#Itibariyle

Kendini Bir Şey Sanan Kızların Dansla İmtihanı 02:35

Kendini Bir Şey Sanan Kızların Dansla İmtihanı

Verse yapmaz mısın diye sorulunca her zaman olduğu gibi kafalar karışsa da sonuç itibariyle gerizekalılık kat sayısını baz aldığımızda sabah ereksiyonun da bile kifayetsiz kalıyor bazı şeyler. O sebepten itibaren bilemed..

  • JET TV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

 Anne Dizisi Final Yapıyor! 02:00

Anne Dizisi Final Yapıyor!

Star TV ekranlarında yer alan 'Anne' dizisi sık sık işlediği konu itibariyle eleştirilere maruz kalıyordu. Dizinin 20 Haziran'da ekranlara veda edeceği duyuruldu. Star TV'de yayınlanan, başrollerini Cansu Dere, Vahide Gö..

  • ANKA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En ilginç 8 Gizli Dili 03:40

Dünyanın En ilginç 8 Gizli Dili

Dünya üzerinde konuşulan en ilginç 8 gizli dil. Günümüz itibariyle yalnızca bilenler ve anlayanlar tarafından konuşulan, birçoğumuzun bilmediği bazı gizli diller bulunmaktadır. Bu videoda çeşitli gruplar tarafından konuş..

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu 04:09

Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, bugün sabah itibariyle başlayacak 2017-2018 eğitim öğretim yılına saatler kalan il genelinde okul öncesi huzur operasyonu düzenledi...

Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Marmaray Seferleri Durdu 00:30

Marmaray Seferleri Durdu

Marmaray seferleri teknik arıza nedeniyle saat 14.45'te durdu. Arızanın elektrik tellerinin kopmasından kaynaklandığı öğrenilirken, seferler 16.00 itibariyle yeniden başladı. Seferlerin durdurulması üzerine bazı vatandaş..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

FSM'de Yapımı Tamamlanan Şeritler Trafiğe Açıldı 01:33

FSM'de Yapımı Tamamlanan Şeritler Trafiğe Açıldı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapımı tamamlanan şeritler saat:18.00 itibariyle trafiğe açıldı...

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Asgari Ücret Açıklandı 03:02

Asgari Ücret Açıklandı

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu asgari ücreti açıkladı. Bakan Sarıeroğlu 1 Ocak 2018 itibariyle asgari ücretin net olarak 1603 lira brüt rakam ise 2029 TL olacağını dile getirdi...

Yağ Tüketimi Kanser Riskini Nasıl Etkiler 00:59

Yağ Tüketimi Kanser Riskini Nasıl Etkiler

Rafine zeytinyağı ya da rafine tereyağı, margarin gibi yağlara kıyasla kanser riskini azaltır. Ama tüketilen miktar itibariyle, iyileştirici değil, ancak koruyucu bir unsur olarak değerlendirilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Filistin'de Gazeteci Olmak 01:32

Filistin'de Gazeteci Olmak

Son 18 yılda 24 gazeteci İsrail saldırılarında hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden gazetecilerden 21'i Filistin vatandaşı. Bugün itibariyle İsrail hapishanelerinde 28 Filistinli gazeteci bulunuyor...

Geçmişte Normal Olarak Algılanan 15 Absürt Şey 05:03

Geçmişte Normal Olarak Algılanan 15 Absürt Şey

İçinde yaşadığımız teknoloji ve bilgi çağı itibariyle geçmişte kabul görmüş birçok şey günümüzde bizlere oldukça garip gelmektedir. Bugün de sizler için bu duruma güzel örnek olabilecek bir video hazırladık...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi 02:39

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olduğu seçimler sonucunda, Somali göçmeni llhan Omar da Temsilciler Meclisi'ne giren ilk başörtülü vekil ol..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor 03:57

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor GTA San Andreas oynarken muhtemelen ROCKETMAN hilesiyle JetPack almış ve bu JetPack gerçek olsaydı nasıl olurdu diye düşünmüşsünüzdür. Şimdi ise ..

Çocuklar Duymasın'da Sürprizler İle Bakın Nasıl Geliyor 02:47

Çocuklar Duymasın'da Sürprizler İle Bakın Nasıl Geliyor

Geçtiğimiz sezın itibariyle Kanal D, Arka Sokaklar ve Çocuklar Duymasın dışında, herhangi bir dizisini gelecek sezona taşımadan final yaptırmıştı. Her iki dizinin de yeni sezon hazırlıkları başladı. İlk haberler Çocuk..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü 02:47

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü

Türkiye'nin koronadan ölümlere kilitlendiği bir dönemde eski kabus geri döndü. Kırım kongo kanamalı ateşi hastalığına yakalanan kişi sayısı 480'e ulaştı. Haziran ayı itibariyle de 15 kişi hayatını kaybetti. Bu gelişmeler..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

900 TL'lik Maske Takmama Cezası Yarın Başlıyor 01:15

900 TL'lik Maske Takmama Cezası Yarın Başlıyor

Sevgili seyirciler yurt genelinde maske takmak zorunlu. Ancak Pazartesi günü itibariyle maske takmayanlara 900 lira para cezası kesilecek...

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün 01:50

Halaysız, Danssız Şipşak Düğün

Sevgili seyirciler düğün salonları 1 Temmuz itibariyle açılıyor. Ancak koronavirüs önlemleri düğünlerde de devam edecek. Gelin ve damat hariç halay çekmek ve oynamak yasak olacak. Düğün törenine katılan herkes maskeli ol..

Balıkçılar -Vira bismillah- diyerek sezona başladı 04:25

Balıkçılar -Vira bismillah- diyerek sezona başladı

15 Nisan’da başlayan av yasağının dün gece itibariyle sona ermesiyle birlikte tezgahlar dolmaya başladı. Tarihi Kumkapı Balıkçılar Çarşı’nda hareketlilik yaşanırken, en çok satılan balık palamut oldu...

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi 01:30

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi

Fransa'da koronavirüs yasakları geri geldi. 17 Ekim Cumartesi itibariyle Paris ve 8 şehirde 21.00-06.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Fransa ayrıca sağlık alanında yeniden OHAL ilan etti...