#Gurban olam boyuna da

Barabar - Feridem (Akustik) 03:37

Barabar - Feridem (Akustik)

Barabar - Feridem (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dam Başında Sarı Çiçek Oy Oy Burdan Kalkıp Ürgüp'e Göçek Nennide Feridem Ürgüp'e Vardığımız Gece Oy Oy Hak Yoluna Gurban Kesek Nennide Feridem Gidiyorum İşte ..

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek 10:24

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek

Ud: Şemsettin Taşbilek Klarnet: Bahattin Kahraman Kanun: Harun Yıldırım Keman: Hasan Hüseyin Karakaya Cümbüş: Yavuz Örnekçi Darbuka: Adıgüzel Yazıcı Tef: Mustafa Kalaycı Yoğurt Koydum Dolaba Yoğurt koydum dolaba eller..

Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden  ( FON ) 03:48

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden ( FON )

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Özge Ulusoy'un Kadınlara Özel Güzellik Sırları 03:35

Özge Ulusoy'un Kadınlara Özel Güzellik Sırları

Giyimi, tavrı ve güzelliğiyle her daim gözönünde olam manken Özge Ulusoy'dan güzellik sırlarıyla ilgili çok özel açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam 06:14

Barış Manço - S.O.S Aman Hocam

ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPRSŞTUÜVYZ S.o.s. aman hocam S.o.s. canım hocam Yardım et hocam kurban olam S.o.s. hipotenüs S.o.s. maltotenüs S.o.s. malpighi boruları aristo mantığı diyojenüs sırları S.o.s. aminoasitler S.o.s. aldoa..

Eko Fresh - Orient Express 03:58

Eko Fresh - Orient Express

Eko Fresh - Orient Express Şarkı Sözleri Eko Fresh] Bruder, sag mir, was ist Heimat Heimat ist dort, wo ich ein Heim hab' Doch stell' dir vor, dort war ich noch keinmal Köln ist in meinem Herzen drin, doch Nerelisin? D..

İncesaz  Tutam Yar Elinden 03:55

İncesaz Tutam Yar Elinden

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Beyazıt Öztürk'ün ilk Konuğu Yılmaz Erdoğan Oldu 12:43

Beyazıt Öztürk'ün ilk Konuğu Yılmaz Erdoğan Oldu

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk youtuber olam konusunda emin adımlarla ilerliyor. Resmi youtube kanalı açan Beyaz'ın ilk konuğu Yılmaz Erdoğan olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 2.446 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Bir Daha Gel Samsun'dan 04:26

Bir Daha Gel Samsun'dan

Sana hasret sana vurgun gönlümüz Neredesin mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Bu gemi bu karadeniz Sarı saçlım mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Ararım izini dolmabahçeden Bir daha dönmezmi bu yola giden ..

  • PengoTV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Furkan Keskin - Haydar Haydar 04:22

Furkan Keskin - Haydar Haydar

Haydar Haydar şarkı sözleri ile Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Ar u namus şişesini Taşa çaldım kime ne Kah çıkarım gökyüzüne Seyrederim alemi Kah inerim yeryüzüne Seyreder alem beni Haydar haydar se..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Boy Farkında Sınır Tanımayan Ünlü Çiftler 05:06

Boy Farkında Sınır Tanımayan Ünlü Çiftler

Huyu huyunamı bilemeyiz ama boyu boyuna uymayan 10 ünlü sporcu ve onların eşleri aradaki farkları izleyince çok şaşıracaksınız. :)..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ ) 04:24

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ )

Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin ..

Zekalarıyla Çok Şaşırtan 5 Hayvan ve İnanılmaz Yetenekleri 08:23

Zekalarıyla Çok Şaşırtan 5 Hayvan ve İnanılmaz Yetenekleri

İnsan zihni, tarih boyunca hayvanlarla ilgili en köktenci inançlarını üretti. Daha önce, “Hayvanlar Düşünebilir mi” sorusuna yanıt arayarak, bu köktenci inançlardan birini enine boyuna irdelemiştik. Bugün ise daha spesif..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Game Of Thrones Ülkemizde Neden Gelişmiyor 04:12

Game Of Thrones Ülkemizde Neden Gelişmiyor

Gelişmeyen ve üstüne gidilmeyen değerlere dikkat çekmeyi amaçlayan Ülkemizde Neden gelişmiyor? un bu bölümünde Game of Thrones masaya yatırılıyor, enine boyuna tartışılıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Karşınızda İphone 8! Demosunu İnceleyin.. 01:45

Ve Karşınızda İphone 8! Demosunu İnceleyin..

Teknoloji Her Yerde program sunucusu Ahmet Can, Çin gezisinde yakın zamanda piyasaya çıkması beklenen Apple’ın yeni telefonu iPhone 8’in demosunu buldu. iPhone 8’i tüm yönleriyle inceleyen Ahmet Can, merakla beklenen tel..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

İdeal İlişkinin Sırları 03:25

İdeal İlişkinin Sırları

Bilirkişi'nin bu haftaki konuğu İlişki uzmanı Nevzat. İdeal ilişki nasıl olmalı? Sevgilim beni aldatıyor mu? İlişki uzmanıyla enine boyuna Kurcala sohbeti. Öğle yemeği yemeyeceksin bitti. Aşk sevgi sözleri, aşk sözleri...

  • JET TV tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yengeçle Oyun Oynayan Köpek 00:46

Yengeçle Oyun Oynayan Köpek

Kanki git sen boyuna göre birini bul bir yerlerini falan kıstırır aman ha ...

  • JET TV tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yasemin Şefkatli Derya Tuna'ya Fark Attı Aslıhan Doğan'ı Güldüren İmam Nikahı Sorusu 07:01

Yasemin Şefkatli Derya Tuna'ya Fark Attı Aslıhan Doğan'ı Güldüren İmam

Derya Tuna müstakbel gelini Yasemin Şefkatli'nin boyuna yetişmek için parmak ucunda yükseldi. Birlikte görüntülenen Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan'a imam nikahı iddiaları soruldu. İmam Nikahı sorusu Aslıhan Doğa..

  • BETA tarafından
  • 1.418 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ford Fiesta Vs VW Polo Karşılaştırma 15:49

Ford Fiesta Vs VW Polo Karşılaştırma

Sizden gelen talepler doğrultusunda çektiğimiz ilk karşılaştırma videomuz yayında. Bu videoda küçük sınıfın iddialı iki modeli olan Ford Fiesta ve VW Polo’yu enine boyuna kıyasladık. Tasarımından yükleme kapasitesine, 0-..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 6 yıl önce