#Luv

Hakan Altun  Can Kuşum 04:38

Hakan Altun Can Kuşum

Bir insanın nefes aldığı an var ya, Senle olmak o anı yaşamak demek Gözlerinin içindeki parıltıyı Gördüğümden beri aklım başım karıştı Benim aşkımsın istemem başkasını Can kuşum gözümün nurusun Can kuşum ekmeğim suyumsu..

Harun Kolçak  İstersen 04:25

Harun Kolçak İstersen

Gecelere sığmaz oldu düşler, nede gündüzlere Doldum taşdım bak şu halime Bir sen varsın ki benden daha içeri Kavuruyor ateş gibi içimi Farketmek zordur beni göstermem kendimi Kalbinden giriveririm içeri Her an hey..

Humraah Remix | Malang |Aditya Roy K, Disha Patani | Sachet T | Mohit S | Fusion P |DJ Shadow Dubai 04:51

Humraah Remix | Malang |Aditya Roy K, Disha Patani | Sachet T | Mohit

Presenting Humraah - Remix from the bollywood movie Malang. This latest track is sung by Sachet Tandon, music is by The Fusion Project, lyrics are penned by Kunaal Vermaa and remixed by DJ Shadow DubainnGulshan Kumar a..

Inna - Me Gusta 03:42

Inna - Me Gusta

Qué hora son mi corazón Te lo dije bien clarito Permanece a la escucha Permanece a la escucha Doce de la noche en La Habana, Cuba Once de la noche en San Salvador, El Salvador Once de la noche en Managua, Nicaragua Me ..

İzmirli  Afro Türkler 02:33

İzmirli Afro Türkler

Afrikalı atalarından miras siyahi rengi tenlerinde, yıllardır tek vatan bildikleri Türkiye sevgisini ise yüreklerinde taşıyor. Çeşitli nedenlerle Anadolu'ya gelen siyahi göçmenlerin torunları yaşamlarını, sayıları azalsa..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Marc Anthony - Vivir Mi Vida 05:26

Marc Anthony - Vivir Mi Vida

Marc Anthony - Vivir Mi Vida Voy a reír, voy a bailar vivir mi vida, la, la, la, la Voy a reír, voy a gozar vivir mi vida, la, la, la, la A veces llega la lluvia para limpiar las heridas A veces sólo una gota pu..

  • Candy tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde 03:21

Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde

DERİNLERDE... BANA DÜŞLERİMİ GERİ VER GERİSİ HEP SENDE KALSIN BANA SON KEZ ÖYLE GÜLÜVER YÜREĞİM DE SENDE KALSIN BANA HATIRADIR ATEŞİN YANARIM... YANARIM... SENİ BAŞKA KİMSE BULAMAZ KAYIBIM... EZBERİMDE YÜZÜN SİLMEK..

Moğollar Dinleyiverin Gari 03:02

Moğollar Dinleyiverin Gari

Paralar oldu yeşil mani Tanımıyor engel mani Yok insafı imanı Bol keriz bol enayi Gemisini kurtaran Fedakar ve cefakar Kaptanın yüzdüğü deniz Biziz abicim biziz Yüzdürmeyin gari Dul hakkı yetim hakkı Palavradır palavra..

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor 02:31

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor

Söz: Ferman Eren Nerkis - Onur Bayraktar Müzik: Doğu Kılıç- Onur Bayraktar Aranje: Mustafa Ceceli Mix - Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen: Halil Sayar Dop: Caner Demiroğlu Işık Şe..

O para nasıl hesabına geçti 01:34

O para nasıl hesabına geçti

İDDİAYA GÖRE HİÇ TANIMADIĞI BİR KADIN BAŞKALARI TARAFINDAN DOLANDIRILDI. NASIL OLDUYSA OLDU, O PARA ONUN HESABINA YOLLANDI. YAZILIMCI MESUT AYLAR BİRDENBİRE DOLANDIRICILIK DAVASININ SANIĞI OLUVERDİ....

Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar 03:11

Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar

Oğlan oğlan kalk gidelim İdareyi feneri yak gidelim Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlanın elinde şapkası var Öpülecek sevilecek ablası var Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlan oğlan ne güzel oğlan Kolum sana yastık saçl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Örümcek Fragman 02:04

Örümcek Fragman

Örümcek Fragman Yönetmen: Sedat Ergen - Oyuncular: Sedat Ergen, Bihter Delüv 15 Eylül 2017'de Sinemalarda..

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Röportajı Trolleyen Genç İbrahim Tatlıses 00:44

Röportajı Trolleyen Genç İbrahim Tatlıses

İçindeki ibo yu daha fazla tutamayan genç sokak röportajına birden dahil oluveriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serebro - My Money 04:19

Serebro - My Money

M-m-money M-I want my money M-m-money M-I want my money Yo, this is a song about my money You know, cuz I love money and I want my money, To the bass sound, woo You see me popping glasses in the club Oh yeah, that's m..

Sincabı Kapan Kedi 00:33

Sincabı Kapan Kedi

Ağaçta kendini besleyen insanlara sevimli sevimli hareket ederken bir anda kedinin yemi oluverdi ...

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Sonu Yon ile Biten 3 Kelime Söyler Misiniz 02:30

Sonu Yon ile Biten 3 Kelime Söyler Misiniz

Bulyon diyen de var Alüvyon diyen de, peki sizin aklınıza gelen ilk 3 kelime ne oldu?..

  • JET TV tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sude - Gönlümce 02:45

Sude - Gönlümce

sözler Gecelerin vuslatında Seni bekler yüreğim Karanlıkta kaybolmuş Kimsesiz çocuk gibiyim Sonsuzdu gözlerin Yıldızlar gibiydin Karadelik oluverdin Korkardım bilirdin Bugün aklıma geldin Sen hiç böyle değildin ..

Tu Mera Nahi (Official Video) - Amaal Mallik | Aditi B | Rashmi Virag | Love Song 2020 03:47

Tu Mera Nahi (Official Video) - Amaal Mallik | Aditi B | Rashmi Virag

“Some people were meant to fall in love with each other, but not meant to be together”nPresenting 2020’s most anticipated pop debut - Amaal Mallik’s, Tu Mera Nahi.nn#AmaalMallik #Amaalian #TuMeraNahinnPre-Save the track..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..