#Konvoy

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Operasyon 01:48

İstanbul'da 37 Kişinin Yakalanması İçin Birçok Adrese Eş Zamanlı Opera

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona helikopter, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve çok sayıda sivil ekip destek verdi. Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet ..

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat 00:42

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat

sınırındaki Kilis'e, askeri sevkiyat yapıldı. Türkiye'deki çeşitli birliklerden Kilis'e gelen ve çok sayıdaki askeri araçtan oluşan konvoy, Musabeyli ilçesinden Suriye sınırına doğru hareket etti...

Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi 00:52

Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi

Irak sınırından hareket eden tank ve obüs yüklü yaklaşık 20 araçlık askeri konvoy, Şanlıurfa'ya geldi...

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Yola Çıktı 00:52

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Yola Çıktı

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen 15 araçlık askeri konvoy, Şanlıurfa'dan yola çıktı...

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor 04:45

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor

Zeytin Dalı Harekatı harekatı kapsamında operasyonlar devam ederken, Suriye sınırının kritik noktalarına tank ve obüs sevkiyatı yapıldı. Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından hareket eden askeri konvoy akşam saatleri..

İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı 02:20

İdlib'de Halk Mehmetçik'i Böyle Karşıladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait bir konvoy, Astana anlaşmaları çerçevesinde İdlib gerginliği azaltma bölgesinde oluşturulacak ateşkes gözlem noktası için bölgeye ulaştı. Mehmetçik'i büyük bir coşkuyla karşılayan böl..

Afrin Sınırına Mehter Marşı Eşliğinde Sevkiyat 01:27

Afrin Sınırına Mehter Marşı Eşliğinde Sevkiyat

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen 40 araçlık konvoy, zırhlı araçlardan çalınan mehter marşları eşliğinde sınır..

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat 01:01

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı çeşitli kentlerden gönderilen 15 araçlık askeri konvoy Şanlıurfa'ya ulaştı...

Doğu Guta'dan Zorunlu Tahliyeler 01:58

Doğu Guta'dan Zorunlu Tahliyeler

Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin abluka altında tuttuğu Doğu Guta'nın Arbin, Zemalka ve Ayn Terma ilçelerindeki hasta ve yaralıları tahliye eden üçüncü konvoy Hama iline ulaştı...

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:21

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle

Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen’in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam’in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Cl..

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

İstanbul'un göbeği Karaköy’de bir işletmede korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen skandal görüntüler kaydedildi. Sözde eğlence adı altında bir araya gelenler, düzenlenen partide ne maske taktı ne de sosyal mes..

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu 03:15

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu

Konya'da, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin’de sivillere sürdürdüğü yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla açıklama yapılarak konvoy oluşturuldu...

Ümraniye’de pes dedirten görüntü 02:15

Ümraniye’de pes dedirten görüntü

İstanbul Ümraniye’de otomobillerle asker uğurlaması yapan bir grup genç, konvoy halinde gittikten bir süre sonra cadde üzerinde yolu trafiğe kapatarak eğlence düzenledi...