#Kapandı

Patlayan Su Şebekesi Mardinlilere Zor Anlar Yaşattı 00:42

Patlayan Su Şebekesi Mardinlilere Zor Anlar Yaşattı

Mardin'in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan şebekenin patlaması sonucu yollar ve piknik alanı su altında kaldı, Nusaybin-Midyat karayolu trafiğe kapandı...

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı 00:44

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı

Tren raylarda kalan otobüse çarptı. Polonya'da bir otobüs tren raylarından geçtiği sırada bariyerler kapandı. Raylarda kalan araçtaki yolcular büyük bir panikle aşağıya inmeye başladı. O sırada hızla gelen tren otobüsün ..

Eskişehirspor'dan Büyük Patlama Eskişehirspor Gaziantepspor Maç Özeti (7-0) 02:04

Eskişehirspor'dan Büyük Patlama Eskişehirspor Gaziantepspor Maç Özeti

TFF 1. Lig'de 15. hafta tarihi bir maçla kapandı. Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor, sahasında Gaziantepspor'u 7-0 mağlup etti. Maçta gol perdesini 21. dakikada penaltıyla Erkan Zengin açarken, Ofoedu'nun 28 ve 43. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bingöl'de Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi 01:38

Bingöl'de Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Direğin devrilmesi nedeniyle ilçeye 10 saattir elektrik verilemezken, Erzincan yolu ise heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı...

Bingöl’de kar hayatı olumsuz etkiledi 01:38

Bingöl’de kar hayatı olumsuz etkiledi

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Direğin devrilmesi nedeniyle ilçeye 10 saattir elektrik verilemezken, Erzincan yolu ise heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı...

Çekiciden düşen vinç Amasra yolunu trafiğe kapattı 01:47

Çekiciden düşen vinç Amasra yolunu trafiğe kapattı

Bartın-Amasra karayolunda çekici üzerinden yola düşen 18 ton ağırlığındaki vinç nedeniyle yol trafiğe kapandı...

Turistler Mağarada Mahsur Kaldı 00:57

Turistler Mağarada Mahsur Kaldı

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Çal Köy'de öğle saatlerinde etkili olan yağış sele döndü. Çal Köy Mağarası'nın üzerinden akan şelale çoğalınca mağaranın girişi kapandı. Ziyarete gelen birçok turist mağaranın içerisinde ..

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Ayarlar, Mükemmel KonuşmalarıRecep Tayyip Erdoğan Konuşmaları Recep Tayyip ErdoĞAn Cesur Meclis Konuşmalari ... Recep Tayyip Erdoğan Tarihi K..

Yaşlı Kardeşlerin Bilet Kavgası 01:12

Yaşlı Kardeşlerin Bilet Kavgası

Osmaniye'de gerçekleşen olayda kardeş oldukları söylenen iki yaşlı kardeş bilet için birbirleriyle kavga etti. Bilet almaya birlikte gelen kardeşlerden biri diğerinin biletinin de biletinin parasını ödetmek isteyince iki..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici 04:19

isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici

İsyankar Bir bir kapandı ümit kapısı İçimde var benim gönül yarası Göz yaşlarımın yoktur faydası Yaşadığımız alem hayal dünyası Toprak gibi ezdin beni kül ettin Kullarına beni oyuncak ettin Sanki yetmez gibi ezi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım 03:42

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım

Gel Kafayı Bulalım şarkı sözleri ile Bu rüzgarda üşütme Bu dünyanın bir oyunu Yıllardır ağaç oldun Tatilken dünya koş gel Gel kafayı bulalım Yükseklerde uçalım Güzellik tavus etti Gözlere bağlı kaldın Kuş oldun uçamadı..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Rize'de şiddetli yağış heyelana neden oldu 02:02

Rize'de şiddetli yağış heyelana neden oldu

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde şiddetli yağışın heyelana neden olması nedeniyle köy yolu kapandı...

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:26

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım birazda son zamanlarda Yüreğim artık beni yormasana Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz Artık bu odalarda Heves ederdimya es..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Cenazede ''helallik'' krizi! 01:28

Cenazede ''helallik'' krizi!

7 YIL ÖNCE FABRİKALARI KAPANDI, İDDİAYA GÖRE 64 İŞÇİ TAZMİNATINI ALAMADI. PATRONLARI VEFAT EDİNCE CENAZE TÖRENİNE GİTTİLER. İMAM HELALLİK İSTEYİNCE DE HERKESİ ŞOKE EDEN BİR YANIT VERDİLER...

''Kızımı kurtarın!'' 01:04

''Kızımı kurtarın!''

BEBEKLERİNİN NEFES BORUSUNA YEMEK KAÇMIŞTI. KOŞARAK GİTTİKLERİ DOKTOR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI. O ANLARDA ANNE BABANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ. DOKTORUN CANINA CAN VERDİĞİNİ GÖREN BABA, MİNNETİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEKİMİN AYAKLARIN..

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü 03:38

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü

Veda edip gittin gideli, nedense Ne bir mektup ne selam gelmedi Durup dururken şimdi niye, sebep ne? Arayıp soruyormuşsun, herkesten beni Yok olmaz artık, yok olmaz artık Sen değerimi bilmedin Farketmez artık, far..

Feride Hilal Akın - Vesaire 02:05

Feride Hilal Akın - Vesaire

Kabul Et Artık Aşkta Çıkmaz Yoldasın Eline Yüzüne Bulaştırdın Herşeyi Ne Eşin Ne Dostun Seni Benden Sormasın Tükendi Sayfalar Çöpe Attım O Defteri Bugün Yarın Düzelir Elbet Diye… Boşu Boşuna Bekledim Durdum Geç De ..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:20

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Aşkın Her Hali (2009) Gönderen : jerenjm Düzelten : wholkom Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım biraz da son zamanlarda Yüreğim ar..

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece 57:54

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 6 yıl önce