#Kağıthane

Canlı Yayında Çöken Bina - İstanbul 03:24

Canlı Yayında Çöken Bina - İstanbul

Kağıthane'de bina temeli ve bina çöküşünü izliyoruz...

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada 01:47

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada

Kağıthane'de bir şahıs ile husumetli olduğu şahıs arasında çıkan kavga sonucu 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralıların yerde sürünerek kaçmaya çalıştıkları görüldü...

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda 01:39

Havalimanı Metrosu'nun İlk Treni Raylarda

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun ilk tren seti raylara indirildi. Müjdeli haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi. Bakan Karaismailoğlu Testlere başlıyoruz dedi...

Karantinada susuzluk kabusu! 02:59

Karantinada susuzluk kabusu!

İSTANBUL, KAĞITHANE'DE YAŞAYAN ARABACI AİLESİ, KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN KARANTİNAYA GİRDİ... KARANTİNANIN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVDE SU BORUSU PATLADI... ALT KOMŞUYA DA SU SIZDI... MECBUREN VANAYI KAPATAN AİLE SUSUZ KALDI... TESİS..

Sandalyeli ve kovalı “çocuğumu dövdün” kavgası 03:52

Sandalyeli ve kovalı “çocuğumu dövdün” kavgası

Kağıthane’de bir taksici ve ailesi çocuklarını dövdüklerini iddia ettikleri aileye sandalye ve kovalarla saldırdı. Kavga cep telefonu kamerasına yansıdı...

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada 00:53

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen faaliyet gösteren bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskında mühürlenen kafenin içerisinde oyun oynayan 25 kişiye 79 bin 500 lira idari par..

Lastik düşmanları! 01:38

Lastik düşmanları!

İSTANBUL KAĞITHANE'DE KOCA BİR MAHALLENİN YILBAŞI GECESİ ADETA ZEHİR OLDU... YENİ YILA DAKİKALAR KALA ORTAYA ÇIKAN İKİ MAGANDA, MAHALLEDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ KESTİ...

Hırsızla göz göze geldi! 02:09

Hırsızla göz göze geldi!

KAĞITHANE'DE SABAH ALTIDA YANİ HERKES MIŞIL MIŞIL UYURKEN İKİ HIRSIZ UYANIKTI. GİRDİKLERİ APARTMANDA KAPILARI TEK TEK YOKLADILAR AMA, SON KAPIDA EV SAHİBİYLE KARŞILAŞTILAR. İŞTE O ANLAR..

Yine istinat duvarı çöktü! 01:45

Yine istinat duvarı çöktü!

25 YILLIK İSTİNAT DUVARI, SON 34 YILIN EN SERT KIŞINA DAYANAMADI... İSTANBUL KAĞITHANE'DE GECE YARISI ÇÖKEN DUVAR, DÖRT ARACIN ÜZERİNE DEVRİLDİ... MAHALLEDE BÜYÜK PANİK YAŞANDI.....

İstanbul’da ilginç olay! 01:42

İstanbul’da ilginç olay!

Kağıthane’de bir sürücü cadde üzerinde seyrettiği esnada yaşlı bir adama çarparak yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası sürücü, ambulansı beklemeden olay yerini bozarak yaralı adamı ön camı kırılan araçla hastaneye götü..

800 bin liralık aracı çalıp suçu patronuna attı 01:00

800 bin liralık aracı çalıp suçu patronuna attı

Kağıthane’de bir şahıs, eskiden çalıştığı bir otoparka girip dolabı patlatarak anahtarını aldığı 800 bin lira değerindeki otomobili çaldı...

İstanbul'da ambalaj imalathanesinde yangın 00:37

İstanbul'da ambalaj imalathanesinde yangın

İstanbul Kağıthane'de, ambalaj üretim atölyesinde çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü...

Önce karısını sonra kendini öldürdü! 04:25

Önce karısını sonra kendini öldürdü!

İstanbul Kağıthane’de 33 yaşındaki bir koca, evde tartıştığı eşini banyoda tabancayla başından vurarak öldürdü. Daha sonra kendi başına da tek el ateş ederek ağır yaralanan koca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay esna..

İstanbul'da film gibi gasp 01:45

İstanbul'da film gibi gasp

İSTANBUL KAĞITHANE'DE FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN BİR GASP YAŞANDI BUGÜN... ELİ BIÇAKLI ÇETE, KURYENİN ÇANTADA TAŞIDIĞI 10 BİN DOLARI ÇALIP KAÇTI... KURYE PEŞLERİNE DÜŞÜNCE, MACERA KİLOMETRELERCE SÜRDÜ...

Bize bu etleri yedirdiler! 01:27

Bize bu etleri yedirdiler!

İstanbul Kağıthane'de hem kasap hem de restoran olarak çalışan bir işletmeye et taşındığı sırada mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. Sevkiyatı yapan işçiler, tüm hijyen koşullarını hiçe sayarak çamurlu ayakkabılarıy..

İstanbul’da korku dolu anlar kamerada- Otomobil çocuk parkına uçtu 04:14

İstanbul’da korku dolu anlar kamerada- Otomobil çocuk parkına uçtu

Kağıthane'de karlı yolda yokuş aşağıya kaymaya başlayan cip, kontrolden çıkarak çocuk parkına uçarken, bir başka sokakta ise kayan otomobil sivil polis otosuna çarptı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, parka uçan ar..

İstanbul’da Akıl Almaz Olay Sahte Hoca Üfürükçülük Yöntemiyle Dolandırdı 01:32

İstanbul’da Akıl Almaz Olay Sahte Hoca Üfürükçülük Yöntemiyle Dolandır

Kağıthane'de tekstil atölyesinde çalışan bir kişi, psikolojik sorunları olan annesini muska ve şifalı karışımla iyileştireceğini söyleyen sahte hocaya binlerce lirasını kaptırdı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen s..

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vurularak öldürüldü 04:25

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vuru

Kağıthane'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 22 yaşındaki bir genç kalbinden vurularak öldürüldü. Cinayet anları kameralara yansırken, olaya müdahale etmek isteyen bekçilere de ateş ed..

Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar 02:31

Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar

Seyrantepe'de bir oto tamircisinin önüne motosikletle gelen iki şahıs, işyerine tabanca ile kurşun yağdırıp kaçtı. Saldırı anları kameralara yansırken, ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili Kağıthane polisi motos..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce