#Geliştirmek

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Türk Kızları Versus Fransız Kızları 03:34

Türk Kızları Versus Fransız Kızları

Ben Azamat. Rus vatandaşıyım. Birkaç yıldır hobi olarak hem Türkçe hem de Fransızca öğreniyorum ve seviyemi geliştirmek için İnternette Türklerle Fransızları bulmaya çalışıyorum..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti 01:12

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti

Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunanistan'ın 200. bağımsızlık yıldönümü törenleri için yaptığı daveti reddetti. Ziyaret, Moskova ile ilişkileri geliştirmek için bir fırsat olarak görülüyordu...

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Injustice 2 800 Damage Combo On A Pro PS4 00:56

Injustice 2 800 Damage Combo On A Pro PS4

Check out PlayStation’s “Frame By Frame” video series to learn pro strategies and improve your game. This episode features Injustice 2 pro Doomsday landing a massive damage combo with Cheetah at Viennality. If you enjoy..

  • BETA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2001 Uzay Macerası – 2001 A Space Odyssey Türkçe Dublaj izle 2:28:51

2001 Uzay Macerası – 2001 A Space Odyssey Türkçe Dublaj izle

İMDB: ( 8.3 ) ( 1 Oscar ödülü. 13 farklı ödül ve 7 adaylık. IMDb Top 250: #93 ) ( 448.132 kişi oy kullanmıştır. ) 2001: Bir Uzay Destanı (İngilizce: 2001: A Space Odyssey), 1968 yılında Stanley Kubrick tarafından yönetil..

  • PengoTV tarafından
  • 13.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:18

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İşini çok iyi yapmak için uğraşan bir yönetmen kendini geliştirmek için genelde insanlarla zaman geçirerek tecrübe ve o anların duygularını yakalamaktadır. Bir gün yine aynı bu şekilde bir erkekler bir gün zama..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..