#Jon garcia

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Bisiklet Asansör 00:41

Bisiklet Asansör

Elena Larriba ve Jon Garcia, bisiklet kullanma deneyimine asansör işlevi ekleyerek Vycle adlı dikey çalışan bisiklet konseptini yarattı. Vycle sıradan bir bisiklet gibi çalışıyor. Kullanıcı seleye oturuyor ve üst katlara..

Glass Petals - Burner 03:29

Glass Petals - Burner

Glass Petals - Burner Listen Director: Jacob Crawford Producers: Jacob Crawford & Jon Ross DOP: Chris Clark First AD: Jon Ross Key Grip: Cam Osborne Best Boy: Jenelle Hangerman Drone Operator: Jacob Crawford Drone Came..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Athletic Bilbao 3-2 APOEL Nicosia (Maç Özeti - 16 Şubat 2016) 04:46

Athletic Bilbao 3-2 APOEL Nicosia (Maç Özeti - 16 Şubat 2016)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur elemelerinde oynanan Athletic Bilbao – APOEL Nicosia maçında; Ev sahibi Athletic Bilbao konuk ettiği APOEL Nicosia karşısında 1-1 kapattıgı maçın ikinci yarısında 3-2 öne geçerek üst tur avanta..

  • JokerS tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Coco 'Dante's Lunch' Teaser 01:57

Coco 'Dante's Lunch' Teaser

Coco 'Dante'nin Öğle Yemeği' Teaser Orijinal Fragman (2017): Benjamin Bratt, Gael Garcia Bernal ve Renee Victor'ın rol aldığı fragmanını inceleyin..

12 Yaşındaki Minik Dövme Sanatçısı Ezrah Dormon 05:04

12 Yaşındaki Minik Dövme Sanatçısı Ezrah Dormon

Ezrah Dormon henüz 12 yaşında olmasına rağmen dövme yeteneğiyle büyülüyor. İlk dövme denemesi ise annesinin dövmesi vesilesiyle olmuş. Ali Garcia isimli dövmeci, Ezrah'ın annesine dövme yaparken çocuğun meraklı bakışları..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:29

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Ocak Salı Günü ABC'de Kevin (Probably) Saves the World 1x10 Promo/Preview Kevin (Probably) Saves the World Season 1 Episode 10 Promo ..

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:12:50

Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj Hd Film İzle

anayici Bartholow Bogue (Peter Sarsgaard)'un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı ada..

  • Tv Series tarafından
  • 16.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fury Film İzle 2:14:38

Fury Film İzle

Film, 1945 yılında İkinci Dünya Savaşı’nın son anlarını anlatıyor. Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman’dan oluşan birlik, 300 düşman askeriyle karşı kar..

  • Tv Series tarafından
  • 11.729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı (Sezon Fin

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Aralık Salı Kevin (Probably) Saves the World 1x09 Promo/Preview Probably (Winter Finale) Kevin (Probably) Saves the World Season 1 ..

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:30

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Ocak Salı Günü ABC'de Kevin (Probably) Saves the World 1x11 Promo/Preview Solo Kevin (Probably) Saves the World Season 1 Episode 11..

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:28

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Ocak Salı Günü ABC'de Kevin (Probably) Saves the World 1x12 Promo/Preview Caught White-Handed Kevin (Probably) Saves the World Sea..

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:30

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 20 Şubat Salı Günü ABC'de Kevin (Probably) Saves the World 1x14 Promo/Preview Old Friends Kevin (Probably) Saves the World Season 1 E..

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 15. Bölüm Fragmanı 00:25

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 15. Bölüm Fragmanı

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 27 Şubat Salı Günü ABC'de Kevin (Probably) Saves the World 1x15 Promo/Preview World's Worst Domino Kevin (Probably) Saves the World S..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman 00:29

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman

Kevin (Probably) Saves the World 1. Sezon 16. Bölüm Fragman Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Mart Salı Günü Kevin (Probably) Saves the World 1x16 Promo/Preview The Right Thing (Season Finale) Kevin (Probably) Saves the World ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle 2:14:38

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle

Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfrezenin, 300 düşman..

Justin Bieber - Yummy (Official Video) 03:50

Justin Bieber - Yummy (Official Video)

Directed by Bardia Zeinali Produced by Roisin Audrey Moloney Executive Producers: Danielle Hinde, Jason Cole Video Commissioner: Yolande Geralds Production Company: Doomsday Entertainment Director of Photography: Ben Car..

Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain 03:24

Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain

Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christian Rafael Pérez ya da sahne adıyla Pitbull, Amerikalı ..

Tarık Pabuççuoğlu Günümüz Oyuncularını Değerlendirdi! 07:01

Tarık Pabuççuoğlu Günümüz Oyuncularını Değerlendirdi!

Duymayan Kalmasın magazin programına katılan usta oyuncu Tarık Pabuççuoğlu en iyi jön sorusuna bakın neler söylemiş.Günümüzde çok başarılı oyuncularında yetiştiğini söyleyen usta birbiirnden ilginç açıklamalarda bulunmuş..

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100. Yılında 2. Meşrutiyet 3.Bölüm İzle 33:45

100. Yılında 2. Meşrutiyet 3.Bölüm İzle

Programın 3. bölümünde; 2. Meşrutiyet ve Jön Türkler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce