#Görevine

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Tudor Dönemi Sona Erdi İşte Galatasaray'ın Yol Haritası 02:03

Tudor Dönemi Sona Erdi İşte Galatasaray'ın Yol Haritası

Galatasaray'da beklenen oldu ve teknik direktör Igor Tudor ile yollar ayrıldı. Süper Lig'de Evkur Yeni Malatya'ya 2-1 yenilen ve liderlik koltuğunu Medipol Başakşehir'e kaptıran sarı kırmızılı ekipte yönetim, Hırvat çal..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:51:58

Korku Seansı 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

ınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü bir vakayı ele alır. Ed ve Lorraine Warren bir gün Perron ailesinden bir telefon aldıklarında hayatlarının en korkutucu görevine atıld..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD) 2:03:41

Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD)

Filmin Konusu:nFilm, 1993 yılında Karabal Jandarma Karakolu’nda yaşananları anlatır. Yüzbaşı Mete yaşanan bir çatışmada yakın arkadaşı Orhan’ı kaybetmiştir. Görevine devam etmek için karakola gelen Yüzbaşı emrindeki aske..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..