#Hayattaki Şansım

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz 04:13

Neden Kötü Adamları Çekici Buluruz

Yeşilçam filmlerinde bile kötü adam kahkahası diye bir şey var ve genel olarak da bu kötü adamlar kazanır! Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir! Kötü adam filmin sonunda iyi çıkar, iyi adamlarsa aslında kötü! B..

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle 1:42:57

Sen Benim Herşeyimsin Film Hd İzle

Küçük yaşlarda babasını kaybeden, ancak babasının hayattaki tüm korkularıyla yüzleşmesini salık veren öğüdünü hiçbir zaman unutmayan Sedat (Tolga Çevik) Çıralı, Kemer'de tek başına yaşamaktadır. Ancak babasının öğüdünü h..

  • PengoTV tarafından
  • 3.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkin Koray Çöpçüler 03:34

Erkin Koray Çöpçüler

Aşktan yana şansım yok Ağlıyorum derdim çok Aşkımı kaybetmişim Sordum sordum bulan yok Dün gece çok aradım Aradım bulamadım Kör olası çöpçüler Aşkımı süpürmüşler Sokaklarda ne ararsın Beni kimden sorarsın Ben..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağan Şengül - Mücevher (Official Video) 03:16

Çağan Şengül - Mücevher (Official Video)

Sözler; kokunla doldu sayfalar adın gelince aklıma aşk neydi? hiç bilmezdim... yüzünden tanıdım seni bir hayatın ortasında, seni buldum ve dedim ki; sonunda.... yolları aştım, denizleri geçtim, bir kutu açtım; içinde m..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Fatih Bulut - Yırtıl 02:13

Fatih Bulut - Yırtıl

Yırtıl şarkı sözleri ile... Bir sağa bir sola salla Salla dertleri kurtul İçinde kalmasın oyna Yırtıl dedim bir yırtıl Edirne'den şu kars’a Metre metre geziyoruz Seviyoruz bu hayatı var kı kral yaşıyoruz Bir sağa ..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Akıllı Telefon Kullanıcılarının İşine Yarayacak 10 Pratik Bilgi 03:59

Akıllı Telefon Kullanıcılarının İşine Yarayacak 10 Pratik Bilgi

Mr.Hacker kanalı hazırladığı pratik videolar serisine bir yenisi daha ekledi. Olmazsa olmazımız akıllı telefonların günlük hayattaki yaşantımızı daha da kolay hale getirmesi için yapılan 10 pratik bilgi kanal tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıtayı Arşa Çıkaran Dağcı Adamdan Kız Arkadaşına Muhteşem Evlilik Teklifi 00:40

Çıtayı Arşa Çıkaran Dağcı Adamdan Kız Arkadaşına Muhteşem Evlilik Tekl

Luis Cardona, kız arkadaşı Maddy Thorpe’ye, hayattaki en büyük tutkusu olan dağcılığa uygun bir şekilde evlenme teklifi etti. Maddy tırmanış için yukarı çıktığında önceden planlanan bir şekilde arkadaşları ile alanı ışı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özellikle Anne ve Babalar Mutlaka İzlemeli!!!Çocuk İstismarı Hakkında Animasyon Film 10:00

Özellikle Anne ve Babalar Mutlaka İzlemeli!!!Çocuk İstismarı Hakkında

Çocuk istismarını en iyi anlatan her ebeveynin ve çocugun izlemesi gereken anlamlı bir animasyon film. ÇOCUKLARIMIZ BİZİM BU HAYATTAKİ EN DEGERLİ VARLIKLARIMIZ.lÜTFEN ONLARA BAŞKALARI TARAFINDAN ZARAR VERİLMESİNİN ÖNÜNE ..

  • Kadınca tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayıp Şehir Fragman Çok Yakında 02:32

Kayıp Şehir Fragman Çok Yakında

Gerçek hayattaki dram, 1920'lerde Amazon gizemli bir şehir arama yaparken kaybolan İngiliz kaşif Albay Percival Fawcett, merkezleme...

Günlük Hayatınızda İşinize Yarayacak 4 Pratik Bilgi 05:14

Günlük Hayatınızda İşinize Yarayacak 4 Pratik Bilgi

Mr.Hacker kanalı hazırladığı pratik videolar serisine bir yenisi daha ekledi. Olmazsa olmazımız akıllı telefonların günlük hayattaki yaşantımızı daha da kolay hale getirmesi için yapılan 4 pratik bilgi kanal tarafından d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin Leon'u(Boran Kuzum) Gerçek Sevgilisiyle Görüntülendi! 01:10

Vatanım Sensin Leon'u(Boran Kuzum) Gerçek Sevgilisiyle Görüntülendi!

Vatanım Sensin'in dygusal aşığı Leon gerçek hayattaki sevgilisiyle görüntülendi.Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın....

  • ANKA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanal Gerçeklik : Uzayda Bir Laboratuvarda Kimya Öğrenmek 00:59

Sanal Gerçeklik : Uzayda Bir Laboratuvarda Kimya Öğrenmek

Sanal gerçeklikte muazzam deneyimleri, öğrencileri gerçek hayattaki senaryolar için daha iyi hazırlayabilir. SuperChem VR, öğrencileri gerçek bir kimya laboratuvarında çalışmaya hazırlayan, laboratuar ekipmanlarını ölçme..

Labirent Oyunu Film İzle 1:34:32

Labirent Oyunu Film İzle

Frikke bir bilgisayar oyununun birden gerçek hayattaki insanları içine çekerek oyuna dahil ettiğini farkeder fakat oyunun içinde kendide olacak bundan kaçamayacaktır. Labirent Oyunu - Labyrinthus 2014 full hd film izle. ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.412 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Çok Merak Ettiğiniz 05:12

En Çok Merak Ettiğiniz

Sokak röportajında vatandaşlara mikrofon uzatılmış ve hayattaki en merak ettikleri şey sorulmuş.Birbirinden ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce