#Facia uclu fragman

Aşırı Hız Facia Getirdi 2 Ölü 03:47

Aşırı Hız Facia Getirdi 2 Ölü

Antalya’nın Alanya ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu virajı alamayan otomobil bariyerlere çarparak parçalandı. Kazada 2 kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı...

Facia Böyle Teğet Geçti 01:52

Facia Böyle Teğet Geçti

Bursa’nın Mudanya ilçesinde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Karayolunda balataları yanan TIR'ın karşı yöne geçmesi ve facianın teğet geçmesi de an be an kaydedildi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ambulansı sollarken gelen facia! 4 ölü, 3 yaralı 01:23

Ambulansı sollarken gelen facia! 4 ölü, 3 yaralı

Nevşehir’in Balcın köyü yakınlarında ambulansı sollamaya çalışan otomobil, karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı...

LPG yüklü kamyonun balatasında yangın çıktı, facia son anda önlendi 01:09

LPG yüklü kamyonun balatasında yangın çıktı, facia son anda önlendi

Kocaeli'de seyir halinde olan LPG tüpü yüklü aracın balatasında çıkan yangın, kısa sürede söndürülürken büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Bir kişi ise yangın tüpü ile müdahale esnasında çıkan gazdan zehirlenerek hast..

Kaza yapmamak için benzinliğe daldı; facia teğet geçti 00:11

Kaza yapmamak için benzinliğe daldı; facia teğet geçti

Bursa'da yanında seyreden otomobile çarpmamak için manevra yapan sürücü benzinliğe daldı. Facianın teğet geçtiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 5 - Fragman (Official - HD) 03:20

Recep İvedik 5 - Fragman (Official - HD)

recep ivedik 5 fragman izle, recep ivedik 5 fragmanı, recep ivedik 5 fragman 2016, recep ivedik 5 fragman 2017, recep ivedik 5 fragman 1, recep ivedik 5 fragman 2, recep ivedik 5 fragman izle 2016, recep ivedik 5 fragman..

Aşk Laftan Anlamaz 26.Bölüm 1.Fragman 00:56

Aşk Laftan Anlamaz 26.Bölüm 1.Fragman

Aşk Laftan Anlamaz 26.Bölüm 1.Fragman HD izle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun Kabus -  Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman 01:01

Uzun Kabus - Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Hakan Muhafız Orijinal Fragman 01:45

Hakan Muhafız Orijinal Fragman

Bir şehir, bir kahraman. Ölümsüz bir düşman ve onlarca sadık olan. Hakan: Muhafız 14 Aralık'ta sadece Netflix'te...

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Çalgı Çengi İkimiz - Fragman (6 Ocak'ta Sinemalarda) 02:50

Çalgı Çengi İkimiz - Fragman (6 Ocak'ta Sinemalarda)

Çalgı Çengi İkimiz'den Yeni Fragman Geldi. Sinema izleyicilerinin merakla beklediği Çalgı Çengi İkimiz filminden yeni fragman yayınlandı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı film 6 Ocak'ta vizyona gire..

  • PengoTV tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkaçak Bir Şey Yok Fragman İzle 00:24

Korkaçak Bir Şey Yok Fragman İzle

fragman korkaçak bir şey yok fragman..

Predator Türkçe Dublaj Fragman 02:43

Predator Türkçe Dublaj Fragman

Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte Fred Dekker üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise John Davi..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman

Liderler mücadeleden doğar...#AlfaKurt 7 Eylül'de Sinemalarda!...

Eva Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Eva Türkçe Altyazılı Fragman

Oyun yazarlığı yapan bir adam, şiddetli bir kar fırtınasından kurtulmak için bir dağ evine sığınmak zorunda kalır ve burada gizemli bir kadınla tanışır. James Hadley Chase’in kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Be..

Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonluk Kuş Fragman 02:19

Milyonluk Kuş Fragman

Hakkı, lüks bir otelde şoför olarak çalışmaktadır. Yeni görevi yurtdışından gelecek olan mimarı karşılamaktır. Konuğunu almak için havaalanına giden Hakkı, yanlışlıkla mimar yerine polis tarafından aranan bir kuş hırsızı..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Benim Adım Osssman Fragman 02:01

Benim Adım Osssman Fragman

Filmde, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'nun yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor. Yönetmen ve yapımcılığını Sedat Kapurtu'nun üstlendiği filmin başrol..

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

Galaksinin Koruyucuları 2 Fragman 00:58

Galaksinin Koruyucuları 2 Fragman

(Guardians of the Galaxy 2) - Fragman (05 Mayıs 2017) . Amerika’nın en popüler spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl’da Galaksinin Koruyucuları 2 için yeni fragman gösterimi yapıldı. Amerikan Futbolu’nun en önemli e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2 02:35

Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2

Paramount Pictures ve Skydance Sunar Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı Bir Christopher McQuarrie Filmi Tom Cruise “MISSION: IMPOSSIBLE YANSIMALAR” Baş Yapımcılar David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger Yapımcılar T..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 03:08

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kişinin kaderi, hepimizin geleceği. FantastikCanavarlar Grindelwald'ın Suçları 16 Kasım'da sinemalarda. Warner Bros. J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın ..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..