#Kocaeli

Mehter Marşı - Dik Dur Eğilme İnananlar Seninle - Cum. Recep Tayip Erdoğan 06:20

Mehter Marşı - Dik Dur Eğilme İnananlar Seninle - Cum. Recep Tayip Erd

Dik dur eğilme inananlar seninle Allah'ın emrettiği yolundan geri dönme Dünyada Müslümanlar elem-keder içinde Rahatı hoş olanın inmiş gözüne perde Tüm zalimler birleşmiş yıkıyorlar her yanı Karşısına dikilmiş bir Osmanlı..

  • PengoTV tarafından
  • 2.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümden elektrik direği kurtardı 00:33

Ölümden elektrik direği kurtardı

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kaldırımda bekleyen yayaların ölümden elektrik direği sayesinde kurtulması da saniye saniye görüntülere yansıdı. Kocaeli’de gerçekleşen trafik kazala..

Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece 03:49

Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 51. yaşına giren Kocaeli Fuarı’nda düzenlediği muhteşem yaz etkinlikleriyle yazın ilk gününden son gününe kadar farkını ortaya koymaya devam ediyor. Murat Boz konseriyle başlangıç düdüğü ça..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi 00:46

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi açıklarında Karadeniz'de bugün saat 11.18'de Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Gökhan TÜRKMEN - Büyük İnsan (Orjinal Klip) 05:22

Gökhan TÜRKMEN - Büyük İnsan (Orjinal Klip)

Senaryo, Goruntu Yonetmeni, Kurgu ve Yonetmen Aydin Ketenag Oyuncular Nuri Karadeniz Gonca Celik Yonetmen Yardimcisi Emel Buldak Sanat Yonetmeni ve Set Fotograflari Osman Odabas Goruntu Yonetmeni Yardimcisi M.Harun T..

Sibirya Kaplanlarının Kar Keyfi 01:13

Sibirya Kaplanlarının Kar Keyfi

Kocaeli’de yağan karla beyaza bürünen Darıca Hayvanat Bahçesinde başta Sibirya kaplanlar olmak üzere soğuk iklim hayvanları karın keyfini çıkardı. Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Bota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Operasyonunda 11 Polis Memuru Adliye Sevk Edildi 00:58

Fetö Operasyonunda 11 Polis Memuru Adliye Sevk Edildi

Kocaeli’de FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar devam ediyor. Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında görevden ihraç edilen 11 polis memuru gözaltına alınmıştı. Gözaltı işlemleri tamamlanan ..

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi 01:35

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi

Kocaeli'de yaşayan 79 yaşındaki emekli öğretmen Muharrem Açıl, 53 yıl önce bırakmak zorunda kaldığı ve geçen sene yeniden başladığı hukuk eğitiminde gösterdiği azimle, genç sınıf arkadaşlarından takdir topluyor...

Patronu İstersen İskeleye Çık Atla Deyince İntihara Kalkıştı 01:51

Patronu İstersen İskeleye Çık Atla Deyince İntihara Kalkıştı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde iş yerindeki alacağı için patronuyla konuşan ve patronunun ‘istersen iskeleye çık atla’ dediği inşaat işçisi, bir inşaatın 4. katına çıkarak intihar etmek istedi...

  • JET TV tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Timsahları Elleri ile Beslediler 01:15

Dev Timsahları Elleri ile Beslediler

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki hayvanat bahçesini ziyaret eden vatandaşlar, dev timsahları elleriyle besledi..

  • JET TV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hain Darbeciler Duruşmaya Gülerek Geldi! 00:58

Hain Darbeciler Duruşmaya Gülerek Geldi!

Kocaeli'de Gölcük Donanma Komutanlığında görevli 92 kişinin yargılandığı FETÖ/PDY davasında yargılanan sanıkların duruşmaya gülerek gelmesi dikkat çekti...

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü 02:15

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü

Sultanahmet Cami ve Rumeli Hisarı başta olmak üzere bir çok Osmanlı eserinde kullanılan ‘Pembe Kayalar’ ilginç jeolojik yapısıyla her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde..

Dev Dalgalar Arasında Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu 01:00

Dev Dalgalar Arasında Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Kocaeli'de dev dalgalar arasında çırpınan 3 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı. O anlar drone kamerası ile görüntülendi. Bir başka kurtarma anı ise aksiyon kamerası ile görüntülendi...

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı 00:35

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı

Sahil Güvenlik Komutanlığından, Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği, arama faaliyetlerinde 40 göçmenin kurtarıldığı, 13-15 dola..

GTA Oyunundaki Sahnelere Benzer Gasp Anları Kamerada 01:30

GTA Oyunundaki Sahnelere Benzer Gasp Anları Kamerada

Kocaeli ile İstanbul'da gerçekleştirdikleri gasp ve hırsızlık olayları ile birçok insanın kabusu olan çete gerçekleştirilen operasyon sonucu çökertildi. Çetenin, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, GTA oyununu ak..

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti 01:00

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti

Yolcuların tepkilerine rağmen otobüsle çarptığı yaralı köpeği bırakmadı... Kocaeli'de belediyeye ait halk otobüsünde şoförlük yapan Eren Karadaş, seyir halindeyken kendisine itiraz eden yolculara rağmen çarptığı köpeği a..

Gaz Dolum Tesisinde Patlama 03:15

Gaz Dolum Tesisinde Patlama

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde gaz dolum tesisindeki oksijen tüplerinin patlaması sonucu bir işçi ağır yaralandı..

Polis Alkollü Sürücülere Geçit Vermedi 01:02

Polis Alkollü Sürücülere Geçit Vermedi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gece, gündüz demeden uygulamalarını sürdüren polis ekipleri alkollü sürücülere geçit vermiyor...

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı! 01:35

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 30 yaşındaki bir kişi, iki gün önce evlendiği karısını kaynanası götürünce, pompalı tüfekle etrafa ateş etti. Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan şahsı bir yakını güçlükle ikna etti...

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

3 Dakikada Büfeyi Soydular 01:13

3 Dakikada Büfeyi Soydular

Kocaeli’nde güvenlik kamerası bulunan bir büfeye giren hırsızlar 3 dakikada sigaraları ve kasadaki paraları çaldıktan sonra kayıplara karıştı...

Çocuk İşçi Sosyal Deneyinde Büyük Tepki 03:44

Çocuk İşçi Sosyal Deneyinde Büyük Tepki

Kocaeli'de çocuk işçilere yönelik tramvayda gerçekleştirilen sosyal deneyde çocuk işçilere eziyet edildiğini sanan yolcular, işveren rolündeki tiyatro oyuncusuna tepki gösterdi. Bazı yolcular ise çocuk işçi rolündeki oyu..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Vali Ve Kaymakam Eşlerinin Bulunduğu Minibüs Kaza Yaptı 00:36

Vali Ve Kaymakam Eşlerinin Bulunduğu Minibüs Kaza Yaptı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, TEM yolunda Kocaeli Valisi Hüseyin Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ve kaymakamların eşlerinin bulunduğu minibüsle TIR çarpıştı. Kazada TIR sürücüsü öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada yaralana..

Simit almaya gitti, eşi ve çocuklarının içinde bulunduğu otomobili alev aldı 04:46

Simit almaya gitti, eşi ve çocuklarının içinde bulunduğu otomobili ale

Kocaeli’nin Derince ilçesinde simit almak için fırına giden şahsın, içinde eşi ve çocukları bulunan otomobili alev aldı. Yangına müdahale eden vatandaşların olası faciayı önlediği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı...