#Kaçırdığı muhtarı

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

İstanbul'da Otobüse Yetişmeye Çalışan Adamın Azmi 00:31

İstanbul'da Otobüse Yetişmeye Çalışan Adamın Azmi

İstanbul Okmeydanı'nda kaçırdığı otobüsün peşinden koşan vatandaşın azmi kameraya yansıdı. Tehlikeye aldırış etmeden metrelerce koşan vatandaş en sonunda otobüse yetişti...

Lens'in Yerinde Metin Tekin Olsaydı Kaleye Vurur Muydu 01:25

Lens'in Yerinde Metin Tekin Olsaydı Kaleye Vurur Muydu

Beşiktaş - Trabzonspor maçının kırılma anı olan Jeremain Lens'in kaçırdığı pozisyon, beIN TEKNİK'te analiz edildi...

PSG Son Nefeste Kazandı 02:57

PSG Son Nefeste Kazandı

Dijon-Paris Saint-Germain maçının son anları müthiş bir mücadeleye sahne oldu. PSG, 1-0 önde götürüp bir çok da gol kaçırdığı maçın 89. dakikasında kalesinde beraberlik golünü görürken, 90+2'de Thomas Meunier ile tekra..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.414 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göz Kapağına Olta Kancası Saplanan Kaptan 00:58

Göz Kapağına Olta Kancası Saplanan Kaptan

ABD'nin Alaska eyaletinde 45 yaşındaki Kaptan Chris Sheeder kaçırdığı büyük balığa sinirlenmiş ve elindeki oltanın kancası göz kapağına saplanmış. Tekne kaptanı göz kapağına saplanan oltaya rağmen sakinliğini korumuş...

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Juventus 2 - 2 Tottenham  UEFA Şampiyonlar Ligi 03:57

Juventus 2 - 2 Tottenham UEFA Şampiyonlar Ligi

Juventus 2-0 önde olduğu maçta, kaçırdığı 1 penaltı sonucunda Tottenham ile 2-2 berabere kaldı. Juvetus'un iki golüde Higuain'den geldi!..

  • OFSAYT tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nejat İşler Eğlencenin Dozunu Kaçırdı Ortalık Karıştı Magazin D 7 Mart 2018 04:06

Nejat İşler Eğlencenin Dozunu Kaçırdı Ortalık Karıştı Magazin D 7 Mart

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in alkolun sınırlarını aştığı ve eğlencenin dozunu kaçırdığı olay anların özel görüntüleri Magazin D'de..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Miami'nin Üst Üste 7 Ribaund Aldığı İlginç Hücum 01:06

Miami'nin Üst Üste 7 Ribaund Aldığı İlginç Hücum

Miami'nin Üst Üste Kaçırdığı Atışlarrın Arkasından Ribaund Toplamayı da Başarıyorlar Sonunda Bu Seriyi Bir Üçlük Atarak Bitiriyorlar..

  • OFSAYT tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tolga Ciğerci Galatasaraylı Taraftarları Çıldırttı 00:30

Tolga Ciğerci Galatasaraylı Taraftarları Çıldırttı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta Tolga Ciğerci'nin son dakika kaçırdığı gol Galatasaraylı taraftarları çıldırttı....

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor! 06:07

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor!

Cevdet'in, Vasili'ye oynadığı oyun tam istediği gibi gider ve Vasili büyük bir tuzağa düşer. Cevdet, ailesini kurtarmak için Vasili ile iş birliği yaşar. Türk Karargahı'ndan tüm pusulaları, Ali Fuat Paşa'nın yerini ve ku..

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artistik Hareketle Suçlu Yakalayan Adam 00:39

Artistik Hareketle Suçlu Yakalayan Adam

ABD'den gelen görüntüde polisin elinden kaçırdığı şüpheliyi tam kaçıcakken hiç çaktırmadan futbolvari bir artistik hareketle yakalanma durumudur..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çiftlik Bank Rap Animasyonu 02:38

Çiftlik Bank Rap Animasyonu

Ümmetin kalkınma purocesi olan fakat youdi ajanlarının kaçırdığı mehmet aydın için yapılan bir rap çalışması. Umarım youdi ajanlarının elinden kurtulup vatanımıza 2023'de geri gelir mehmet kardeşimiz...

