#Kararlar!

Sivas Kongresi izle 12:06

Sivas Kongresi izle

Türk Kurtuluş Savaşı tarihinde önemli bir yere sahip olan Sivas Kongresi'nin 64. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanmış belgeselde; Sivas Kongresi öncesi işgale uğrayan ülkenin durumu ve yaşanan sıkıntılar, Sivas Kongresi, k..

1919 Erzurum Kongresi izle 01:51

1919 Erzurum Kongresi izle

23 Temmuz - 7 Ağustos 1919 tarihleri arasında gerçekleştirilen Erzurum Kongresi ve kongrede alınan kararlar..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 Paris Şartı 05:22

32. Gün-1990 Paris Şartı

Mehmet Ali Birand'ın, 21 Kasım 1990'da Paris'deki Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Konferansı (AGİK)'nda alınan kararlar hakkındaki anlatımı ve konu ile ilgili görüntüler...

Necmettin Erbakan Her Türk Evladının Bilmesi Gereken 3 Önemli Yahudi ve Haim Nahum Doktrini 12:15

Necmettin Erbakan Her Türk Evladının Bilmesi Gereken 3 Önemli Yahudi v

- Sultan Hamit'ten Filistin'de toprak isteyen Theodor Herzl ve 1897'de Basel'de toplanan WZO'da (Dünya Siyonist Kongresi) alınan kararlar - İttihat ve Terakki'yi kuran ve Sultan Hamit'i devirip, Osmanlı'yı 1. Dünya Savaş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı 00:51

Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı

öte yandan Sivas kongresinden alınan kararlar sonrası Anadoluda çok önemli birlikler oluşmaya başlar.gerçekleşen Sivas kongresi sonrası Anadoluda çok büyült ürk birliği ordusu kurulmaya başlar.bildiri gazetede yayınlanın..

Başbakan Yıldırım  AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir 01:28

Başbakan Yıldırım AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir

Başbakan Yıldırım, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararıyla ilgili, Çok önemli bir karar değil bizim açımızdan. Buna benzer kararlar geçtiğimiz aylarda da verildi. Bizim açımızdan bu karar hükümsüzdür, geçersizdir. ded..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj 01:23

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan biran önce çıkması gerektiğini belirterek, “İşgal ile bir yere varılmaz. Buralarda maalesef bir işgal söz ko..

The Council Tanıtım Vİdeosu 01:07

The Council Tanıtım Vİdeosu

KONSEY, Stüdyo Big Bad Wolf'un epizodik Anlatı Türleri macerasında yeni bir twist. Zorlu kararlar alın, bir dizi beceri geliştirin ve hikayenin nasıl ortaya çıktığını doğrudan etkileyin. Kalıcı, uzun süreli sonuçlar ile ..

  • BETA tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler' 00:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler'

Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Akşam saatlerine doğru Şii milislerin 10 kadar pikapla Afrin'e kadar hareketleri tespit edilmiş. Fakat top atışları..

Survivor 2018 - 13. Bölüm - Gizem Takımdaki Durumu Değerlendirdi Sınıf Başkanımız Anıl 02:25

Survivor 2018 - 13. Bölüm - Gizem Takımdaki Durumu Değerlendirdi Sınıf

Konseyde eleme adayı olan Gizem, takımda bazı isimlerin bir araya gelerek kararlar aldıklarını söyledi..

  • BETA tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar) 01:01

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar)

Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor! Bodrum Masalı Konusu Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman 02:44

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin - Gizli Dünya Türkçe Dublaj Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman 02:21

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Türkçe Dublajlı Fragman

Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybe..

Yasak Elma'da Şok Bir Ayrılık Daha - O Kız Artık Yok 01:10

Yasak Elma'da Şok Bir Ayrılık Daha - O Kız Artık Yok

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 47. Bölümüyle sezon finali vermişti. Sezon ortasında çok önemli kararlar alındı ve çoğu izleyici de bu duruma adeta isyan etti...

  • BETA tarafından
  • 233 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:47

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Şubat 2017'de yayınlanacak olan haftanın finali fragmanında, Aycan'ın olmaması dikkat çekiyor! Onur, Aycan ile olan ilişkisinde ne kararı alıyor? Aycan, neden evde değil? Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan a..

  • ANKA tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet! 02:52

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet!

4. Bölüm (Final) Özet: Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz) 07:48

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz)

Psikotik olmak demek, geçici olarak gerçeklerden kopmak demektir, bu rahatsızlık algılamayı ve algıları işlemeyi değiştirir. Öncelikle anlam algılamaları (idrak etme) özgün idrak haline gelir ve düşünce çağrışımsal atl..

Kısıtlamalar yine geldi! 03:15

Kısıtlamalar yine geldi!

KORONAVİRÜS ALARMININ RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ, KISITLAMALAR YENİDEN GELDİ. AVM', KUAFÖR VE MARKETLERE SAAT AYARI YAPILDI, 65 YAŞ ÜSTÜ İLE 20 YAŞ ALTINA BELLİ SAAT SINIRLAMALARI GETİRİLDİ. OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME KAPANIRK..

Köpek demek hakaret sayılmadı 03:04

Köpek demek hakaret sayılmadı

AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, “Adalet bizim için çok kıymetli, toplumumuz için kıymetli bir kavram. Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi bir milletvekili olarak benim için ayrıca önemli, sorumluluğum daha..

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak 01:27

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak

Avrupa'da seyahatler için getirilmesi düşünülen aşı sertifikası programı bir süreliğine ertelendi. Bir araya gelen AB üye ülkeleri mutant virüsün hızlı artışına karşı daha sert ve caydırıcı kararlar alacaklarını açıkladı..

Restoran ve kafeler açılacak mı? 02:07

Restoran ve kafeler açılacak mı?

AŞILANANLARIN SAYISI 3.5 MİLYONU AŞTI AMA MUTASYON ALARMI KISITLAMALARIN KALKMASINI ZORLAŞTIRDI. BUNDAN BÖYLE VAKA SAYILARINA BAKILARAK İLLERDE FARKLI KARARLAR GÜNDEME GELECEK. BAKAN KOCA'NIN İŞARET ETTİĞİ BU YERİNDE K..

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor! 05:16

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor!

Rıza Bey, Meclis-i Mebusan'da Misak-Milli kararlarını oylamaya sunuyor; herkes tarafından kabul ediliyor! Mebus Rıza Bey, İstanbul'a Meclis-Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarını kabul etmek için gidecekti. Kara Fatma, Cev..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı 00:59

Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir ka..

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..