#Karantina

Tavan Vantilatörüne Kafa Atan Kadın 00:08

Tavan Vantilatörüne Kafa Atan Kadın

Karantina günlerinde canı sıkılan kadın yatağında zıplayıp o anları kameraya almak istemiş. Ancak fazla zıplayınca kafasını tavan vantilatörüne vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nehirde Performans Sergileyen DJ 01:50

Nehirde Performans Sergileyen DJ

Corona virüs nedeniyle karantina günlerinde eğlence mekanlarına çıkamayan dj , performansını sergilemek için bir nehir tercih etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karantinada susuzluk kabusu! 02:59

Karantinada susuzluk kabusu!

İSTANBUL, KAĞITHANE'DE YAŞAYAN ARABACI AİLESİ, KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN KARANTİNAYA GİRDİ... KARANTİNANIN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVDE SU BORUSU PATLADI... ALT KOMŞUYA DA SU SIZDI... MECBUREN VANAYI KAPATAN AİLE SUSUZ KALDI... TESİS..

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için farkındalığı 05:38

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için fark

Avustralyalı baba Jacob Strickling, Corona Virüsü nedeniyle bu karantina sırasında iki çocuğu için süper eğlenceli (ve ıslak) bir jet ski yolculuğu yaptı. aracın motor yoktu ve bu yüzden de çok hafif olduğu için çok ucuz..

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı 00:41

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı

Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gerekirken sokağa çıkıp aracı drift yaparken yakalanan şahıs hakkında toplam 9 bin 291 lira idari para cezası uygulanmıştır...

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı 01:53

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı

Hakkındaki dava geçen hafta sonuçlanan, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker cezaevinde koronavirüs karantinasına alındı. Şeker'in tedbir amaçlı bekletildiği ifade edildi...

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada 09:55

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada

???? Almanya'da vaka sayısı 18.487, Fransa'da 35 bin ???? Nisan'dan bu yana en yüksek ölü sayısı ???? NRW'de Noel tatili öne çekildi ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Karantinada olması gerekirken sokakta! 02:14

Karantinada olması gerekirken sokakta!

BURSA'DAKİ DENETİMLERDE POLİS ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI. KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN SOKAKTA OLAN DA VARDI, SİGARA YASAĞINDAN HABERİM YOK DİYE KENDİNİ SAVUNAN DA...

Karantinadakilere ulaşılamıyor! 02:01

Karantinadakilere ulaşılamıyor!

KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN SOKAKTA GEZİYORLAR, TOPLUMUN SAĞLIĞINI RİSKE ATIYORLAR. FİLYASYON EKİPLERİ İZOLE OLMASI GEREKENLERİN YÜZDE 65'İNİN EVİNDE OLMADIĞINI TESPİT ETTİ. ÜSTELİK KARANTİNADAN KAÇABİLMEK İÇİN AKLA HA..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koşu Bandından Fırlayan Teyze 00:08

Koşu Bandından Fırlayan Teyze

Karantina günlerinde evde spor yapmak isteyen teyze koşu bandına çıkmış ancak bu uzun sürmemiş..

  • PengoTV tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yunanistan Yaşanası En Kötü Ülke Seçildi 01:00

Yunanistan Yaşanası En Kötü Ülke Seçildi

Yunanistan karantina günlerinde yaşanacak en kötü ülkelerden biri listesine girdi. Yunanistan'ı sırasıyla bakın hangi ülkeler takip etti.....

Mentos Kola Birleşimiyle Pişmanlık Yaşayan Adam 00:38

Mentos Kola Birleşimiyle Pişmanlık Yaşayan Adam

Karantina günlerinde can sıkıntısından evinde mentos kola olayını gerçekleştirmek isteyen adam. Mentos kolanın içine girince pişmanlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Vaka sayısında korkutan artış 01:52

Vaka sayısında korkutan artış

MUTASYONLU VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. GÜNCELLENEN FİLYASYON REHBERİNDE, MUTANT VİRÜSLE ENFEKTE OLANLARIN KARANTİNA SÜRESİ UZATILDI. VAKA SAYILARINDAKİ ARTIŞ SÜRERKEN, MUTASYONUN GÖRÜLDÜĞÜ İL..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı- 4 bin 50’şer lira ceza uygulandı 05:59

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı- 4 bin 50’şer lira c

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında yer alan Kırıkkale’de gerçekleştirilen korona virüs denetimde, HES kodu durumlarının “riskli” olduğu tespit edilen baba ve kızına 4 bin 50’şer lira ceza uygulanarak karantina yurduna y..

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Ne yaptın yoğurtçu 01:15

Ne yaptın yoğurtçu

KIRIKKALE'de yoğurt dağıtmak için karantina ihlali yapan aynı aileden 3 koronavirüs temaslısına 12 bin 150 lira ceza kesildi...

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğinde görüşüyoruz 03:41

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğin

Annesi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Oya Aydoğan’ın izinden giden ve oyunculuğu seçen Gurur Aydoğan Bebek’te kameralara takıldı. Karantina konusunda artık tecrübe sahibi olduğumuzu anlatan Aydoğan “İnşallah bu son..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..