#Filistinli cesur kız temimi serbest bırakıldı haber izle

Filistinli İşçi İsrailli Adamı Böyle Tekmeledi 00:22

Filistinli İşçi İsrailli Adamı Böyle Tekmeledi

Filistinli işçi çalışmasını engelleyen İsrailli adamı böyle tekmeledi. Görüntülerde yol çalışması yapan Filistinli işçileri bir grup İsrailli engellemeye çalışıyor. Filistinli bir işçi İsrailliyi önce çalışma alanının dı..

İsrail Askerleri, Filistinli Genç Kıza Ateş Açtı 00:45

İsrail Askerleri, Filistinli Genç Kıza Ateş Açtı

İsrail askerlerinin Beytullalim bölgesinin güneyinde ateş açtığı arabanın içerisindeki Filistinli genç kız ağır yaralandı. İsrail askerlerinin Beytullalim bölgesinin güneyinde bulunan Gush Etzion’da bir araç içinde bulun..

İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk 00:40

İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk

Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen Filistinli çocuk, işgalci İsrail güçlerinin tüm engelleme çabalarına rağmen duvardan atlayıp Mescid'-i Aksa'ya girdi. Filistinli çocuğun bu cesur davranışı sosyal..

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

İsrail Polisi Filistinli Çocuğu Boğdu 00:59

İsrail Polisi Filistinli Çocuğu Boğdu

İnsanlıktan Nem Almayan İsrail Polisinin Bir Başka İnsanlık Ayıbı. Küçük Bir Filistinli Çocuğu Boğmaya Çalışan Bir İsrail Polisi Amatör Kameralarca Böyle Görüntülendi. Uzun Uğraşlar Boyunca Küçük Bedeni İle Kurtulmaya Ça..

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Filistinli Çocuk Defnedildi 01:36

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Filistinli Çocuk Defnedildi

İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit olan 16 yaşındaki Filistinli Leys Heysem Ebu Naim, işgal altındaki Batı Şeria'da son yolculuğuna uğurlandı.Ramallah'taki Filistin Tıp Merkezi'nden alınan Ebu Naim'in naaşı, ke..

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti 01:16

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti

İşgalci İsrail güçlerinin bir Filistinli genci keskin nişancı atışıyla şehit ettiği anı kameraya aldıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada dolaşıma giren videoda telle çevrili sınıra yaklaşan bir Filistinli gencin İsrailli ..

Filistinli Göstericiyi Vuran İsrail Askeri Sevinç Çığlığı Attı 00:58

Filistinli Göstericiyi Vuran İsrail Askeri Sevinç Çığlığı Attı

İsrailli insan hakları kuruluşu B'Tselem, bir İsrail askerinin gösteri düzenleyen Filistinli bir kişiyi plastik mermiyle vurduktan sonra sevinç çığlığı attığı videoyu yayınladı. Görüntülerde bir askerin, silahı kullanan ..

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

İsrail Askerleri Türk Bayrağı Taşıyan Filistinli Genci Vurdu 01:19

İsrail Askerleri Türk Bayrağı Taşıyan Filistinli Genci Vurdu

İsrail askerleri Türk bayrağı taşıyan Filistinli genci vurdu İsrail askerleri, sınır bölgesi yakınında Türk bayrağı sallayan Filistinli bir genci de ayağından vurdu...

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti 00:36

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti

İsrail askerleri Filistinli çocuğu şehit etti İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın Ed-Dehişe Mülteci Kampı'nda açtığı ateş sonucu 13 yaşındaki Filistinli çocuğun şehit olduğu bildirildi...

Filistinli Emel Artık Özgür 01:39

Filistinli Emel Artık Özgür

İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardından özgürlüğe ve ailesine kavuştuğu o anlar…İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardında..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi 00:55

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi Filistin'in Nasıra kentinde Türkiye’den gelen turistleri gören esnaf, rabia işareti yaparak Türkiye ve Erdoğan’a övgüler yağdırdı...

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü 01:23

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü İsrail güçlerinin, Batı Şeria'daki Kalendiya kontrol noktasında bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle bir Filistinliyi vurarak öldürdü..

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Başbakan Yıldırım Filistinli Muhammed'le Görüştü 01:30

Başbakan Yıldırım Filistinli Muhammed'le Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan ve psikolojik destek için Türkiye'ye getirilen down sendromlu Filistinli Muhammed et-Tavil ve ailesini kabul etti...

