#Konu

PSİKOLOJİ - Ünite 8 Konu Anlatımı 1 10:31

PSİKOLOJİ - Ünite 8 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Pazarlama iletişimi ile ilgili anahtar kavramları tanımlayabileceksiniz. Tüketicilerin davranışlarına karar verme sürecinde geçtikleri adımları ve bu süreci etkileyebilecek bil..

  • PengoTV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Filmlere konu olacak kaçış 00:58

Filmlere konu olacak kaçış

Korona virüs hastası, perde yardımı ile yerleştirildiği yurttan kaçtı...

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi 06:01

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi

Zenginlik içinde büyüyüp devlet memuru olan 94 yaşındaki Mehmet Tekerlek'in hayatı, görev için gittiği mahallede gördüğü yoksul insanlardan sonra değişti. Mehmet Tekerlek, 58 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor..

İrem Derici & Genco Ecer - Konu O Olunca 00:52

İrem Derici & Genco Ecer - Konu O Olunca

kuku ayak..

İtfaiye erinin 21 yıl önceki görüntüleri Amerikalıların enflasyonla mücadelesine konu oldu 06:33

İtfaiye erinin 21 yıl önceki görüntüleri Amerikalıların enflasyonla mü

Hayat pahalılığını çözmek için faizi artıran ve tepki toplayan ABD Merkez Bankası'nın (FED) enflasyonu kontrol altına almak için uyguladığı sistem Ordu'da 2001 yılında bir itfaiye erinin tatbikat sorasında yanlışlıkla çı..

PSİKOLOJİ - Ünite 7 Konu Anlatımı 1 10:13

PSİKOLOJİ - Ünite 7 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Örgütsel Davranış biliminin kapsamını tanımlayabilecek ve güncel gelişme¬lerin hangi konuları ön plana çıkardığını tespit edebileceksiniz. Çalışma koşulları, yönetim unsurları..

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle 14:36

Elli Yılın İçinden 'Hatay'ın Kurtuluşu' izle

Programda Mondros Mütarekesi'nden sonra İngilizlerin Hatay'ı işgal etmesi, onları Fransızların izlemesi, 20 Ekim 1921'de Türkiye-Fransa arasında imzalanan Ankara İhtilafnamesi ile İskenderun Sancağı’na tanınan özel idare..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Kavruk Bronz Tenleriyle Hint Erkeklerinin 100 Yıl İçinde Değişen Güzellik Anlayışı 01:01

Kavruk Bronz Tenleriyle Hint Erkeklerinin 100 Yıl İçinde Değişen Güzel

100 yıllık güzellik çalışmalarına bir yenisini ekleyen ekip Hindistan erkeğini konu aldı. 100 yıl içerinde değişen güzellik anlayışlarıyla Hintli erkekler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu izle 23:46

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu izle

Belgeselde; İzmir'in Yunan işgaline uğraması ve bu işgalden Türk ordusunun zaferle kurtulması konu edilmektedir. Konu ile ilgili Ahmet Nazmi Akdeniz, Süleyman Gülerada, Meliha Akıncı ve Sadi İplikçi'nin röportajlarına ye..

Çanakkale Geçilmez izle 20:16

Çanakkale Geçilmez izle

Programda; 1. Dünya Savaşı'nın nedenleri ve Çanakkale zaferi konu edilmektedir. Mülazımevvel Nafi Pelistek ile konu hakkında yapılan röportaj yer almaktadır...

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor 01:17

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor

15 Haz 2017 tarihinde yayınlandı Avrupa Birliği'nde seyahat edenler bundan böyle cep telefonları ile konuştuklarında, mesajlaştıklarında veya veri hizmetlerini kullandıklarında roaming ücreti ödemeyecek. Konu 10 yıl tart..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Nur Yerlitaş Hadise'nin Annesi Intihar Etti Bana Mesaj Attılar 03:44

Nur Yerlitaş Hadise'nin Annesi Intihar Etti Bana Mesaj Attılar

Magazin gündemi, ortaya atılan bu iddia ile sallanmıştı. Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Konu hakkında Hadise ve kardeşlerinden açıklama gelmed..

  • BETA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çekime 11 Saat Kala Filmde Oynamaktan Vazgeçti 03:40

Çekime 11 Saat Kala Filmde Oynamaktan Vazgeçti

Angelina Jolie başrolde yer alacağı Peter Pan and Alice in Wonderland’in geçmiş hikayesini konu edinen Come Away adlı filmden, çekimlere 11 saat kala çekilme kararı aldı. Angelina Jolie, Peter Pan and Alice in Wonderla..

  • BETA tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..