#Gungor yavuzaslan

Sinem Güngör - Oyalama Beni 04:22

Sinem Güngör - Oyalama Beni

Kimbilir kaç günüm kaldı seninle Acısı sevinci ve her şey ile Kimbilir daha ne kadar sürücek kimbilir Yetmiyor bu sevgi bir tek an için Son defa insafa gel benim için ne olur Ne olur erteleme beni de ne olur Bir a..

Sinem Güngör - 14 01 Prod By 03:21

Sinem Güngör - 14 01 Prod By

Bir el var, bir el Sıcağı özünden okunuyor Bir yol var, bir yol Sokakları ruha açılıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durulmam ben asla, Yıldızlar içimden taşıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durul..

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer 03:33

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer

Şarkı Sözleri: Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimd..

  • Candy tarafından
  • 2.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır 04:24

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır

La Sen Oğlum Hayırdır şarkı sözleri ile Koska koska gezersin Garibanı ezersin Çokta fazla zıplama Sevdiğini üzersin Beyoğlu’ndan sal boşa Yokuş aşşağı bayırdır Burası Kasımpaşa La sen oğlum hayırdır Cebine..

İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları 11:45

İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları

ÖSO güçlerinin dün akşam başlattığı İdlib operasyonu sonrası bölgede hareketlilik arttı. TVNET canlı yayınına katılan gazeteci Güngör Yavuzaslan İdlib'teki operasyonun detaylarını anlattı...

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu! 05:05

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu!

Serkan, gizemli bir adamın kendisine sunduğu teklif karşısında, büyük bir şaşkınlık yaşar. Serkan'ı takip ettiren gizemli kişi sonunda karşısına çıkmaya karar verir ve onunla konuşmak ister. Serkan, bu duruma şaşırır fak..

  • ANKA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

CHP Liderini Yüzüne Karşı Eleştirdi 01:35

CHP Liderini Yüzüne Karşı Eleştirdi

Devletin zirvesi Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde buluştu. Kürsüye Danıştay Başkanı Zerrin Güngör çıktı. Gündeminde 16 Nisan referandumu sonrası başlayan, yargı tartışmaları vardı. Güngör, kabul edilen anayasa değişikliğ..

Göksel - Lütufsuz Yaz (Official Video) 04:27

Göksel - Lütufsuz Yaz (Official Video)

Söz: Göksel Müzik: Göksel, Osman Şahin Düzenleme: Can Güngör Davul, bas gitar, elektrik gitar, tuşlu çalgılar: Can Güngör Buzuki, keman, viyola: Altuğ Öncü Geri vokal: Osman Şahin Kayıt & miks: Baran Göksu (Şen Bakkal S..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cüneyt Arkın O Bir Süpermen 02:45

Cüneyt Arkın O Bir Süpermen

Filmin Adı: Süpermenler Yönetmen: Italo Martinengh Oyuncular: Cüneyt Arkın, Güngör Bayrak Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1979..

Zirveye Ulaşanlar 32.Bölüm 51:43

Zirveye Ulaşanlar 32.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 32. bölümünde; Salih Güngör, İhsan Coşkun, Nuran Atmanoğlu ve Sabri Sadıklar konuk olarak yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye 02:12

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye

Bursalı işadamı, 250 bin lira değerindeki lüks aracıyla tatile giderken kaza geçirdi. Defalarca takla attı, ölümden döndü. Çünkü aracın hava yastıkları açılmadı. O da ilginç bir protestoya imza attı. Artık geniş konfor v..

TVNET İran'dan Son Gelişmeleri Aktardı 00:57

TVNET İran'dan Son Gelişmeleri Aktardı

İran'da son bir hafta içinde yaşanan protesto gösterilerinde 29 kişi hayatını kaybetti. TVNET Güngör Yavuzarslan, bölgeden son gelişmeleri aktardı...

Geçtiğimiz Günlerde 18 Yaşına Giren Aleyna Tilki'nin Yıllar Önce Kaydedilen Görüntüleri 00:30

Geçtiğimiz Günlerde 18 Yaşına Giren Aleyna Tilki'nin Yıllar Önce Kayde

Aleyna Tilki'nin yıllar önce kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde genç şarkıcı Aslı Güngör'ün 'Son Öpücük' şarkısını söylüyor. Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde 18 yaşına girmişti...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeyda Erdoğan Burak'a Makyaj Yaptık Benden Güzel Oldu 14:35

Şeyda Erdoğan Burak'a Makyaj Yaptık Benden Güzel Oldu

Burak Güngör'ün devamlı olarak o makyajı ben yapsam, ben de güzel olurum laflarına karşılık çekilen cevap videosudur. Biz çekerken çok keyif aldık, umarız izlerken siz de keyif alırsınız!..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Sinem Güngör - Muamma 04:11

Sinem Güngör - Muamma

Sinem Güngör - Muamma Dinle..

Koray Avcı - Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı - Yakarım Geceleri

Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı  Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı Yakarım Geceleri

Söz: Yılmaz Odabaşı Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Can Güngör Mix: Murat Bulut Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: İmre Haydaroğlu Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Demet Şener Cenk Küpeli Düğün Tarihi Kesinleşti 07:48

Demet Şener Cenk Küpeli Düğün Tarihi Kesinleşti

Demet Şener 2.5 aylık sevgilisiyle yarın nikah masasına oturuyor. Demet Şener düğünde Eda Güngör tasarımı bir gelinlik giyecek. Demet Şener 2.5 yıl süren çekişmeli davanın ardından 4 Mart 2019’da 11 yıllık eşi İbrahim Ku..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar 04:47

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar

Kocaeli'den Artvin'e 'Yaşam için pedalla' mottosuyla bisikletleriyle yola çıkan gezgin Ertan Çalışkan (28) ve Yasemin Güngör (40), Kastamonu'ya ulaştı. İkili, 2 ay sürecek projeleri sayesinde hem sokak hayvanlarını besli..

Yürek ısıtan dostluk 01:08

Yürek ısıtan dostluk

GÜNGÖR AİLESİNİN 2 KÖPEĞİ VARDI. 3 AY ÖNCE ARALARINA OĞULLARI EFE DE KATILDI... KÖPEKLER İLK BAŞTA MİNİK BEBEĞİ YADIRGADI, KISKANDI. AMA SONRASINDA O KISKANÇLIK YERİNİ KOSKOCAMAN BİR SEVGİYE BIRAKTI..ÖYLESİNE BİR SEVGİ K..

Üniversiteli Salih'ten acı haber! 01:12

Üniversiteli Salih'ten acı haber!

Eskişehir'de, 9 gündür kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Salih Güngör'ün (22), Kanlıpınar Göleti yakınlarındaki ormanda cansız bedeni bulundu...