#Kacma

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972 03:23

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972

ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam bin y..

Tanıtayım Kendimi İşte Kartvizitim  Halit Akçatepe  Renkli Dünya 00:45

Tanıtayım Kendimi İşte Kartvizitim Halit Akçatepe Renkli Dünya

Kendini Tanıtan Mıstık İşte Kartvizitim Komik Kaçma Sahnesi İzle..

Türk İşi Şaka (Bilek Güreşi) 00:42

Türk İşi Şaka (Bilek Güreşi)

Şaka yapmak konusunda çekik gözlü ruh hastalarından sonra kesin bizim milletimiz gelir. Yaratıcılık, aşırıya kaçma ve şaka sonrası on saat sarılma güreşme, kündeye alma gibi hareketler de Türk şakalarının olmazsa olmazla..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıl Hastanesinden Kaçtım Deyip Vatandaşı Trollemek 03:55

Akıl Hastanesinden Kaçtım Deyip Vatandaşı Trollemek

Deli gömleği giyip, hastaneden kaçma şakası yapan YouTuber izleyenlere eğlenceli anlar yaşatmış. Simitçiden kare simit isteyen, yaşlı adama baba diyip, eve götürmesini isteyen, insanlara anlamsız sorular soran Aras Karaf..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Kaçtığına Pişman Olan Adam 02:14

Polisten Kaçtığına Pişman Olan Adam

Polisten kaçarken trafiği birbirine katan zanlı en son öyle bir kaza yaşıyor ki direk teslim olsa canı bu kadar yanmazdı herhalde.....

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı 07:11

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı

Büyükçekmece'de kendisini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, Nurayet Şahsıvar (52) isimli kadını arayarak FETÖ mensupları şuanda sahte kimlik ile aracınızı noterde satıyor diyerek yaşlı kadının 95 bin lirasını dol..

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara 01:17

Gideceğim Uzaklara Çok Uzaklara

Bu, otelde ahçı yamağı olarak çalışan sakar bir adamın öyküsüdür... Yamak Rajon Cafer (Sadri Alışık) kendisi gibi aynı otelde çalışan Elif’e (Serpil Gül) sevdalıdır ve ikisi de evlenme planları yapmaktadırlar. Uzaklarda ..

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı 01:05

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?11.06.2017 - 16:21 | Son Güncelleme: 11.06.2017-23:39 Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bodrum Masalı 41. bölüm il..

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde! 01:36

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde!

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Özet: Sinan’ın Hazan’ı sevgilisi olarak ilan etmesi, hem magazinin, hem de Egemen’lerin gündemine bomba gibi düşer… Egemen ailesi Sinan’ın kararına tepkili Sinan’a en büyük tepkiyi, Haz..

  • ANKA tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banu Parlak Dura Dura 03:26

Banu Parlak Dura Dura

Dura Dura şarkı sözleri ile Dura dura koşmaya ellere kaçmaya Halim kalmadı ah sensiz yaşamaya Kaçma benden bu kadar Sevdam nereye kadar Ah bir gelsen ardımdan Gitsek sonuna kadar Senden başka kimim var Sorma sevdam n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 01:50

İstanbul Adalet Sarayında Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çık..

Gökhan Güney  Melek Yüzlüm 04:04

Gökhan Güney Melek Yüzlüm

saclarinda yeller eser gözlerin dünyadan güzel gülyapragi sana benzer benim güzel melek yüzlüm bin selam sana kalbimden adim düsmesin dilinden beni sevda ülkesinden kovma sakin melek yüzlüm gelsin bu öfkenin so..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet Sürücüsü Polise Çarpıp Böyle Kaçtı 00:41

Motosiklet Sürücüsü Polise Çarpıp Böyle Kaçtı

Denizli'de motosiklet sürücüsünün trafik polisine çarpıp kaçma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.513 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dişli Doğan Bebeğe Ne Yapılmalı 00:28

Dişli Doğan Bebeğe Ne Yapılmalı

Bazı bebekler dişli doğabiliyor ya da doğar doğmaz diş çıkarabiliyor. Bu dişler genellikle sallanan dişler oluyor. Bu dişlerin nefes borusuna kaçma riski olduğundan genellikle çekilmeleri gerekiyor...

  • NABIZ tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minibüs Sürücüsü Köpeğin Üzerine Aracını Sürdü 03:10

Minibüs Sürücüsü Köpeğin Üzerine Aracını Sürdü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir sürücünün yerde yatan köpeğe çarpıp kaçma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Köpeğin sahibi Anıl Karataş sorumsuz sürücüye tepki gösterdi...

Bankadan Çıkan Adamı Darp Ederek Parasını Çaldılar 00:55

Bankadan Çıkan Adamı Darp Ederek Parasını Çaldılar

Pendik'te banka şubesinden çıkan bir kişiyi darp ederek çantasını alan şahısların lüks araçla kaçma anı kameralara yansıdı. Çantasını vermemek için uzun süre direnen adam hırsızların peşinden koştu...

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Dünyanın En Adi Sineği 05:33

Dünyanın En Adi Sineği

Zümrüt Hamamböceği Sineği ya da diğer adıyla Ampulex Compressa avını adeta zombiye dönüştürüp konağın vücudunu yavrusunu büyütmek için kullanmasıyla ünlü. Önce bir hamamböceği bulup iğnesini batırarak kurbanın kaçma refl..

  • JET TV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:16

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışa..

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle 1:40:32

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Dublaj İzle

Doğruluk mu Cesaret mi - Truth or Dare filminin Yönetmeni:Jeff Wadlow ve Senaryosunda:Jillian Jacobs, Michael Reisz, Christopher Roach gibi isimler bulunmaktadır. ABD yapımı film Korku, Gerilim türünde 2018 yılında vizyo..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Levent Canses - Vur Oynasın 03:13

Levent Canses - Vur Oynasın

Vur Oynasın şarkı sözleri ile Vur oynasın tellere Teller gelsin dillere Yeter ki sen razı ol Ben düşeyim dillere İçim bir hoş oluyor Seni gördüğüm zaman Bu ne güzellik. böyle Yandım Allah'ım aman Kaçma artık sevgimde..

Söz | 45.Bölüm 2:15:34

Söz | 45.Bölüm

Söz’ün 45. Bölümünde;nAtaşe Agah’ı öldürmek için hamlesini yapar... nDerman’ın (Timur Acar) kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz (Tolga Sarıtaş), ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem (Nihat Altınkaya) de canı pah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..