#Fren

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada 03:22

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada

Beyoğlu’nda yağmur sebebi ile kayganlaşan dik yokuşta fren yaptığı halde kayan toprak yüklü kamyonet, eve çarptı. Evdeki anne ve bebeği büyük korku yaşarken, kaza anı da kameralara yansıdı...

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Karda Araç Nasıl Kullanılır- - 08:57

Karda Araç Nasıl Kullanılır- -

Araçlar için en zor koşullar karlı ve buzlu zeminlerdir. Tutunmanın ciddi oranda zorlaştığı, fren mesafesinin uzadığı karlı ve buzlu zeminlerde araç kullanırken nelere dikkat edilmeli?..

Park etmek isterken binaya girdi! 01:45

Park etmek isterken binaya girdi!

SİTE OTOPARKINDA ARACINI PARK EDİYORDU... FREN YERİNE GAZA BASINCA OLANLAR OLDU... GERİ GERİ METRELERCE SÜRÜKLENİP BİR BİNAYA ÇARPARAK DURABİLDİ... O ANLARI GÖRELİM....

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..