#Kenti

Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak 01:11

Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak

Esad Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak Suriye ordusu muhaliflerin kontrolündeki Halep'in doğusuna bomba yağdırırken, Devlet Başkanı Beşar Esad kenti geri almanın teröristleri Türkiye'ye sü..

Binlerce sivil Halep’ten kaçıyor 00:50

Binlerce sivil Halep’ten kaçıyor

Suriye Ordusu’nun muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna yönelik operasyonları nedeniyle binlerce sivil kenti terk ediyor...

Los Angeles'da terör alarmı 00:56

Los Angeles'da terör alarmı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kenti terör tehdidi dolayısıyla alarm durumuna geçti...

Teknolojinin yeni adresi_ Tel Aviv 01:03

Teknolojinin yeni adresi_ Tel Aviv

İsrail’in Tel Aviv kenti inovatif girişimcilere sağladığı olanaklar ve kentte geliştirilen yeni teknolojilerle son yıllarda adından sık sık söz ettiriyor...

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_ 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_

Davetsiz Misafir bu hafta, en güzel öten horozların şehri Denizli'yi ekrana getiriyor. Denizli'nin Nikfer kasabasına giden Davetsiz Misafir, bölge halkının uçurtma tutkusunu yöresel türküler eşliğinde ekrana getiriyor...

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

100. yaş dileği gerçek oldu 01:08

100. yaş dileği gerçek oldu

İkinci Dünya Savaşı gazisinin 100. doğum gününü 100 kadınla kutlama dileği gerçek oldu. Yaşadığı Avustralya’nın Newcastle kenti halkı Doug Cunnignham’a unutamayacağı sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı...

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dubai’de üç boyutlu resim festivali 01:03

Dubai’de üç boyutlu resim festivali

Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük kenti Dubai'de, halkın yoğun ilgisini çeken bir festival düzenleniyor. Üç boyutlu resim festivali Dubai Canvas'a 25 farklı ülkeden sanatçılar katılıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klasik Otomobiller Fuarı (Atlanta 2017) 04:12

Klasik Otomobiller Fuarı (Atlanta 2017)

ABD'nin Georgia eyaletinin en büyük kenti ve başkenti olan atlanta'da bu yıl düzenlen klasik otomobiller fuarından kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Yeni Türkiye Yollarında Gaziantep 2. Bölüm 1:24:24

Murat Yeni Türkiye Yollarında Gaziantep 2. Bölüm

Murat yeni gastronomi kenti Gaziantebin görülmeye deger yemek kültürünü ve bölgesel güzelliklerini sunuyor..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Ben Stiller Kimdir? 01:35

Ben Stiller Kimdir?

Ben Stiller. Benjamin Edward Stiller (d. 30 Kasım 1965, New York kenti) ABD'li Emmy ödüllü Yahudi asıllı komedyen, aktör, senarist, film yapımcısı ve yönetmeni. Babası aktör Jerry Stiller ve annesi Anne Meara...

Görüntüler 5.Bölüm 25:30

Görüntüler 5.Bölüm

Programın 5. bölümünde; Karain Mağarası, Güver Uçurumu ve Antik Termessos Kenti konu edilmektedir...

Görüntüler 10.Bölüm 23:28

Görüntüler 10.Bölüm

Programın 10. bölümünde; Beydağları, Kındılçeşme Orman Dinlenme Yeri, deniz turizmi, Adrasan Köyü’nde yapılan deniz bayramı, Saklıkent, Çıralı, Yanartaş ve Antik Olimpos Kenti konu edilmektedir...

Görüntüler 11.Bölüm 22:04

Görüntüler 11.Bölüm

Programın 11. bölümünde; Beldibi Mağarası, Semahöyük'te bulunan küp mezarlar, göçerler, Antik Faselis Kenti, Sedir Ağacı ve Beldibi'de kurulan bir izcilik kampı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sessiz Cennet Gazipaşa 3.Bölüm 29:48

Sessiz Cennet Gazipaşa 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; Gazipaşa'nın tarihçesi anlatılmaktadır. Programda ayrıca Adanda Kalesi, İotape Antik Kenti, Bazilika ve Sırtlanini Mağarası ile ilgili görüntüler yer almaktadır...