#Karşılandı

Fahriye Evcen İranlı Güzel Yüzünden Kıskançlık Krizine Girdi!! 09:01

Fahriye Evcen İranlı Güzel Yüzünden Kıskançlık Krizine Girdi!!

Fahriye Evcen'i Çıldırtan Kainat Güzeli.Hayranlarıyla bulışmak üzere Dubai'ye giden Burak Özçivit krallar gibi karşılandı.Aşrı ilgi gösteren İranlı güzel Burak Özçivit'in sevgilisi Fahriye Evcen'i kıskançlık krizine sokt..

  • ANKA tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buharlı Trenle Nostaljik Tur Geri Döndü 01:38

Buharlı Trenle Nostaljik Tur Geri Döndü

Buharlı tren 50 yıl aradan sonra İngiltere'nin kuzeyindeki hatlara geri döndü. Nostalji meraklıları, trenin ilk seferini izlemek için istasyonları doldurdu..

Ateş Gökkuşağı İsminde, Çok Nadir Bir Doğa Olayı 00:45

Ateş Gökkuşağı İsminde, Çok Nadir Bir Doğa Olayı

Singapur’da oldukça nadir görülen bir doğa olayı yaşandı. Yaklaşık 15 dakika boyunca bulutların arasında dolaşan ‘ateş gökkuşağı’, fotoğrafçılara da mükemmel bir malzeme çıkarmış oldu. Önce bu olayın nasıl oluştuğundan b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Görevinden Azledilen Park Geun-hye Cumhurbaşkanlığı Sarayından Evine Taşındı 01:08

Görevinden Azledilen Park Geun-hye Cumhurbaşkanlığı Sarayından Evine T

Park Geun-hye başkent Seul'deki evinin çevresinde taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Eski cumhurbaşkanı, yakın arkadaşı Choi Soon-sil’e nüfuzunu kullandırtarak maddi çıkar sağlamasına yardımcı olmakla suç..

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Death Note'un Netflix Uyarlamasından İlk Fragman Geldi 00:49

Death Note'un Netflix Uyarlamasından İlk Fragman Geldi

Death Note'un ilk fragmanı büyük bir ilgiyle karşılandı. Netflix tarafından orijinal film olarak yayınlanacak film, Japon mangasından uyarlama olacak. Film 25 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Çalhanoğlu Halay Başı 00:31

Çalhanoğlu Halay Başı

Leverkusen'de top koşturan milli futbolcumuz, memleketi Bayburt'ta büyük coşkuyla karşılandı ve hemen halaya katıldı...

Üçüz Bebeklerin Adları Recep, Tayyip, Erdoğan 02:30

Üçüz Bebeklerin Adları Recep, Tayyip, Erdoğan

Şanlıurfa'daki temaslarının ardından Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kenti gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sevgi gösterileriyle karşılandı. Başbakan, Recep, Tayyip ve Erdoğan adındaki üçüz bebekleri de ziyaret..

Yeni Yarışmacı Vefadan Olay Başlangıç! 14:22

Yeni Yarışmacı Vefadan Olay Başlangıç!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde yeni yarışmacı Vefa Alizade yarışmaya dahil oldu. Peki Vefa Alizade kimdir? İlk gün yarışmacılar ve jüri tarafından nasıl karşılandı? Vefa..

  • ANKA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

İngiliz Milli Rugby Takımı'na Yerel Danslı Kaşılama! 01:01

İngiliz Milli Rugby Takımı'na Yerel Danslı Kaşılama!

Yeni Zelanda ile karşılaşmak için bu ülkeye giden İngiliz Rugby Takımı havaalanında yerel bir dansla karşılandı...

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki'ye İlahi Adalet 00:32

Deniz Seki'ye İlahi Adalet

Yıllar önce Popstar yarışmasında jüri üyesi olan Deniz Seki cezaevinde yatmış olan Bayhan için, böyle birini başımızın tacı yapamayız, kucak açamayız ve böyle biri popstar olamaz diyerek jüriliği terketmişti.Ama yıllar s..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Yarışmacısı Berna'ya Hava Alanında Çoşkulu Karşılama 01:37

Survivor Yarışmacısı Berna'ya Hava Alanında Çoşkulu Karşılama

Survivor 2017 yarışmacılarından adaya en son veda eden Berna Keklikler hava alanında sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı...

  • ANKA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Yunanistan’da 02:25

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştiriyor. Başbakan Yıldırım, Atin..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Tayland'da Elinde Bıcakla Karakola Giren Adam Bakın Nasıl Durduruldu 01:03

Tayland'da Elinde Bıcakla Karakola Giren Adam Bakın Nasıl Durduruldu

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir saldırgan elinde bıçakla polis karakoluna girdi. Anirut Malee isimli polis memurunun saldırgana yaklaşımı ise, ülkede hayranlıkla karşılandı...

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslandan İnanılmaz Tepki! 04:05

Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslandan İnanılmaz Tepki!

Meksika’da bir hayvanat bahçesinde bulunan dişi aslan Kiara, kendisini yavruyken sahiplenen Adolfo’yla yıllar sonra karşılaşmasında onu unutmadı ve ortaya böyle görüntüler çıktı. Yavruyken sahiplendiği dişi aslan Kiara'y..

  • En Yeniler tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arrow 6.Sezon Fragmanı 03:13

Arrow 6.Sezon Fragmanı

Bir kahramanın görevi asla bitmiyor. Arrow Sezon 6, 12 Ekim'de CW'de 9/8 c'de başlıyor. Sezon beşinci sıraya yerleşen tozdan sonra, ARROW hayranları, sezon altı sezonun geri alacağı yerlerle ilgili pek çok soru ile karşı..

Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı 00:21

Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı

Arrow 6.Sezon Fragmanı Yayınlandı. Bir kahramanın görevi asla bitmiyor. Arrow Sezon 6, 12 Ekim'de CW'de 9/8 c'de başlıyor. Sezon beşinci sıraya yerleşen tozdan sonra, ARROW hayranları, sezon altı sezonun geri alacağı yer..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..