#Hakveyis patlıcan reçeli

İncir Reçeli 2  Yaraya Kadar Rakı 01:11

İncir Reçeli 2 Yaraya Kadar Rakı

Demekki Neymiş Yaraya Kadar Rakı Duygusal An İzle..

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

İlginç Patlıcan Yemeği Yapan Kadın, Farklı Kesim 03:52

İlginç Patlıcan Yemeği Yapan Kadın, Farklı Kesim

İlginç Patlıcan Yemeği Yapan Kadın, Farklı Kesim..

  • Kadınca tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği 01:29

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 tavuk göğsü 2 büyük patlıcan patlıcan 4 sivri biber 1 kuru soğan 4 domates Sıvı yağ Pul biber Tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.Tencerey..

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi 01:29

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi

Fırında Kıymalı Köz Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı sıvı yağ 250 g kıyma 1 adet soğan 1 adet kırmızı biber 3 adet yeşil biber 1 yemek kaşığı salça 2 diş sarımsak Tuz Karabiber Pulbiber 6 adet patlıc..

Meze Sofrası ve Temel Mezeler  Köz Patlıcan Ezme 08:18

Meze Sofrası ve Temel Mezeler Köz Patlıcan Ezme

4 adet kemer patlıcan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 adet patlıcanı, patlamadan, rahatça pişebilmeleri için bıçağın ucuyla ufak ufak delin ve ocağın üzerine bir tel koyarak közleyin. Ardından bir kâseye alı..

Patlıcan Yemeği Tarifi 04:05

Patlıcan Yemeği Tarifi

Hafif Patlıcan Yemeği İçin Malzemeler: 3 adet patates 3-4 adet patlıcan 4-5 adet çarliston biberi 2 adet büyük boy olgun domates 3-4 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz yarım çay bardağı su..

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi 02:02

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi

Zeytinyağlı Patlıcan Yemeği Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet patlıcan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 1 adet kuru soğan 2 adet domates rendesi (ben 4-5 yemek kaşığı domates sosu kullandım) yarım çay bardağı..

Közlenmiş Patlıcan Salatası 03:09

Közlenmiş Patlıcan Salatası

Közlenmiş Patlıcan Salatası Malzemeleri 2 tane patlıcan 4 tane yeşil biber 3 diş sarımsak 1 tane domates 1/2 limon Bir miktar tuz 1 yemek kaşığı zeytinyağı..

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi 02:42

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet patlıcan 4 adet patates 8 adet biber 2 adet domates 4 diş sarımsak Köfte için : 300 gram kıyma 1 adet soğan 1 diş sarımsak 3 dilim bayat ekmek içi Tuz, karabiber, kimyon Sosu için : 1 yemek kaşığı bib..

Patlıcan Balığı Tarifi 00:58

Patlıcan Balığı Tarifi

Patlıcan Balığı Tarifi İçin Malzemeler 3 adet patlıcan Yarım su bardağı mısır unu Kızartmak için sıvı yağ Üzeri için; Yoğurtlu sarımsaklı sos Pul biber Hazırlanışı; 1.3 adet patlıcanın kabuklarını soyup 4 parçaya kese..

Patlıcan Kebabı Tarifi 05:56

Patlıcan Kebabı Tarifi

Patlıcan kebabı tarifi malzemeler 7 adet uzunkemer patlıcan Yaklaşık 700 800 gr dana kıyma 3 kuru soğan 3 diş sarımsak baharatlar tuz, Karabiber, pulbiber, kimyon yarım çay bardağı sıvıyağ 2 tane domates 5 tane ..

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi 06:58

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi

Fırında Patlıcan Kebabı İçin Malzemeler: 500gr. parça kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı (Et kuru olursa soğanla beraber ilave edin) 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı bibe..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Patlıcan Dolması Nasıl Yapılır 05:43

Patlıcan Dolması Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kuru Patlıcan 300 gram Kıyma 1 kahve Pirin. 1 adet Domates 2 diş Sarımsak 1 adet Soğan 1 yemek kaşığı Biber Salçası 3 yemek kaşığı Zeytinyağı..

Patlıcan Salatası Nasıl Yapılır 03:54

Patlıcan Salatası Nasıl Yapılır

6 adet patlıcan 1 adet Kırmızı Soğan 2 adet Domates 5 adet Köy Biber Zeytinyağı Limon Suyu Balzamik Sirke..

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi 05:52

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi

Gerekli malzemeler: 1 kilo dana eti 2 adet patlican 2 adet sogan 2 dis sarimsak 2-3 adet sivribiber 2 adet domates tuz, karabiber.kekik,pulbiberi 1 yemek kasigi biber salcasi..

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi 04:01

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi

Malzemeler: Arzunuza göre hazirladiginiz Köfte Veya benim köfte tarifime bakabilirsiniz 3 patlican 250 gram domates püresi veya taze domates 1 dis sarimsak yarim yemek kasigi tuz 1 yemek kasigi seker siviyag taze reyhan..

Közlenmiş Patlıcan Ezme Tarifi 01:17

Közlenmiş Patlıcan Ezme Tarifi

Malzemeler 3-4 patlıcan 4-5 kapya biber 1-2 domates 1 kuru soğan 3-4 diş sarımsak 1 demet maydanoz ve fesleğen 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı nar ekşisi 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Acı pul biber..

Yoğurtlu Patlıcan Kızartması Salatası Tarifi 04:43

Yoğurtlu Patlıcan Kızartması Salatası Tarifi

Malzemeler : 4 adet patlıcan 1 yemek kaşığı zeytinyağı 5 yemek kaşığı yoğurt 1 diş sarımsak 1,5 çay kaşığı tuz pulbiber..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi 17:05

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: 2 adet Patlıcan 300 gram Kıyma 5 adet Arpacık Soğan 1 yemek kaşığı Domates Salçası 100 ml Su 1 adet Domates 5 diş Sarımsak 5 adet Biber Tuz Karabiber Zeytinyağı..

Patlıcan Fırında Nasıl Közlenir 02:05

Patlıcan Fırında Nasıl Közlenir

Patlıcan Fırında Nasıl Közlenir ? | Pratik Mutfak..

Patlıcan Balığı Tarifi 00:28

Patlıcan Balığı Tarifi

Patlıcan Balığı Tarifi..

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi 04:45

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi

Patlıcan Salatası (Abugannuc) nasıl yapılır..

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi 04:16

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi

MALZEMELER 6 adet patlıcan, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 4 adet domates, 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Üzeri için; ..