#Havuçlu kereviz salatası tarifi

Havuçlu Bisküvi Pasta 11:21

Havuçlu Bisküvi Pasta

Havuçlu Bisküvi Pasta HD izle..

Humuslu Havuçlu Doyurucu Sandviç 03:41

Humuslu Havuçlu Doyurucu Sandviç

Malzemeler: 1 adet Uno Premium Sandwince Ekmeği 1 adet Havuç 2 yemek kaşığı Humus Kimyon Kırmızı biber Taze kişniş Zeytinyağı Adımlar: 1- Rendelenmiş havuç, zeytinyağında kimyon ve kırmızı biber ile sotelenir. 2- Ekmekl..

Yoğurtlu Kabaklı Havuçlu Salata 02:53

Yoğurtlu Kabaklı Havuçlu Salata

Afiyet Olsun Efendimm..

Havuçlu Kek Nasıl Yapılır 08:02

Havuçlu Kek Nasıl Yapılır

170 gram Havuç (1 + 1/4 bardak) 130 gram Un (1 bardak) 150 gram Şeker (3/4 bardak) 2 yumurta 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 1/2 çay kaşığı Karbonat 1/2 çay kaşığı Kabartma Tozu 1/2 çay kaşığı Tuz 1 çay kaşığı Tarçın 50 gra..

Havuçlu Enerji Topları 03:29

Havuçlu Enerji Topları

1/2 kg haşlanmış havuç 10 petibör 4 yemek kaşığı dövülmüş fındık 4 yemek kaşığı hindistan cevizi 2 yemek kaşığı bal..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi 02:52

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi..

Izgara Somonlu Avokado Salatası Tarifi 08:03

Izgara Somonlu Avokado Salatası Tarifi

1 Büyük Avokado 1/2 Kırmızı Soğan 1 su bardağı Mini Roka 1 adet Somon Fileto 1/2 Limon 1 yemek kaşığı Dereotu 1/2 Kereviz Sapı 2 yk Hardal 1 çay kaşığı Tatlı Kırmızı biber 1 çay kaşığı Kimyon 1 çay kaşığı Tuz 1 çay kaşı..

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi 01:14

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2-3 diş sarımsak 4 adet közlenmiş kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet havuç 2 adet kabak Yeteri kadar tuz 1 çay bardağı konserve mısır 8 adet kornişon salatalık t..

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 00:51

Yeşil Mercimek Salatası Tarifi

Yeşil Mercimekli Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı pirinç 4/5 adet taze soğan Yarım demet dereotu 1 adet orta boy rendelenmiş havuç 1 tatlı kaşığı sumak Nar ekşisi Zeytinyağ..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Patates Salatası Tarifi 04:00

Patates Salatası Tarifi

Patates Salatası Malzemeleri: 4 adet Haşlanmış Patates 2 adet Salatalık 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 2 yemek kaşığı Mayonez 4 diş Sarımsak Tuz Kırmızı Biber..

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi 04:54

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi

Tabule Salatası için Malzemeler: 400 gram köftelik bulgur 100 gram Urfa fıstığı 1 demet nane 1 demet maydanoz 10 dal taze soğan 2 bardak çeri domates 3 adet limonun suyu 1 adet nar 1 çay kaşığı sumak Tuz Karabiber Zeytin..

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi 04:45

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi

Patlıcan Salatası (Abugannuc) nasıl yapılır..

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası Tarifi 05:23

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası Tarifi

Yoğurtlu Havuç ve Kabak Salatası için Malzemeler: 4 adet havuç 3 adet kabak 2-3 diş sarımsak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kadar tuz yaklaşık 1 su bardağı veya daha fazla katıca yoğurt çeyrek demet kadar dereotu..

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi 06:04

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi

Tavuklu Tel şehriye salatası için malzemeler: (5-6 kişilik) Tel Şehriyeyi haşlamak için: 1 su bardağı tel şehriye 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 buçuk su bardağından biraz az sıcak su 1 silme çay kaşığı tuz Ayrıca: 1er b..

Buğday Salatası Tarifi 02:43

Buğday Salatası Tarifi

Buğday Salatası İçin Gereken Malzemeler: 1 su bardağı buğday Üzerini iki kat geçecek kadar su düdüklü tencere (yoksa akşamdan suyu koyup kaynatın, kapağı kapalı şekilde sabaha soğumaya bırakın) 5-6 yaprak kıvırcık 5-6 da..

Tavuklu Kolay Makarna Salatası Tarifi 02:06

Tavuklu Kolay Makarna Salatası Tarifi

Tavuklu Makarna Salatası İçin Malzemeler: 2-3 adet baget veya 1 tavuk kalça (haşlanmış) yaklaşık 1 su bardağı bezelye (mevsiminde değilse dondurucudan haşlayın veya konserve alın ) 1 adet büyük boy havuç (küp doğrayıp be..

Brokoli Salatası Tarifi 01:36

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Yarım ufak parça brokoli 2 adet ufak kırmızı turp 4-5 yaprak kıvırcık, biraz maydanoz 8-10 dal roka yarım narın taneleri ve suyu 1-2 tatlı kaşığı nar ekşisi 2-3 yemek kaşığı veya daha fa..

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

Brokoli Salatası Tarifi 01:28

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Brokoli 3-4 adet salatalık turşusu Konserve mısır Közlenmiş kırmızı biber Yeşil soğan 2-3 diş sarımsak Zeytinyağı Tuz Limon Hazırlanışı; 1.500g kadar Brokoli dallarına ayrılarak uygun ..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..