#Fake

LeToya Luckett - Back 2 Life 08:13

LeToya Luckett - Back 2 Life

Maybe I'm supposed to lie Maybe I'm not too good I think about how it'll get better Maybe I'm supposed to break down Or will it a fake how You're making me feel to me whenever Somehow I thought I could build with you I t..

Aleyna Tilki'den İnstagram Hesabımı Kapattıran O Şizofren Kişiyi Biliyorum!! 05:45

Aleyna Tilki'den İnstagram Hesabımı Kapattıran O Şizofren Kişiyi Biliy

Aleyna Tilki'nin suçladığı o ünlü isim kim?İşte Fulin'den çok özel açıklamaları getiriyoruz ekranlarınıza.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kim Milyoner Olmak İster'in 1 Milyon Liralık Trol'ü 01:02

Kim Milyoner Olmak İster'in 1 Milyon Liralık Trol'ü

ATV ekranlarında yayınlanan ve Murat Yıldırım tarafından sunulan ve sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ile fake atıyor ve sezon finaline gidiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeklerle Su Savaşı Yapan Kedi 00:45

Köpeklerle Su Savaşı Yapan Kedi

Köpekleri fake getirip suyla oynatan bebek seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Gigi Datome'den, Beyaz'a Büyük Feyk 00:52

Beyaz Show- Gigi Datome'den, Beyaz'a Büyük Feyk

Program konuğu Gigi Datome, Beyaz'ın sorduğu bir soruya öyle bir cevap verdi ki, Beyaz aldığı feyk (Fake) ile bakkala gitti!..

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arkadaşını Kurtarmak İçin Timsaha Ölüm Dalışı Yapan Eleman 00:17

Arkadaşını Kurtarmak İçin Timsaha Ölüm Dalışı Yapan Eleman

Yaklaşan alligatora abimiz iyi bileniyor ve smack down hareketi yapıyor. Büyük ihtimalle fake ama tüm yabancı sitelerde bu video dolanıyor. Alkışlar çöplüğünde de bulunsun!..

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Juicy J - Ain't Nothing ft. Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign 04:03

Juicy J - Ain't Nothing ft. Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign

Yeah, uh huh Nigga I got the black car from the Spike Lee film [Verse 1: Juicy J] This that higher level stunting, make it rain a lot of hundreds Gave that chick 30k to go get rid of her stomach I'm a triple OG nigga 20..

Chris Brown - Kriss Kross 02:44

Chris Brown - Kriss Kross

[Chris Brown:] VVS protect all in my wrist watch Got it jump, jumpin' like I'm Kriss Kross She gon' bring her girls, let 'em Kriss Kross Drippin' water, I forgot to turn my wrist off All that goyard, let 'em Kriss Kross ..

James Blunt - Don't Give Me Those Eyes 04:03

James Blunt - Don't Give Me Those Eyes

James Blunt - Don't Give Me Those Eyes Şarkı Sözleri [Verse 1] Staring at you naked Hotel room in Vegas I love you but I hate it And we can't tell anyone Take this love and break it I don't think I can take it Go back to..

Baby Bash - Feat. Too $hort 04:36

Baby Bash - Feat. Too $hort

Baby Bash - Feat. Too $hort Şarkı Sözleri [Chorus: Baby Bash] See them boys at the bar, they all playing games Fuck that square, shake that lane Meet me at the tables, stand up on the couch And grab the whole bottle and ..

Hamiyet Akpınar Dumanlı Göz Makyajı 10:11

Hamiyet Akpınar Dumanlı Göz Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER NARS PREMIER PORE & SHINE CONTROL(Yakında makyajtrendi.com ve Nars Shop'larda Satışta olacak) SHISEIDO BIO-PERFORMANCE GLOW REVIVAL EYE TREATMENT https://goo.gl/MBvjnt YVES ROCHER LIP BALM MACADAMIA N..

Hamiyet Akpınar Ebru Şallı Makyajı 11:31

Hamiyet Akpınar Ebru Şallı Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER NARS MULTI PROTECT PRIMER https://goo.gl/M6JWFF NARS PURE RADIANT FOUNDATION MEDIUM 1 https://goo.gl/M3NVFa SHISEIDO PORE SMOOTHING CORRECTOR https://goo.gl/587Wmh SISEIDO STICK CONCEALER 33 https://..

Iggy Azalea - Mo Bounce 03:23

Iggy Azalea - Mo Bounce

Iggy Azalea - Mo Bounce Şarkı Sözleri Mo bounce, bounce, bounce, bounce Bounce, bounce, bounce Bounce in the motherfuckin' house Mo bounce in the motherfuckin' house Bounce, b-bounce, bounce, mo bounce Mo bounce, bounce,..

Hamiyet Akpınar Seda Bakan Makyajı 06:29

Hamiyet Akpınar Seda Bakan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DAYNAMİC QUENCHİNG ESSENCE YVES ROCHER LİP BALM CLC CRİSTALİTY SHİSEİDO PORE SMOOTHİNG CORRECTOR https://goo.gl/587Wmh SHİSEİDO LİFTİNG FOUNDATİON 080 https://goo.gl/rsGhkv SİSEİDO STİCK C..

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) 05:24

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne)

Nicki Minaj - No Frauds (feat. Drake & Lil Wayne) Şarkı Sözleri [Intro] M-M-Murda [Pre-Hook: Nicki Minaj] I don't need no, frauds I don't need no, drama when you call I don't need no, fake Soon as I wake up keep an eye ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maho G - Orijinal 02:44

Maho G - Orijinal

Orijinal şarkı sözleri ile İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. Orjinal , orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. Orjinal , maho g ..

Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know 03:19

Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know

SELENA GOMEZ LYRICS Tell Me Something I Don't Know Everybody tells me that it's so hard to make it It's so hard to break in There's no way to fake it Everybody tells me that it's wrong what I'm feelin' And I shouldn'..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Bebe Rexha - Meant to Be (feat. Florida Georgia Line) 02:57

Bebe Rexha - Meant to Be (feat. Florida Georgia Line)

Şarkı Sözleri Lyrics: [Verse 1] Baby, lay on back and relax Kick your pretty feet up on my dash No need to go nowhere fast Let’s enjoy right here, where we at Who knows where this road is supposed to lead We got nothin’..

  • PengoTV tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dj Snake ( Ft . Cardi B , Selena Gomez , Ozuna , Letra )  - Taki Taki 03:32

Dj Snake ( Ft . Cardi B , Selena Gomez , Ozuna , Letra ) - Taki Taki

Dj Snake ( Ft . Cardi B , Selena Gomez , Ozuna , Letra ) - Taki Taki Müzik Dinle [Intro: Ozuna] Wo-oh, oh-oh [Chorus: Ozuna] Báilame como si fuera la última vez (Oh) Y enséñame ese pasito que no sé (Yeah-yeah) Un be..

Never Kiss Your Best Friend - Lockdown Special | Trailer | A ZEE5 Original | Streaming Now on ZEE5 01:29

Never Kiss Your Best Friend - Lockdown Special | Trailer | A ZEE5 Orig

Never Kiss Your Best Friend - Lockdown Special, Streaming Now on ZEE5: https://bit.ly/2YJBuYpnnTanie is in distress after her breakup with Sumer. Her social media followers too drop drastically. To get her popularity bac..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..