#Kacis

Çatışma Anında Mehmetçiğin Gülümseten Benzetme 01:17

Çatışma Anında Mehmetçiğin Gülümseten Benzetme

Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatında köyler sıcak çatışmaların ardından birbir ele geçiriliyor. Mehmetçiğin, Teröristlerin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Urfa İstanbul 1968 Türk Filmi İzle 1:24:10

Urfa İstanbul 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir bebeği kurtarmaya çalışan Ayşe’yle iftiraya uğramış Ahmet’in kaçış hikâyesini anlatır. İstanbul’da yaşayan Salih Ağa kalp krizi geçirir. Yeğenleri Ağa’nın mirasına konmak için ölümünü beklemektedir. A..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road 2:00:23

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road

Özet ve Detay: Nükleer savaşın ardından dünya, çöllerin yaygınlaştığı ve susuzluk probleminin arttığı bir yer haline gelmiş, aynı nedenle medeniyet çöküşe doğru sürüklenmiştir. Hayatta kalma içgüdüsü had safhada olan Max..

  • Film İzle tarafından
  • 2.699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Film 02:39

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Fil

Yönetmenliğini László Ruska ve Dávid Ringeisen‘in yaptığı kısa filmde, dijital ortamda origami olarak oluşturulan hayvanlar hareketlendi. Kağıt israfına vurgu yapılan kısa filmde esen bir rüzgar ile hareketlenen origamil..

  • Cowboy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Aşık Oluruz? 05:44

Neden Aşık Oluruz?

Aşk, hayatımızı daha anlamlı yapar mı veya yalnızlıktan ve acılarımızdan bir kaçış yolu mu? Aşk, cinsel arzularımızın bir kılıfı mı yoksa bizi üretken yapmanın biyolojik bir oyunu mu?..

  • Cowboy tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

SLASHER.COM Trailer (2017) Horror Movie 02:10

SLASHER.COM Trailer (2017) Horror Movie

Online tanıştıktan sonra, Jack ve Kristy bir gitmek kırsal Missouri ormanlık için bir hafta sonu kaçış. Birbirlerini keşfederken, yakında orman deposunda terörize dehşet öğrenirler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX 02:13

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX

AHİT, onun çığır açan YABANCI serisinin yeni bölüm: Ridley Scott ALIEN ile oluşturulan evrenin geri döner. Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen için bağlı koloni gemisi Ahit, mürettebatı, ne düşünüyorsun keşfedilme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Kameramandan Çok Konuşulan Hareket! (The Bourne Ultimatum) 00:25

Çılgın Kameramandan Çok Konuşulan Hareket! (The Bourne Ultimatum)

The Bourne Ultimatum adlı aksiyon filminin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Sinemaseverlerin yıllardır merak ettiği kaçış sahnesinin sırrı paylaşılan görüntüyle çözüldü...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir misin? 04:41

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir

Her biri harika mantıkçı olan 100 kişinin deli bir diktatör tarafından hapsedildiği bir ada düşünün. Tuhaf bir kural dışında adadan kaçış şansı yok. Geceleri herhangi bir mahkum gardiyandan kendilerini bırakmasını isteye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.491 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Akdeniz'de Yüzlerce Göçmen Kurtarıldı 00:27

Dünya Haber: Akdeniz'de Yüzlerce Göçmen Kurtarıldı

Libya'dan hareketle Avrupa'ya ulaşmaya çalışan 400'den fazla göçmen, Akdeniz açıklarında düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Çoğunluğu Afrika kökenli göçmenler, kurtarıldıktan sonra İtalya'nın Sicilya Adası'na götürüldü..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı: Covenant Fragman 02:36

Uzaylı: Covenant Fragman

Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegene bağlı olan koloni gemisi Covenant'ın mürettebatı, keşfedilmemiş bir cennet olduğunu düşündüklerini keşfediyor. Hayal gücünün ötesinde bir tehdidi ortaya çıkardığında, can sıkıc..

Dünyanın En İyi 10 Sniper Tüfeği 09:20

Dünyanın En İyi 10 Sniper Tüfeği

Keskin nişancıların ne kadar tehlikeli olduğunu ve onlardan kaçış olmadığını gösteren bir video derlemesi LÜTFEN ABONE OLMAYI UNUTMAYALIM :)..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Alien_ Covenant Trailer 02:36

Alien_ Covenant Trailer

Bir koloni gemisinin mürettebatı onların hayal gücünün ötesinde bir tehdit ile, keşfedilmemiş bir cennet keşfetmek ve üzücü bir kaçış girişimi gerekir...

Ölüm Yolu Belgeseli izle 26:30

Ölüm Yolu Belgeseli izle

Açıklama: Sırpların Bosna'da başlattıkları soykırımı konu alan Ölüm Yolu belgeseli. Bu soykırım sırasında hayatta kalan Mevludin Oric ile yaşadıkları ve kaçış hikayesi hakkında yapılan röportaj...

Hastaneden Ustalıkla Kaçan Köpeğin Helal Olsun Dedirten Görüntüsü 01:17

Hastaneden Ustalıkla Kaçan Köpeğin Helal Olsun Dedirten Görüntüsü

General isimli zeki köpek dostlarının kısa bir süre tatile çıkması üzerine hayvan hastanesine bırakıldı. Ancak kendisi pek memnun kalmamış olacak ki en kısa sürede firar etti. Azmiyle büyük bir alkışı hak eden köpek kısa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz Kontrollü Kaçışı 06:38

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz Kontrollü Kaçışı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'da 'Kontrollü Kaçış'ını bu videoda izleyebilirsiniz...

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Baby Driver Trailer (2017) Fragmanı 02:03

Baby Driver Trailer (2017) Fragmanı

Bir suç patronu için çalışmaya zorlandıktan sonra, genç bir kaçış sürücüsü kendisini başarısızlığa mahkûm edilmiş bir soyguna katılır bulur...

Türk Malı 2. Bölüm 2. Fragman 00:47

Türk Malı 2. Bölüm 2. Fragman

Bahattin, komşu evin güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’nin izin günü olduğunu ve Bebek’e gidip orda kendisi gibi modellik yapan Ukraynalı kız arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyince; Bahattin, evden firar edip, Bebek’de Va..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Türk Malı 3. Bölüm Fragmanı 00:50

Türk Malı 3. Bölüm Fragmanı

Bahattin, komşu evin güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’nin izin günü olduğunu ve Bebek’e gidip orda kendisi gibi modellik yapan Ukraynalı kız arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyince; Bahattin, evden firar edip, Bebek’de Va..