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Golü Kaçıran Oğlunu Fırçalayan Baba 00:10

Golü Kaçıran Oğlunu Fırçalayan Baba

Mahalle takımlarının karşılaşmasında baba atak yaparken oğlunun kaçırdığı gole fena sinirlenmiş. Neyse ki siniri büyümeden geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sarhoş Gencin Rodeo ile İmtihanı 00:58

Sarhoş Gencin Rodeo ile İmtihanı

Arkadaşları ile eğlencenin dibine vuran gençlerden biri rodeo yapmaya karar vermiş. Ancak genç alkolü fazla kaçırdığı için rodeo yapmakta oldukça zorlanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti! 01:29

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti!

ÜNLÜ OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ BERAAT ETTİ... GEÇMİŞ YILLARDA, SAHTE FATURA KESTİĞİ VE VERGİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI... BUGÜN MAHKEMEDEN ÜNLÜ OYUNCUYA MÜJDE GELDİ.....

Korsanların kaçırdığı denizcinin eşi anlattı... 02:42

Korsanların kaçırdığı denizcinin eşi anlattı...

NİJERYALI KORSANLARIN KAÇIRDIĞI TÜRK DENİZCİLERDEN BİRİ DE ÜNSAL DİLSİZ'Dİ. EŞİ YAŞADIĞI KORKUYU,, ENDİŞEYİ SHOW HABER'E ANLATTI. YETKİLİLERE SESLENİP ''NE OLUR BANA ÖLÜM HABERİNİ GETİRMEYİN'' DEDİ...

Yeğenine Devrettiği Evi Geri Alamıyor 02:52

Yeğenine Devrettiği Evi Geri Alamıyor

BOŞANMA AŞAMASINDAYKEN, ESKİ EŞİNDEN KAÇIRDIĞI DAİREYİ.... ABİSİYLE, YEĞENİNE KAPTIRDI.. İDDİAYA GÖRE, YEĞENİN ÜZERİNE DEVRETTİĞİ EVİ, ŞİMDİ GERİ ALAMIYOR.. YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULDUM DİYEN ADAM, DOLANDIRICILIK S..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Japon İşi Kemal Sunal Film İzle 1:28:39

Japon İşi Kemal Sunal Film İzle

Veysel (Kemal Sunal) bir gazinoda garson olarak çalışır. Gazinonun solisti Başak Billurses'e (Fatma Girik) aşıktır. Başak'tan umduğu ilgiyi göremeyince, ona acıyan japon bir müşteri, Başak'a tıpatıp benzeyen bir robot yo..

  • PengoTV tarafından
  • 5.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman 01:00

Kasırgada Vurgun Türkçe Altyazılı Fragman

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir ‘ABD Mint’ tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanl..

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı 00:58

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal, Gökdemir'lerin gerçek yüzüyle karşılaşıyor ve bu hayal kırıklığı onu Suna'yla daha da yakınlaştırıyor! İnsanlık Suçu 7. Bölüm fragmanında Cemal, atölye devrinde yapılan sö..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Gara şehitlerine veda... 02:58

Gara şehitlerine veda...

13 ŞEHİTİMİZ VAR...DÜZELTİYORUM..13 ŞEHİTİMİZ ÖNÜMÜZDEN GEÇTİ GİTTİ., GERİDE ARADAN GEÇEN ZAMANDA HER TELEFON HER KAPI ÇALDIĞINDA O GELDİ SANAN 13 ŞEHİT ANASI, 13 ŞEHİT BABASI, ŞEHİT EŞLERİ, ŞEHİT ÇOCUKLARI, ŞEHİT SEVG..