#Karanlık zihinler

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Yurt  Bekle 05:02

Tuğba Yurt Bekle

Tuğba Yurt - Bekle Şarkı Sözleri Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de Bekle, hatırla bizi dar günlerinde Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde Baharı selamlayıp iki çift kelaml..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Halay Havası 02:28

Ahmet Kaya - Halay Havası

Gökte bulut yerde kar Seçilmez olmuş dağlar Ne bir ses ne bir ışık Oy lili, oy lili, oy lili Ağamsın sen Paşamsın sen karanlık Namlular ışıtmaz geceyi, oy lili. Çevirdiler gece vakti Dağların gecesiydi Aslan gi..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde 04:50

Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde

Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde Hüzünler koyduk üstüste ayrılık oldu Bir avuntu birar keder böyle bize neler oldu Bu ayrılık birde hasret çekilmez oldu Ay karanlık hep karanlık yüzü bize döner oldu Bir ihtimal daha..

  • Candy tarafından
  • 2.536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı) 04:26

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı)

Ay karanlık gecelerim gündüzüm olmuyor Dalımda solmuş güllerim filiz vermiyor Elim kolum işe güce varıp gitmiyor Gözlerimden ferim sönmüş haberin var mı? Haberin varmı? Haberin var mı? Seni seven öldü zalım haberin var ..

Zeki Müren  Annem 1964 04:08

Zeki Müren Annem 1964

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Dilek Arman - Annem 03:44

Dilek Arman - Annem

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Görkem Baharoğlu - Yağmur Bulutu 03:10

Görkem Baharoğlu - Yağmur Bulutu

Rüzgarın ardında saklanan Bir yağmur bulutu Gökyüzü geceden sabaha dönerken Oda karanlık her yer boş Uykuyu ararken Gözlerimden yine dökülen sen Hayatın ortasında kaybolmuş yine ben Nedensiz sorularda sen Yanımdan giderk..

Feride Hilal Akın - Yağmur 02:40

Feride Hilal Akın - Yağmur

Korkmuyorum artık senden gece. Korkmuyorum hiç karanlık. Üzerime gel istersen. Sar beni ben kaçıp gitmem. Korkmuyorum artık senden yalnızlık. Korkmuyorum hiç korkmuyorum. Yüreğime vur vur istersen. Kalmadı hiç kaç..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ) 04:43

Buray - Nefessiz Kaldım (LYRİCS-SÖZLERİ)

Şarkı Sözleri/Lyrics gitmez canımın peşinde bitmeyen acın almadan rahat vermeyecek artık anladım kaçar gündüzlerden sığınacak yer ararım olmaz gecelerden de ben zaten korkarım tenhalarda boşluklarda yüreğim gün mü d..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Parla Sen Küçük Yıldız 03:39

Parla Sen Küçük Yıldız

Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Gökyüzünde yüksekte Elmas gibi parlıyor Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Güneş battıktan sonra Her yer karardığında Parlarsın ışığınla sen küçük yıldız Parla Güneş..

Midasin Kutusu Film İzle 1:39:06

Midasin Kutusu Film İzle

Mariah Mundi henüz 17 yaşındadır. Oldukça sıradan ve mutlu bir hayatı vardır. Fakat Mariah Mundi’nin hayatı bir anda alt üst olur. Ansızın ailesi ortadan kaybolup küçük kardeşi kaçırılınca bir anda hayatı cehenneme dönüş..

  • Tv Series tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prometheus Film İzle 1:58:43

Prometheus Film İzle

Prometheus hd izle, Prometheus” ile yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan ırkının dünya üzerindeki köklerini araştıran bir ekibin hikayesini anlatıyor. Bu serüvende evrenin en karanlık köşelerine sürüklenen ekibin kökle..

  • Tv Series tarafından
  • 2.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 21.Bölüm - Ozan Kardeşliği Böldü! 05:53

Adı Efsane 21.Bölüm - Ozan Kardeşliği Böldü!

Hakan'ın kuzeni Ozan, Durmazspor kulübünün seçmelerini kaybeden Fiko, Ali ve Sadık'ı kendi karanlık işler için kullanmak ister! Hakan, Fiko, Sadık ve Ali yeni kurulan Durmazspor adlı kulübün seçmelerine katılıyor. Bu kıy..

  • ANKA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın 04:43

Cengiz Kurtoğlu - Benim Olsaydın

BİTERDİ GÖNLÜMDE MAZİMLE SAVAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN ELBETTE DİNERDİ GÖZLERİMDE YAŞ ELLERİN DEĞİL DE BENİM OLSAYDIN KARANLIK KÖŞELER YUVAM OLMAZDI ACILAR KEDERLER BENİ BULMAZDI İÇİMDE SON UMUT BÖYLE SOLM..

Ankaralı Coşkun - Loy Loy 03:59

Ankaralı Coşkun - Loy Loy

Şarkı Sözleri Ankarali Coskun - Loy Loy Sözleri Başındaki poşularda loy loy Başındaki poşularda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Sevdim ise ben sevdimde loy loy Sevdim ise ben sevdimde..

  • PengoTV tarafından
  • 2.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adalet Birliği - Justice League Türkçe Dublaj İzle 2:00:02

Adalet Birliği - Justice League Türkçe Dublaj İzle

Batman dünya üzerinde karanlık bir gücün oluşmaya başladığını anlayacaktır. Tek başına bu karanlık güçle savaşamayacağını anlayarak adalet birliğini kurmayı düşünür. Dünya üzerindenki süper kahramanları arayarak bulan ve..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, intikam hırsı yüzünden Aslı ile büyük bir tartışma içerisine giriyor! Ferhat, babasının ölümüne sebep olan kişinin Namık Emirhan olduğunu öğrenmesiyle intikam peşinde ..