#Isid

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat 00:51

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Musul'un IŞİD'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan operasyon dün gece başlarken, aynı saatlerde Türkiye-Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şırnak'ın Silopi ilçesine tank ve..

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü 01:40

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü TERÖR örgütü IŞİD üyelerine yönelik dün 2 ayrı noktada düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu operasyonlar ile kentte kaos ortamı oluşturmayı hedefleyen kanlı saldırılar önlendi...

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü 03:06

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü Paylaş ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, AB ile Türkiye arasında IŞİD'e karşı mücadelede güçlü bir işbirliğinin sürdüğünü söyledi...

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Musullular kentten ayrılıyor 01:08

Musullular kentten ayrılıyor

Musul'u IŞİD'in elinden kurtarmak için düzenlenen operasyonlar kentteki sivillerin kitleler halinde göç etmesine yol açıyor...

Francois Hollande ile  Mesud Barzani Cephede 01:01

Francois Hollande ile Mesud Barzani Cephede

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani birlikte Musul'a 18 km kadar yaklaştılar ve IŞİD'e karşı cepheyi birlikte gördüler..

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı 02:03

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı

BBC Türkçe, 31 Aralık gecesi yılbaşı kutlamalrı sırasında Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği Ortaköy'deki Reina gece kulübüne girdi. Gece kulübünün ortaklarından olan Ali Ünal da o ..

El Bab'a Bomba İndiren Askerimizden SaltBae Hareketi 00:28

El Bab'a Bomba İndiren Askerimizden SaltBae Hareketi

IŞİD tarafından ele geçirilen Al Bab'ı geri almak için Özgür Suriye Ordusu'da destek vererek bölgeyi bombalayan Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Nusret'in meşhur SaltBae hareketi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabil'deki askeri hastane saldırısında ölü sayısı 49'a yükseldi 01:06

Kabil'deki askeri hastane saldırısında ölü sayısı 49'a yükseldi

Afganistan'ın başkenti Kabil'deki askeri hastaneye düzenlenen saldırının bilançosu giderek artıyor. Terör örgütü IŞİD'in çarşamba günü düzenlediği saldırıda ölü sayısı 49'a yükselirken yaralı sayısının da 60 civarı old..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

Rakka'ya Dönüş Süreci Yakın 01:05

Rakka'ya Dönüş Süreci Yakın

Suriye'de terör örgütü IŞİD'in elinden alınan Rakka'ya geri dönüşler için en az iki aylık bir sürece daha ihtiyaç olduğu belirtiliyor...

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

Suriye'de Ateşkes İhlalleri 02:00

Suriye'de Ateşkes İhlalleri

Suriye'de Ateşkes İhlalleri Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'deki ateşkesi izleyen Türk-Rus komisyonundaki Rus tarafının son 24 saat içinde 4 ateşkes ihlali tespit ettiğini duyurdu. Açıklamaya göre Türk tarafı 1 ateşkes i..

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı 02:05

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Fırat Kalkanı' harekatı ile desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin IŞİD'den temizlediği Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne komşu Suriye'nin ..

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor 02:09

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor DÜNYA, Irak'ın ikinci büyük kenti olan ve nüfusunun büyük kısmı sünni Araplardan oluşan Musul'un IŞİD'ten kurtarılması operasyonuna kitlenirken, ope..

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu 01:25

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu

Musul'un Navaran Bölgesine Şafak Operasyonu MUSUL'un IŞİD'ten kurtarılması için başlatılan operasyon 4'üncü günde devam ederken, Peşmerge güçleri şafak vakti Navaran köyüne operasyon düzenledi...

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Türk Askerinin El Bab'da Mehter Marşı Çalması 00:59

Türk Askerinin El Bab'da Mehter Marşı Çalması

Deaş'a yönelik Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'ta bulunan Mehmetçik, sokaklarda Mehter Marşı çaldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..