#Gaziantepte patlama kentin genelinde duyuldu

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama 00:16

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama

Almanya'da Kimya Tesislerinde Patlama Almanya'nın Ludwigshafen kentindeki kimya şirketi BASF'nin tesislerinde patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı söyleniyor...

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü 00:32

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasaklı mahallelerden getirilen molozların döküldüğü alanda demir arayan 1’i çocuk 2 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada hayatını kaybetti. Ol..

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı 01:41

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı Adana'da Valilik otoparkında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı Edinilen bilgiye göre, Adana Valiliği protokol girişine yak..

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama 00:59

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama

Halep’teki Noel kutlamaları sırasında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cihatçılardan kurtarılan Halep’te çatışmaların ardından ilk kez yapılan Noel kutlamalarında patlama yaşandı. Patlamanın kutlamala..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Beylikdüzü'nde Patlama 00:44

Beylikdüzü'nde Patlama

İstanbul Beylikdüzü'nde tüp patlaması meydana geldi. Atrium Çarşı yakınlarındaki patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölge sakinleri art arda iki patlama sesi duyulduğunu belirtirken olayın ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nükleer Santralde Patlama 00:25

Nükleer Santralde Patlama

Fransa’nın kuzeybatısında yer alan Flamanville Nükleer enerji santralinde patlama yaşandı. Yapılan ilk resmi açıklama radyasyon yayılma riski olmadığı yönünde. Fransız Elektrik İdaresi’ne ait santralde sabah saat 10 su..

Londra Metrosunda Patlama 00:53

Londra Metrosunda Patlama

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir metro istasyonunda patlama meydana geldi.İngiliz basınında yer alan habere göre metro istasyonunda patlama olduğu, olay yerine ambulans sevk edildiği belirtildi. Londra Metro gazetesi..

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama  1 Yaralı 00:59

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama 1 Yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde, bir evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Olayda Suriye uyruklu bir kişi yaralanırken, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerine gelerek patlama hakkında bilgi aldı...

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Ankara'da Patlama 04:14

Ankara'da Patlama

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 4 işçi de yaralandı...

Okulda Deney Sırasında Patlama 03:56

Okulda Deney Sırasında Patlama

Okulda Deney Sırasında Patlama İzle..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Adana'da korkutan patlama! 00:31

Adana'da korkutan patlama!

Adana’da yüzü maskeli iki çocuk tarafından polis merkezi arkasına atılan ses bombası şehirde kısa süreli paniğe neden oldu. Patlama şehrin çeşitli yerlerinden duyuldu...

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Diyarbakır’da patlama sesi polisi harekete geçirdi 01:00

Diyarbakır’da patlama sesi polisi harekete geçirdi

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yaşanan patlama polis ekiplerini harekete geçirdi. Patlamanın olduğu bölgede inceleme yapan polis ekipleri bir hurdacıda inceleme yaptı. Patlamaya ilişkin bir bulguya rastlamayan polis, ..

Son Dakika!  İstanbul'da Patlama! 01:21

Son Dakika! İstanbul'da Patlama!

Son Dakika! İstanbul'da Patlama! Maltepe'de bir şirkete gelen kargo paketi patladı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, olay Maltepe Zümrütevler Nazmi İlker Sokak'ta meydana geldi. Bir şirkete ..

Gitar Çalarken Tesadüfen Vodafone Arena Yakınındaki Patlama Anını Kaydeden Gençler 00:40

Gitar Çalarken Tesadüfen Vodafone Arena Yakınındaki Patlama Anını Kayd

Anadolu yakasında bir parkta gitar çalan gençler, o anda cep telefonuyla çekim yapıyordu. Arka planda kalan Beşiktaş'ta bir anda alevler gökyüzüne yükseldi, bir kaç saniye sonra ise patlama sesi gençlerin oturduğu parka ..

  • PengoTV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meksika'da Havai Fişek Pazarında Meydana Gelen Devasa Patlama 00:45

Meksika'da Havai Fişek Pazarında Meydana Gelen Devasa Patlama

Meksika'nın ünlü havai fişek pazarında patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 29 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan insan sayısının da fazla olduğu belirtildiği patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının art..

  • PengoTV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var 00:12

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

İngiltere’nin Manchester kentinde, Manchester Arena’da gerçekleştirilen Ariana Grande konseri sırasında patlama oldu. Konser alanındaki insanlar tahliye edilirken, olayın nedeni araştırılıyor. İngiliz medyasında yer alan..

Ankara'da İş Yerinde Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı, 1 Kayıp 00:53

Ankara'da İş Yerinde Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı, 1 Kayıp

Ankara İvedik sanayi bölgesinde otomobil yedek parçaları satan iş yerinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı...

 Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama 01:08

Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama

İngiltere Londra Tower Hill tren istasyonunda patlayan bir torba panikleyen tüm yolcular istasyonundan kaçmaya başladılar. Patlamadan sonra olay yerine gelen polis , olayı hatalı bir telefon bataryadan kaynaklandığını do..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Batman'daki Korkunç Patlama Anı! 00:32

Batman'daki Korkunç Patlama Anı!

Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın bahçesinde bulunan yakıt tankının patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 4'ü itfaiye eri, 11 kişinin yaralandığı patlamada, fabrikada bulunanların yaşad..

New York'ta Patlama 01:37

New York'ta Patlama

ABD'nin New York şehrindeki Manhattan semtinde bir otobüs terminalinde meydana gelen patlamada 4 kişi yaralandı. Times Meydanı yakınlarındaki Port Authority Otobüs Terminalinde patlama meydana geldi. New York Polis Depa..

Bağcılar'da Tekstil Fabrikasında Patlama Oldu 00:21

Bağcılar'da Tekstil Fabrikasında Patlama Oldu

Bağcılar'da Bağlar Mahallesi'nde bir tekstil fabrikasında patlama meydana geldi. Fabrika binasını alevler sardı...