Filistinli Kızın İsrailli Askerlere Tekme Atması 00:51

Filistinli Kızın İsrailli Askerlere Tekme Atması

İsrail askerlerine meydan okuduğu görüntüleriyle tanıdığımız Filistinli küçük aktivist Kız Ahed Tamimi dün gece işgal kuvvetleri tarafından gözaltına alındı..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İntifadanın Sembolü Olan Filistinli Genç Böyle Tutuklandı 00:26

İntifadanın Sembolü Olan Filistinli Genç Böyle Tutuklandı

Korkak 22 İsrail askerinin 14 yaşındaki Fevzi El-Junidi isimli Filistinli çocuğu El-Halil'de gözaltına aldığı görüntüler ortaya çıktı...

Filistinli Yönetmenin Özgür Kudüs Hayali 01:17

Filistinli Yönetmenin Özgür Kudüs Hayali

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki gösteren Filistinli yönetmen Nevres Ebu Salih, Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşmasını ve bunu sinemaya yansıtmanın en büyük hayali olduğunu söyledi...

Batı Şeria'daki Gösterilerde 36 Filistinli Yaralandı 01:47

Batı Şeria'daki Gösterilerde 36 Filistinli Yaralandı

ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyan kararına karşı işgal altındaki Batı Şeria’da devam eden gösterilerin altıncı gününde İsrail güçleri ile Filistinliler arasındaki çatışmalarda 36 Filistinli yaralandı...

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

İsrail Polisi Cips Yiyen Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldı 01:39

İsrail Polisi Cips Yiyen Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldı

İşgalci İsrail güçleri bir dükkanda çalışan iki genç ve yanlarında cips yiyerek onları seyreden bir Filistinli çocuğu zorla gözaltına aldı...

Filistinli Emel Artık Özgür 01:39

Filistinli Emel Artık Özgür

İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardından özgürlüğe ve ailesine kavuştuğu o anlar…..

Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu 01:00

Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu

Kudüs'te yaşayan Filistinli küçük bir çocuk, markette alışveriş yaparken babasının şaşırtmacasına rağmen İsrail üretimi ürünleri almıyor. İsrail ürünlerini boykot eden sevimli çocuk, “Hayır o İsrail malı” diyerek diğer ü..

Erdoğan Filistinli Cuneydi'yi Ağırladı 00:38

Erdoğan Filistinli Cuneydi'yi Ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs direnişinin sembolü haline gelen Filistinli 16 yaşındaki Fevzi el-Cüneydi'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde,kabul etti. Kabulde Cüneydi'nin babası Muhammed el-Cuneydi de hazır bu..

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Evinde Gözaltına Aldı 00:55

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Evinde Gözaltına Aldı

İsrail askerleri, Batı Şeria'da bir eve düzenlediği baskında 14 yaşındaki çocuğu gözaltına aldı. İsrail askerleri, Batı Şeria'daki El Halil kentinde bulunan Al-Arroub mülteci kapına baskın düzenledi. İsrail askeri, mülte..

İsrail Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Rakab'ın Cenaze Töreni 02:18

İsrail Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Rakab'ın Cenaze Töreni

İsrail askerlerinin, Gazze'de düzenlenen Büyük Dönüş Yürüyüşü ne müdahalesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Filistinli Faris (29), Gazze'nin Han Yunus kentinde düzenlenen cenaze töreniy..

Filistinli Gazeteci Murteca'nın Şehit Edilmesi İstanbul'da Protesto Edildi 02:09

Filistinli Gazeteci Murteca'nın Şehit Edilmesi İstanbul'da Protesto E

Gazeteciler ve insan hakları aktivistleri ile sivil toplum kuruluşu üyeleri, İsrail askerlerinin Büyük Dönüş Yürüyüşü'nü takip eden 30 yaşındaki Filistinli gazeteci Yasir Murteca'yı şehit etmesini protesto etti...

Filistinli Direnişçiden Türkiye'ye Anlamlı Mesaj 00:59

Filistinli Direnişçiden Türkiye'ye Anlamlı Mesaj

Filistinli direnişçi Biz size vefa gösteriyoruz, sizin bize gösterdiğiniz gibi. Ve inşallah Mescid-i Aksa topraklarına sizi bekliyoruz sözleriyle Türkiye'ye mesaj gönderdi...

İşgalci İsrail Filistinli Çocukların Yolunu Kapattı 01:00

İşgalci İsrail Filistinli Çocukların Yolunu Kapattı

İsrail askerleri Batı Şeria'nın El Halil kentinde, okul çıkışı evine gitmeye çalışan Filistinli çocukların yolunu kapattı. Anneleri yalvardı: Çocuklar eve dönsün, kapıyı açın. Çocuklar için açın...