#Ip var

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, Nuh' un nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben b..

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ımız Var 01:01

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız var Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de hal..

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Ne Var Ne Yok 46:29

Ne Var Ne Yok

Murat Akan Ne Var Ne Yok Youtube Kanalına Abone Olmak İçin: http://bit.ly/nevarneyokyoutube Ne Var Ne Yok | Instagram: https://www.instagram.com/nevarneyokbeyaz Ne Var Ne Yok | Twitter: https://twitter.com/nevarney..

  • STUDIO AS tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ 03:38

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Gemilerde Talim Var (Receb'im) İstanbul-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var Hani Benim Receb'im Receb'im Sarı Lira Vereceğim Alm..

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu 02:49

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yemenimde Hare Var: Yemenimde hare var Yüreğimde yare var Ne ben öldüm kurtuldum Ne bu derde çare var Of aman aman amman hoş dilli Başında yazması incili Çürüttüm otuz iki mendili Bulama..

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var 00:50

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var

Abd'ye Ait Hava Üssünde Büyük Patlama- Ölü ve Yaralılar Var Afganistan'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Bagram Hava Üssü'nde büyük bir patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre; ölü ve yara..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon 03:59

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon

Gerçek Hayatta Var Olan 8 Pokemon Pokemon Go çıktığında tüm dünyayı etkisi altına alan çılgın bir oyun haline gelmişti. Fakat zamanla çeşitli sebeplerden sonra oyunun popülaritesi giderek azaldı. Yaklaşık 1 ay içerisin..

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var 03:20

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var

Zehir Gibi Aşkın Var laylalalalalalaaa Bir de içen şaşkın var laylalalalalalaa Aşk der geçerdin Gel de şimdi gör Boş der gülerdin Sev de neymiş gör Tövbe yaradanıma Kul oldum sanki sana Öylesine girdin kanıma ..

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var 04:05

Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var

Bugün dersi kırıyorum Biraz mola istiyorum Öğren öğren bitmiyor Biraz harcamak istiyorum Bildiğin her şeyi yapmayı yapmak için Yetmez sınırlı zamanlar O zaman belki de bir yerde Başka bir hayat var Neyin telaşı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Manuş Baba - Haberin Var Mı 03:15

Manuş Baba - Haberin Var Mı

Manuş Baba - Haberin Var Mı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mi? Görüşmecim, y..

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese 03:58

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese

Aramizda daglar denizler mi var Aşilmasi cok zor engeller mi var Seni benden fazla sevenin mi var Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamd..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var) 03:34

Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var)

Bahçalarda Barım Var Iğdır-Fatih Kısaparmak-Erkan Sürmen Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Der..

  • PengoTV tarafından
  • 1.777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Dinle Mendilimde Kırmızım Var şarkı sözleri ile Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 8.630 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Darbe Tutmadı Sırada Suriye Koridoru Var 09:34

Darbe Tutmadı Sırada Suriye Koridoru Var

Darbe Tutmadı Sırada Suriye Koridoru Var..

Ceza-Sagopa Kajmer-Neyim var Ki 03:27

Ceza-Sagopa Kajmer-Neyim var Ki

Ceza-Sagopa Kajmer-Neyim var Ki..

  • Aliokan tarafından
  • 2.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhammed Ali'nin  Koruman var mı  sorusuna yanıtı 00:39

Muhammed Ali'nin Koruman var mı sorusuna yanıtı

Muhammed Ali'nin Koruman var mı sorusuna yanıtı..

Mabel Matiz - Bir Hadise Var 04:41

Mabel Matiz - Bir Hadise Var

Mabel Matiz - Bir Hadise Var..

  • Aliokan tarafından
  • 7.400 görüntüleme
  • 8 yıl önce