#Faili meçhuller

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final) 00:51

Babamın Günahları 4. Bölüm Fragmanı (Final)

Hikaye, Ozan’ın geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Oza..

Söz | 63.Bölüm 2:24:07

Söz | 63.Bölüm

Canını zor kurtaran Tarık (Mehmet Polat), Yavuz’dan (Tolga Sarıtaş) intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı (Deniz Baysal) görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.906 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..