#Konferans

Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz 00:36

Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz

1984 yılından bu yana Kabe'de imamlık yapan Sudeysi, ABD'de katıldığı bir konferans sonrası sarf ettiği sözlerle İslam dünyasının tepkisine yol açtı. Sudeysi, Allah'a şükür bugün ABD ve Suudi Arabistan dünyaya birlikte ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı İle İlgili Bilgi Aldı 00:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı İle İlgili Bilgi Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı nın üçüncü gününde video konferans aracılığıyla bölgedeki, Genelkurmay'daki ve Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki komutanlardan bilgi aldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır- 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır-

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gerçekleştirilen İslam Ekonomisi Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan dünyanın içinden geçtiği ekonomik dar boğaza yönelik açıklamalarda bulundu; ''Krizden çıkışın a..

Öğrenciler Sordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Cevapladı 01:12

Öğrenciler Sordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS öncesi öğrencilerle buluştu. Video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı sınavların ertelenmesinden, işsizliğe kadar birçok kon..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması

''Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi'' gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da merasime video konferans yöntemiyle katıldı. “Türkiye'nin en önemli çevre projelerinden biri açıkl..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

5. Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu Bakü’de Başlıyor 02:13

5. Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu Bakü’de Başlıyor

Bu sene 5’incisi düzenlenen Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu’nda gelenek yenilikle buluşuyor. Sempozyum, dünya çapındaki uzmanları ve akademisyenleri konferans, sunum ve özel sergiler için karşılıyor. Azerbay..

Esad- Suriyelilerin Dönmesini İstiyorum 01:52

Esad- Suriyelilerin Dönmesini İstiyorum

Suriye’de mültecilerin ve sığınmacıların ülkeye dönüşü konulu konferans düzenlendi. Konferansta konuşan Beşar Esad, Suriyelilerin dönüşünü Türkiye engelliyor dedi...

Asgari Ücret Maratonu Başladı 02:30

Asgari Ücret Maratonu Başladı

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk randevu gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle görüşme video konferans yöntemiyle yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt S..

Türkiye ile Birleşik Krallık Arasında Serbest Ticaret Anlaşması İmzalandı 12:40

Türkiye ile Birleşik Krallık Arasında Serbest Ticaret Anlaşması İmzala

Türkiye ile Birleşik Krallık arasında Serbest Ticaret Anlaşması imzalanması dolayısıyla düzenlenen tören, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liz Truss'ın video konferans yöntemi..

Kadim Topraklarımızın Geleceği 2:53:32

Kadim Topraklarımızın Geleceği

Prof. Dr. Ahmet ŞİMŞİRLİGİL Prof. Dr. Ebubekir SOFUOĞLU Dr. Fatih ERBAKAN Prof. Dr. Serhat FINDIK Erhan ERDOĞAN..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 9 ay önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Melih Gökçek, Belediye Başkanlığı Görevinden İstifa Etti 12:42

Melih Gökçek, Belediye Başkanlığı Görevinden İstifa Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu´nda düzenlenen olağanüstü toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine istifa ettiğini açıkladı. Gökçek, Yapıla..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..