#Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 9. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Riverdale 2. Sezon 9. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 9. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Aralık Çarşamba Günü CW'de Riverdale 2x09 Extended Promo/Preview Silent Night, Deadly Night Riverdale Season 2 Episode 9 Extended Promo R..

Krypton Tanıtım Fragmanı 00:20

Krypton Tanıtım Fragmanı

Krypton Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Jerry Siegel ve Joe Shuster tarafından hazırlanan DC Comics karakterlerine dayanan Krypton, efsanevi Man of Steel'in ev gezegeninin imha edilmesinden önce iki nesildir. Süpermen'in..

The End of the Fucking World Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

The End of the Fucking World Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bu sıradan bir aşk hikâyesi değil. Benzersiz bir yolculukta, aykırı gençler James ve Alyssa'ya katılın. Charles Forsman'ın çizgi romanından uyarlandı. Oyuncu Kadrosu: James (Alex Lawther – Black Mirror, Enigma) Alyss..

Billions 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:00

Billions 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Billions 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 25 Mart Pazar Günü Showtime'da Başlıyor. » Billions Pazar Günleri Saat 10:00'da Showtime'da » Oyuncular: Damien Lewis, Paul Giamatti, Malin Åkerman, Maggie Siff..

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konusu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve dinazorların geri dönüşü anlatılıyor. Üstelik yeni dinazorlar eskiye ora..

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başlat Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun..

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı

Amerikan askerleri olan Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos, Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üçlünün bilmediği şey ise büyük bir IŞID atağına hazırlanmakta olan Ayoub..

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

Shrink Tanıtım Fragmanı 02:25

Shrink Tanıtım Fragmanı

Shrink Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. David Tıp Fakültesinden Borçlu Olarak Bitiren Bir Doktor. Borçlarını Kapatması İçin Çalışması Gerek David Birçok Tuhaf Ve İlginç Hasta İle Başa Çıkmak Zorunda...

The Good Doctor 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:30

The Good Doctor 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

The Good Doctor 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Ocak Pazartesi Günü ABC'de The Good Doctor 1x12 Promo/Preview Islands: Part Two The Good Doctor Season 1 Episode 12 Promo The Good Doctor 1x12 Prom..

Vikings 5. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:30

Vikings 5. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı

Vikings 5. Sezon 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Ocak Çarşamba Günü History'de Vikings 5x09 Extended Promo/Preview A Simple Story Vikings Season 5 Episode 9 Extended Promo Vikings 5x09 Extended Promo A..

For The People Fragmanı 02:19

For The People Fragmanı

For The People 1. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. ABC'nin Yeni Dizisi For The People 13 Mart Salı Günü Başlıyor. » For The People Salı Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: Britt Robertson, Hope Davis, Lyndon Smit..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:11

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Ocak Salı Günü Cw'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Deva..

Shameless 8. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Shameless 8. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shameless 8. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Ocak Pazar Günü Showtime'da Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin ..

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 2 Mart 2018 Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington Tür: Korku Ülke: ABD..

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Klasik film Mamma Mia'nın devam halkasında; karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göste..

Lucifer 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:19

Lucifer 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

Lucifer 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Şubat Pazartesi Günü Fox'da Lucifer 3x14 Promo/Preview My Brother's Keeper Lucifer Season 3 Episode 14 Promo Lucifer 3x14 Promo My Brother's Keeper (HD) ..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:00

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Antep Fıstığı Filmi Fragmanı 02:22

Antep Fıstığı Filmi Fragmanı

Antep Fıstığı Filmi Fragmanı Yayınlandı. 16 Şubatta Sinemalarda...

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı 01:06

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı

Daha fazla her zaman daha iyi değildir. Hatta bazen çok daha kötüdür. 30 Mart'ta daha fazla kötü kahramana, daha fazla entrikaya, daha fazla tehlikeye, daha fazla öksüze ve daha fazla kundaklamaya hazır olun. Bu sezon ge..

The Americans 6. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

The Americans 6. Sezon Tanıtım Fragmanı

The Americans 6. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 28 Mart Çarşamba Günü FX'de The Americans 6x01 Promo/Preview Dead Hand The Americans Season 6 Episode 1 Promo The Americans 6x01 Promo Dead Hand (HD) »..

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:06

İlk Takım Juventus - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Juventus FC'nin perde arkasına göz atın. Alessandro Del Piero gibi efsaneler, Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani, kaptan Gianluigi ..

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Legion 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 3 Nisan Salı Günü FX'de » Legion Salı Günleri Saat 10:00pm/9c FX » Oyuncular: Dan Stevens, Aubrey Plaza, Rachel Keller, Jean Smart..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm 2. Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm 2. Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 7 Mart Çarşamba Günü TRT 1 'de..

House of Cards 6. Sezon Fragmanı 00:45

House of Cards 6. Sezon Fragmanı

House of Cards 6. Sezon Fragmanı Yayınlandı. - Daha Yeni Başlıyoruz. House Of Cards Final Sezonu İle Yakında Netflix'de..