#Kömür

Şırnak'ta Göçük:6 İşçi Öldü, 2 İşçi Toprak Altından Yaralı Kurtarıldı 01:10

Şırnak'ta Göçük:6 İşçi Öldü, 2 İşçi Toprak Altından Yaralı Kurtarıldı

Kaçak faaliyet gösteren kömür ocağında meydana gelen göçükte 6 işçi hayatını kaybetti. 2 işçinin yaralı kurtarıldığı ocakta göçük altında işçi bulunması ihtimaline karşı arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Olay yerinden ..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Bir buhar motorlu  kamyon. 09:53

Bir buhar motorlu kamyon.

Karayolunda kullanılmak üzere tasarlanmış ısı enerjisini mekanik enerjiye çeviren dıştan yanmalı motor olan buhar makinesinın verdiği enerji ile hareket eden tekerlekli kara taşıtı, buhar enerjili kamyonu haydi seyredeli..

  • Cowboy tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor 09:58

Analiz - Enerji Lobileri Kömürü Neden İstemiyor

Türkiye'nin en önemli gider kaynağı olan enerjinin üzerinde enerji lobileri tarafından kirli oyunlar oynanıyor. Her yıl ithalata giden 100 doların #'ü enerjiye harcanıyor. Buradaki pastayı kaçırmamak isteyen lobiler kömü..

1978 Türkiyedeki Yokluk izle 01:03

1978 Türkiyedeki Yokluk izle

Açıklama: Gaz yok, kömür yok, elektrik yok, akaryakıt yok! 1978'lerde yokluk. Kişiler:Deniz Baykal..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zonguldak Kozlu Grizu Faciası izle 03:11

Zonguldak Kozlu Grizu Faciası izle

1992 yılı Zonguldak Kozlu'da taş kömür madeni ocağında meydana gelen grizu patlaması sonrası göçükte oluşan yangını söndürme çalışmaları ve işçileri kurtarma çalışmaları...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Enis Tuğrul - Ağır Yük 04:53

Enis Tuğrul - Ağır Yük

Geceler alır ağır karanlık yükünü Vagonuna yükler ve uzaklaşır Dumanı tüter uzak diyarlardan Bana selam durur Gündüze karışır bıraktığı acı Keder içten yanar Bu vagonlar nasıl ilerler ateşi acı kömür Bu kalp kaç defa ya..

Gümüşhane Kelkit İzle 00:55

Gümüşhane Kelkit İzle

Kelkit ilçesinin yerleşim biçimi ve kömür ocakları..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzelim Tablet Gitti 00:36

Güzelim Tablet Gitti

Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da Maden Ocağında Göçük - 2 Işçi Mahsur Kaldı 01:16

Antalya'da Maden Ocağında Göçük - 2 Işçi Mahsur Kaldı

Antalya'nın Kemer ilçesindeki kömür madeninde metan gazı sıkışması sonucu 2 işçi ocakta mahsur kaldı. Gazdan etkilenen bazı işçiler de hastanelere sevk edildi...

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

Toz Halindeki Kömürü Sıkıştırıp Mangal Kömürü Haline Getiren Makine 05:13

Toz Halindeki Kömürü Sıkıştırıp Mangal Kömürü Haline Getiren Makine

Leblebi, fındık, ceviz büyüklüğündeki odun kömürleri kırılıp toz haline getirildikten sonra bu makine yardımıyla preslenerek daha kullanışlı hale getirilmesi sağlanıyor. Presleme makinesiyle günlük 2-3 ton kömür elde edi..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elin Gölgesiyle Oynamaya Çalışan Köpek 00:23

Elin Gölgesiyle Oynamaya Çalışan Köpek

Avustralya kenar kömür ocağı Victoria'daki Torquay sörf plajında yürüyüş yapan ikişiden birinin gölgesiye oynamaya ve kovalamaya çalışan şapşal köpek.....

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Refo - Nehirler 01:22

Refo - Nehirler

kömür..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh ) 06:44

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh )

TÜRK'ÜN TÜRKÜSÜ Türk oğluyum, Türk olarak ölürüm Kanım Türk'tür, dilim Türkçe, sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim İslam, içim Türk'tür, Özüm Türk Türk'e karşı kim olursa karşım var Arş ileri, arş ile..

  • Ömer tarafından
  • 1.805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Cansu Yegin Tepeden Tırnağa Benimle Hazırlanın 07:43

Cansu Yegin Tepeden Tırnağa Benimle Hazırlanın

Kullandığım Ürünler: - Cilt Bakımı - • Originis Checks and Balances Yüz Yıkama Jeli • Origins Clear Imptovement Kömür Maskesi • Rituel de Beaute Burun Bandı • Clinique Tonik No:2 • Glam Glow Super Mud Maske • Clinique T..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Veriyor 04:02

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Ver

Mardin’in Mazıdağı ilçesinden Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Pelitli köyüne gelerek ormanlık arazide gün boyu ter döken 4 çocuk annesi Medine Temel, zorlu doğa koşullarına rağmen16 aylık bebeğini sırtına alarak ekmek mücadele..

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Edildi 01:49

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Ed

Londra merkezli düşünce kuruluşu Ember'in bu yılın ilk yarısını içeren Avrupa Elektrik Görünümü raporuna göre, Türkiye'de bu dönemde rüzgar ve güneşin toplam elektrik üretimindeki payı yüzde 12,9'a yükseldi. Türkiye, rüz..