#Kaydıraklı ofis

Trump Cnn Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu 00:23

Trump Cnn Muhabirini Basın Toplantısından Kovdu

ABD Başkanı Donald Trump, Oval Ofis'te Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'le basın toplantısı düzenledi. Toplantıda gazetecilerin sorularını cevaplayan Trump, CNN muhabiri Jim Acosta'nın Norveç vatandaşlarıyl..

Diş Beyazlatma Ne Kadar Sürer 01:21

Diş Beyazlatma Ne Kadar Sürer

Diş beyazlatma işlemi iki farklı yöntemle yapılıyor. Ofis tipi diş beyazlatma işlemi muayenehane koşullarında, doktor kontrolünde yapılıyor. Birer hafta aralıklarla 20 dakikalık seanslarla, yaklaşık iki seansta tamamlanı..

  • NABIZ tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diş Beyazlatma Nasıl Bir İşlem 01:05

Diş Beyazlatma Nasıl Bir İşlem

Diş beyazlatma işlemi dişlerin yapısında oluşan ve estetik açıdan sorun yaratan renklenmeleri gidermeye yönelik, kozmetik bir işlem. Diş beyazlatma işlemi ev tipi ve ofis tipi olmak üzere iki yöntemle yapılıyor. Her iki ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ofiste Şov Yapmak İsterken Şoku Yaşayan Eleman 00:42

Ofiste Şov Yapmak İsterken Şoku Yaşayan Eleman

Ofis içerisinde boş pet şişeye dart okuyla bakmadan atış yapmaya çalışan eleman hedefi şaşırtıp bilgisayarın monitörünü vurunca neye uğradığını şaşırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not 02:33

Biden İçin 'Çok Cömert' Bir Not

ABD'de başkanlık koltuğunu devreden Trump, bu sefer geleneği bozmadı. Halefi Biden için Oval Ofis'e çok cömert bir not bıraktı. Öte yandan oval ofise yerleşen Biden masa dışında her şeyi değiştirdi...

130 bin liralık lüks saat çalındı! 02:01

130 bin liralık lüks saat çalındı!

HIRSIZLAR BU KEZ ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK BİR YÖNTEM BULDU. 130 BİN LİRALIK LÜKS SAATİ ÇALABİLMEK İÇİN ÖZEL OFİS KİRALADILAR. NUMARA ÜSTÜNE NUMARA ÇEVİRİP AMAÇLARINA ULAŞTILAR...

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

Ofiste Koşarken Yere Kapaklanan Kadın 00:38

Ofiste Koşarken Yere Kapaklanan Kadın

Bir iş yerinde ofiste çalışan kadın yerinden kalkıp koşmaya başlamış. Ancak kadın koşmaya başlar başlamaz yere kapaklanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce