#Gorevlileri

Rusya’da İnekler Alışverişe Çıktı 00:59

Rusya’da İnekler Alışverişe Çıktı

Rusya’nın Surgut kentinde yolunu şaşıran ineklerin, bir AVM’yi 'ziyaret ettiği' anlar amatör kameraya yansıdı. Surgut'ta yolunu şaşıran 4 inek, ilginç görüntülere neden oldu. Görüntülerde inekler AVM’nin otopark katından..

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak 02:11

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak

Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Su Ürünleri Koruma Kontrol görevlileri tarafından yapılan denetimlerde yasal boy sınırı altında avlandığı için el konulan 90 ton istavrit soğuk hava depolarında bekletiliyor. Balı..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Galatasaray'da Büyük İsyan! Maç Bitti Tansiyon Yükseldi 00:32

Galatasaray'da Büyük İsyan! Maç Bitti Tansiyon Yükseldi

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elendiği maçın ardından kulüp yönetimini protesto etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere biten rövan..

  • OFSAYT tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı 00:40

Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı

İstanbul Kadıköy'de öğrenci olan kız arkadaşıyla üniversiteye gelen bir kişi güvenlik görevlilerince içeri alınmayınca görevlileri havalı tabancanın kabzasıyla yaralayıp kaçtı...

Hastaneye Motosikletle Giren Amca 00:30

Hastaneye Motosikletle Giren Amca

Hatay'da hastanenin acil servisine motosikletiyle giren vatandaş, hastane görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı. Olay, Hatay ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya sayfalarında mizah konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçak Rötarına Sinirlenen Çifti Tekme Tokat Dövdüler 01:15

Uçak Rötarına Sinirlenen Çifti Tekme Tokat Dövdüler

Çin'de uçuşa geç kalan görevlileri uyaran Çinli bir yolcuyu polisler döverek yaka paça sürükledi, eşiyle birlikte uçaktan dışarı çıkardılar. O anlar ise başka bir yolcu tarafından böyle kay..

Uçak Rötarına Sinirlenen Çiftin Tekme Tokat Dövülmesi 03:26

Uçak Rötarına Sinirlenen Çiftin Tekme Tokat Dövülmesi

Çin'de uçuşa geç kalan görevlileri uyaran Çinli yolcuyu polisler döverek yaka paça sürükleyip eşiyle birlikte uçaktan dışarı çıkarmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avustralya'da Kediyi Öldüren Piton 01:37

Avustralya'da Kediyi Öldüren Piton

Avustralya'nın Queensland eyaletinde kedisini bir pitonun yutmaya çalıştığını gören sahibi görevlileri çağırıp yılanı yakalatmış...

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Kargoya Gitmemekte Direnen Ürün 00:29

Kargoya Gitmemekte Direnen Ürün

Kargonuz geç gelince sadece görevlileri suçlamayın. Belki kargo kardeş gelmek istemiyordur. Saygı duymak lazım...

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 6 yıl önce
13 Kasım Paris Saldırıları Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

13 Kasım Paris Saldırıları Türkçe Altyazılı Fragmanı

Üç kısımdan oluşan 13 Kasım: Paris Saldırıları adlı belgeselde, Jules ve Gédéon Naudet 13 Kasım 2015'teki Paris terör saldırılarına damga vuran kişisel öyküleri araştırıyor. Olayları kronolojik olarak ele alan belgeselde..

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı 01:07

Rus Gazeteci Çalıştığı Radyoda Boğazından Bıçaklandı

Moskova'da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer boğazından bıçaklandı. Rusya’nın başkenti Moskova’da bir radyo kanalında gazeteci olarak çalışan Tatiana Felgengauer kimliği belirlenemeyen bir s..

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu 02:58

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Şenol Güneş Taklidi Yapan Görevliler 00:11

Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Şenol Güneş Taklidi Yapan Görevliler

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57. dakikasında tribünden atılan yabancı madde yüzünden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan olayı Ti'..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mezarlıktaki Gizemli Kızın Ailesinden Medyaya Tepki 02:24

Mezarlıktaki Gizemli Kızın Ailesinden Medyaya Tepki

Çorum'da geceleri Ulu Mezarlığa gelerek ağladığı ve gizemli kız olduğu iddiasıyla mezarlık görevlileri tarafından yakalanan genç kızın ailesi medyaya ateş püskürdü...

Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı 00:14

Temizlik Görevlilerinin Fare ile İmtihanı

Bir iş yerinde nereden geldiği belli olmayan fare ortalığı birbirine katmış. Fareyi gören temizlik görevlileri yakalamaya çalışmış ama nafile.....

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 3 yıl önce
FETÖ'nün İlk Kalkışma Girişimi- MİT Kumpası 03:31

FETÖ'nün İlk Kalkışma Girişimi- MİT Kumpası

FETÖ'nün hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması olan MİT kumpasının üzerinden tam 9 yıl geçti. MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlileri ifadeye çağrılarak gözaltına alınmak istendi. Dava sürecinde 34 sanıktan 9’u..

Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Parmağı Akıllı Tahtaya Sıkışan Öğrenciyi İtfaiye Kurtardı 01:36

Parmağı Akıllı Tahtaya Sıkışan Öğrenciyi İtfaiye Kurtardı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bir okulun 4. sınıf öğrencisi A.B.T., parmağını akıllı tahtaya sıkıştırınca, itfaiyenin yardımıyla parmağı sıkışan yerden kurtarıldı. Olay, Merkezefendi'nin Şemikler..

  • JET TV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua 03:19

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından, Şehitler Abidesinde 'Zeytin Dalı Harekatı'nı katılan Mehmetçiğe destek olmak için Kuran-ı Kerim ve dua programı düzenledi. Şehitlikteki programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Eceabat Ka..

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal Deney 02:07

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal De

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla sağlıklı suyun önemine dikkat çekmek için Geleceğin İçin Harekete Geç sloganıyla anlamlı bir sosyal..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle 1:40:57

451 Fahrenheit 2018 Türkçe Dublaj İzle

451 Fahrenheit filmi 2018 yılında yayınlanmış ve gelecekte herhangi bir zamanda geçen kitap okumanın yasaklandığı bu nedenle kitap saklamanın vatan hainliği ile aynı olduğu bir dönemde geçen bir film. İtfaiye görevlileri..