#Isgal

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle 28:28

Anıtsal Alanlar 4.Bölüm izle

EBU Anıtsal Alanlar - 4 Projesi kapsamında Danimarka'nın hazırladığı “Dikkat Mayın adlı belgeselde; 2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgal kuvvetlerinin Danimarka'nın batı kıyısı boyunca 1.5 milyon mayın döşemesi ve günü..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

6 Haziran 1944 Normandiya Çıkarması izle 01:46

6 Haziran 1944 Normandiya Çıkarması izle

6 Haziran 1944'te gerçekleştirilen Normandiya Çıkarması. Almanların işgal ettikleri topraklardan geri çekilmesi ve Avrupa'daki gelişimin Ankara'ya etkisi...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuğunun Oyuncağına Binip Evladını Arkasından Koşturan Vicdansız 00:18

Çocuğunun Oyuncağına Binip Evladını Arkasından Koşturan Vicdansız

Bu Messi dediğimiz şahıs dünya yıldızı olmuş ama adam olamamış adam. Ne bu böyle çocuğun oyuncağını işgal edip, çocuğu arkadan koşturmalar filan. Al kendine son model bi araba onunla oynasana sen. Babalık ciddi bir müess..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm 24:07

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; İstanbul'un işgali sonucu 19 Mayıs’ta Fatih'te ve 22 Mayıs'ta Sultanahmet’te düzenlenen mitingler, halkın işgale tepkisi ve işgal sırasında İstanbul'un siya..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 12.Bölüm 26:32

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 12.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; İstanbul'un 1. Dünya Savaşı sonrası işgal yılları ve tekrar Türk komutasına girmesine kadar geçen sürede sosyal ve siyasi durumu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cihazlarınızı Her Yerden Denetle : TP-Link Smart Plug Mini 07:30

Cihazlarınızı Her Yerden Denetle : TP-Link Smart Plug Mini

TP-Link Smart Plug Mini, Wi-Fi, Alexa ile Çalışıyor, Cihazlarınızı Her Yerden Denetle, Sadece Bir Soket İşgal ediyor (HS105) . Bu minik küçük kutu, herhangi bir standart duvar prizine takılır ve evinizde duvara takılan ..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG 03:30

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG

Başbakan Yıldırım: PYD'nin Suriye bölgesinde 'oldu bittiler' yapmasına da asla rıza gösteremeyiz. Orada yaşayan Peşmergeleri, Arapları yerinden yurdundan ettiler, adeta bir işgal içerisine girdiler. Tabii adını ne kadar..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor 01:27

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor

11 Haziran 2017 Türk topçuları Münbiç'i vuruyor.Terör örgütü PKK'nın işgal ettiği ve başarı ile sonlandırılan Fırat Kalkanı operasyonun hedefleri arasında olduğu duyurulan Menbiç'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgü..

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Ejder Kılıcı Film İzle 1:43:41

Ejder Kılıcı Film İzle

Filmin Konusu Romalı bir lejyon General Lucius’un liderliğinde İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir ve görevleri Consul Crassus’un oğlu Publius’u, hain kardeşi Tiberius’a karşı korumaktır. Publius’u yanına alarak doğuya kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 2.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı'dan Sonra Arap Yarım Adası 01:51

Osmanlı'dan Sonra Arap Yarım Adası

Osmanlı'nın 1918 Ağustosuna çekilmesinden, 1935'ê kadar Arap yarım adasınındaki siyasi haritasındaki değişmelerdir. Kırmızı renkli bölgeler, Britanya (ingiliz) işgal bölgeleri. İngilizler bölgeyi 1971'de terk etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmaz Yangın Srebrenitsa 01:57

Unutulmaz Yangın Srebrenitsa

Temmuz 1995'de Yugoslavya iç savaşı sırasında Sırp ordusu, “Krivaya 95 Harekatı nın bir parçası olarak Srebrenitsa'yı işgal etti. Sırp ordusu, kısa süre içerisinde 8 binden fazla Müslüman'ı katlederek, II. Dünya Savaşınd..

Kurallara Uymayan Sürücüye Yayaların Ders Vermesi 01:04

Kurallara Uymayan Sürücüye Yayaların Ders Vermesi

Yapılan sosyal deneyde kurallara uymayıp yaya geçidini işgal eden şoföre yayalar tarafından ilginç bir ders verilmiş seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adolf Hitler'in Sözcü Gazetesini Okuması 00:28

Adolf Hitler'in Sözcü Gazetesini Okuması

Almanya’da 2.5 milyon kopya satan Timur Vermes imzalı ‘Bakın Kim Döndü’ isimli kitap yönetmen David Wnendt tarafından ‘O Geri Döndü’ ismiyle filmleştirildi. Filmin sahnesinde geçmişten gelen Hitler Almanyadaki gazete bay..

  • JET TV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Hayalim Temiz Su İçebilmek 01:04

Tek Hayalim Temiz Su İçebilmek

Yıllardır İşgalci İsrail'in ablukasında yaşam mücadelesi veren Gazzeliler, her gün temiz suya ulaşmak için saatlerce yürüyor. 12 yaşındaki Gazzeli Halil ise “Tek hayalim temiz su içebilmek” diyor...

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan 01:22

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan

Onlarca yıllardır dillerden düşmeyen Filistinliler topraklarını sattı iddialarının aslı Filistinlilerin anı defterlerinde ortaya çıktı. İsrail mahkemeleri tarafından 67 kez müebbet ve 5200 yıl hapse mahkum edilen Abdul..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı! 01:00

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı!

İşgalci İsrail askerleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı El-Arakib köyündeki evleri 119'uncu kez yıktı. Köy sakinlerinden Şeyh Sayah Türki, “Biz nesilden nesile burada yaşadık..

Bize Diz Çökün Diyenler, Kıtalar Yönetmiş Bir Milletin Hafızasını Unutuyorlar 08:50

Bize Diz Çökün Diyenler, Kıtalar Yönetmiş Bir Milletin Hafızasını Unut

Biz; 15 Temmuz'u yaparız, Türkiye'yi işgal ve iç savaş senaryolarıyla karıştırırız, Meclis'i bombalarız, sokaklarda sivilleri katlederiz, insanları tankların altında ezeriz, o örgüt liderini Pensilvanya'da koruruz, darbe..

Teksas'ta Otoparkı İstila Eden Kuşlar 01:57

Teksas'ta Otoparkı İstila Eden Kuşlar

Teksas'ta bir alışveriş merkezinin park alanını işgal eden kuşların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında 01:00

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında

1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah, İsrail polisinin 15 Ağustos'ta Ummul Fehm'deki evine düzenlediği baskınla gözaltına alınmıştı. İsrail güçleri bu sabah da Salah'ın avukatı Halid Zeberka'yı gözaltına ..