#Hijyen

Çocuklarımıza Hijyeni Nasıl Öğretmeliyiz 00:33

Çocuklarımıza Hijyeni Nasıl Öğretmeliyiz

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up programında, Avrupa Hijyen Konseyi Başkanı Prof.Dr. John Oxford çocuklarımıza hijyeni nasıl öğretmemiz gerektiğini anlattı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dış Mekanlardaki Virüslerden Nasıl Korunuruz 01:08

Dış Mekanlardaki Virüslerden Nasıl Korunuruz

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'a katılan Avrupa Hijyen Konseyi Başkanı Prof.Dr. John Oxford, dış mekanlardaki virüslerden korunmak için hangi hijyenik formülleri uygulamamız gerektiğini anlattı..

  • NABIZ tarafından
  • 497 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hintlilerin Göz Temizliği 06:17

Hintlilerin Göz Temizliği

Malum hijyen deyince akla ilk gelenler hintliler ve bu hijyeni neye borçlu olduklarını da bu videoda görmüş oluyoruz, iğrençlik için özür dilerim..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İYİ Parti-FETÖ İlişkisi Bir Kez Daha Ortaya Çıktı: Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Gözaltında 00:46

İYİ Parti-FETÖ İlişkisi Bir Kez Daha Ortaya Çıktı: Çukurova Gençlik Ko

Geçtiğimiz günlerde FETÖ'den gözaltına alınan İYİ Parti Genel Merkezi İletişim Sorumlusu Kerem Çoraklık'ın ardından, örgütün yeniden yapılanmak için hijyen evi olarak adlandırdığı hücre evlerine yapılan operasyonda, İY..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Akşener'in FETÖ'cüleri 01:00

Akşener'in FETÖ'cüleri

FETÖ bağlantılarıyla gündemden düşmeyen İyi Parti'de iki isim daha ifşa oldu. İyi Parti Bursa yöneticilerinden Levent Özeren'in 15 Temmuz'da darbe propagandası yaptığı skandal paylaşımları ortaya çıkarken, Adana'da FETÖ'..

Üretim alanı misafir giriş 00:54

Üretim alanı misafir giriş

özel tasarlanmış temizleme ve hijyen sistemi 2012 den beri var desem !..

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Denetimde sınıfta kaldılar! 02:10

Denetimde sınıfta kaldılar!

ANKARA'DA GIDA ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPAN İŞ YERLERİNE DENETİME GİDEN EKİPLER, ŞOK EDEN BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTI. TAM DA KORONA DÖNEMİNDE HİJYEN KURALLARININ HİÇE SAYILDIĞI İŞLETMELERE, 14 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ...

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

İstanbul'da Minibüslere Koronavirüs Denetimi! 01:18

İstanbul'da Minibüslere Koronavirüs Denetimi!

KORONAVİRÜS vakalarının artmasıyla birlikte polis ekipleri Kartal'da denetimlerini sıklaştırdı. Toplu taşıma araçları ile taksilerde yolcu sayısı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilirken, yoğunluğun yaşa..

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro 04:17

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro

Samsun'da “fabrika gibi okul” olarak anılan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi korona virüs döneminde ürettikleri hijyen ürünleri ile bu yıl 5 milyon TL ciro elde etmeyi başardı...

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

KANTİNLERE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ 01:05

KANTİNLERE FAHİŞ FİYAT DENETİMİ

HİJYEN KURALLARI DA DİKKATE ALINARAK YAPILAN DENETİMDE BAZI KANTİNLERE CEZA KESİLDİ...

Bize bu etleri yedirdiler! 01:27

Bize bu etleri yedirdiler!

İstanbul Kağıthane'de hem kasap hem de restoran olarak çalışan bir işletmeye et taşındığı sırada mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. Sevkiyatı yapan işçiler, tüm hijyen koşullarını hiçe sayarak çamurlu ayakkabılarıy..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne- 13:32

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin ... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne? Koronavirüs sayılarının giderek arttığı bugünlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerinin yanı sıra güçlü bir bağışıklık s..