#Filistin

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi 00:55

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi Filistin'in Nasıra kentinde Türkiye’den gelen turistleri gören esnaf, rabia işareti yaparak Türkiye ve Erdoğan’a övgüler yağdırdı...

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na 04:21

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na Osmanlı'nın cihan devleti olma yolunda en büyük zaferi olan Mercidabık Savaşı ile birlikte Suriye, Lübnan ve Filistin Osmanlı topraklarına katılıyor. Yavuz Sultan Selim'in muhteş..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Sami Yusuf - Salavatı Şerif 04:04

Sami Yusuf - Salavatı Şerif

Sami Yusuf - Salavatı Şerif SALAVAT-I ŞERİF - Bestekar Buhurizade Mustafa Itri Efendi Sami Yusuf Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şark..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazze’nin Silikon Vadisi 01:13

Gazze’nin Silikon Vadisi

İsrail'in uyguladığı abluka altında yaşamını sürdüren Gazzeliler yine de hayallerinin peşinden koşuyor. Bir grup Filistinli genç, Google destekli bir Start-Up projesini hayata geçirdi.....

7 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldılar 01:37

7 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldılar

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde 7 yaşındaki bir Filistinli çocuğun İsrail askerleri tarafından yaka paça gözaltına alınmasının amatör görüntüleri yayınlandı..

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu 02:15

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu

İsrail Askeri Yaralı Filistinliyi Öldürmekten Suçlu Bulundu izle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı 00:55

Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı

Filistinli Muhammed eş-Şeyh, kendi ekseninde dakikada 38 kere dönüp esneklik rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Gazzeli Örümcek lakaplı 13 yaşındaki Şeyh, Ürdün'ün başkenti Amman'da yapılan programda Gui..

  • PITIRCIK tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu 01:20

Dünya Haber: İsrailli Askerler 8 Yaşındaki Çocuğu Zorla Alı Koydu

İşgal altındaki Batı Şeria'da işlenen insan hakları ihlâllerini kayıt altına alan insan hakları örgütü B'tselem, İsrailli askerlerin El Halil'de 8 yaşındaki Filistinli Sufian Abu Hitah'ı, kendilerine taş atan çocukları b..

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı

Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) ..

Dünya Haber: Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Genel Grev 01:00

Dünya Haber: Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Genel Grev

İsrail hapishanelerinde açlık grevi yapan Filistinli tutuklularla dayanışma için işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da genel grev başlatıldı...

İsrail Tarihi Mezarlık Yusufiya’yı Dikenli Tellerle Çevirdi 00:20

İsrail Tarihi Mezarlık Yusufiya’yı Dikenli Tellerle Çevirdi

İsrail ordusu, Kudüs'te bulunan tarihi mezarlık Yusufiya'nın bir bölümünü dikenli tellerle çevirdi. İsrail ordusu, Kudüs'te bulunan tarihi mezarlık Yusufiya'nın bir bölümünü dikenli teller ile çevirdi. İsrail'in mezarlığ..

Saniyeler İçersinde Keçi Yutan Piton 00:24

Saniyeler İçersinde Keçi Yutan Piton

Filistin'de bir cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Geyiği öldürdükten kısa süre sonra yemek için hazırlanan piton, çevresindekilere aldırış etmeden saniyeler içinde midesine..

  • JET TV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı 00:44

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı

İsrail'in geçtiğimiz günlerde katliam yaptığı ve ardından kapattığı Mescid-i Aksa'da Müslümanların direnişi devam ediyor. Mescid-i Aksa'yı Cuma günü ibadete kapatan İsrail'in işgaline tepki gösteren halk mescidin kapılar..

Göklerde İnşa Edilip Yere İndirilen Kutsal Şehir  Kudüs 02:14

Göklerde İnşa Edilip Yere İndirilen Kutsal Şehir Kudüs

İsrail'in saldırılarının hedefinde olan Kudüs, birçok Peygamberden izler taşıyan mübarek bir şehir. Hz. Süleyman'nın inşa ettiği ve birçok Peygamberin eliyle restore edilen Harem-i Şerif, İslam ümmetinin en önemli kutsal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gerekiyor 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gere

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail yönetiminin, iki devletli çözüm ihtimalinin altını oyan bu işgal teşebbüslerine artık bir son vermesi gerekiyor. dedi...

Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet  Gösterisi 00:27

Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet Gösterisi

İsrail'in 11 yıldır aralıksız uyguladığı ambargoya karşı Gazze Şeridi'nde gösteri düzenlendi.İslami Cihad Hareketi'nin çağrısıyla bir araya gelen göstericiler, cuma namazının ardından Gazze'deki camilerden Zehra Meydanı'..

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..