#Karagül

'Türk Medyasını Yalanlarla Rehin Aldılar' 03:36

'Türk Medyasını Yalanlarla Rehin Aldılar'

TVNET'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, İki gündür Türk medyasını rehin aldılar. İngiliz haber ajansı Reuters bir operasyon kanalı olarak Türk medyasını sabot..

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç' 03:24

'İş Bitmedi, Afrin Daha Başlangıç'

TVNET'te Çanakkale'den Afrin'e Özel Programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Bu coğrafyada herkes bizim milletimiz.Biz büyük bir millet etrafında düşünüyor..

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar 02:55

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar

Sosyal Yorum'da gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Türkiye'nin güney sınırlarının tamamen kapatılmaya, Türkiye'nin Arap ve İslam coğrafyasıyla irtibatının koparılmaya ça..

Türkiye'nin İnsiyatifini Amerika Durduramadı Fransa Nasıl Durdursun 03:00

Türkiye'nin İnsiyatifini Amerika Durduramadı Fransa Nasıl Durdursun

TVNET ve Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Fransa, operasyonlara engel olmak için Menbiç'e asker gönderecek' iddialarına, Onlar Menbiç'e asker gönderene kadar Türkiye Menbiç'e girer. diye konuştu..

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti' 01:55

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti'

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Zeytin Dalı Harekatı ABD ve İsrail'in projelerini iflas ettirdi. Asla o bölgede tutunamayacakl..

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP' 13:32

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP'

İbrahim Karagül, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk analizde CHP ile Meral Akşener'in büyük kaybına dikkat çekerek “Seçimin en büyük kaybedeni CHP oldu. CHP'liler, HDP'ye barajı geçirttiler. Meral Akşener balonu efs..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..