#Halep

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

AB Bakanı Çelik: Halep’te Dünyanın Gözü Önünde Bir Soykırım Gerçekleştiriliyor 02:06

AB Bakanı Çelik: Halep’te Dünyanın Gözü Önünde Bir Soykırım Gerçekleşt

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Almanya’nın başkenti Berlin’deki temasları kapsamında Türk ve Alman medya temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda bir konuştu...

Studyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin 03:48

Studyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Doğan..

Halep’te Patlama- 5 Ölü, 10 Yaralı 01:23

Halep’te Patlama- 5 Ölü, 10 Yaralı

halepte patlama haberi izle..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı 02:57

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik bir saldırı. Bu hadise Türkiye'yi asla istikametinden saptıramayacak dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı 02:35

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı

Suriye'deki savaşta Beşşar Esad rejimi ve Şii milislerin en şiddetli saldırıları düzenledikleri Halep kent merkezinde, yaklaşık 300 bin kişiye hizmet veren onlarca fırından geriye sadece 3 tane kaldı. Kentin doğusunda si..

  • Haberler tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri 00:41

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda, ateşkesin sağlandığı Halep'ten olası yaralı gelişlerine karşın ambulans bekletilmeye başlandı. Halep'teki sivil ve yaralıların tahliye edilme girişimleri nedeniy..

Cerablus Polislere Emanet 01:29

Cerablus Polislere Emanet

Türkiye'de eğitildikten sonra Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Halep'in Cerablus ilçesine gelen 450 polis, ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak üzere 24 saat esasına göre görev yapıyor...

Bu Film Keşke Benim Uydurduğum Bir Hikaye Olsaydı 01:18

Bu Film Keşke Benim Uydurduğum Bir Hikaye Olsaydı

Suriyeli yönetmen Rauf Ali, üç yıl önce ülkesindeki savaşı anlatmak için Halep'te bir sinema filmi çekmeye başladı. Yönetmen, şartlar ağırlaşınca çekimlere ara verip Türkiye'ye sığındı. Gaziantep'te ayakta kalabilmek içi..

Fırat Kalkanı Harekatı - Güz ve Ebu Zeydan Köyleri Deaş'tan Kurtarıldı 01:37

Fırat Kalkanı Harekatı - Güz ve Ebu Zeydan Köyleri Deaş'tan Kurtarıldı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle Halep'in El Bab ilçesinin kuzeybatısında terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenleyen Özgür Suriye ordusuna bağlı birlikler, Güz ve Ebu Zeydan köyl..

Katliam Sonrası Feryat Bunlar Çocuk 01:22

Katliam Sonrası Feryat Bunlar Çocuk

Suriye'de katliam devam ediyor. Esed rejimi ve Rus uçakları, Halep'e bağlı Etarib ve Şam'a bağlı Doğu Guta'da 60'dan fazla yakın sivili katletti. Şam'a bağlı Hamorieh köyünde 120 yetim çocuğun okuduğu bir anaokulu vuruld..

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek 10:24

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek

Ud: Şemsettin Taşbilek Klarnet: Bahattin Kahraman Kanun: Harun Yıldırım Keman: Hasan Hüseyin Karakaya Cümbüş: Yavuz Örnekçi Darbuka: Adıgüzel Yazıcı Tef: Mustafa Kalaycı Yoğurt Koydum Dolaba Yoğurt koydum dolaba eller..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..