#Maher zain

Benimsin 15.Bölüm Fragmanı 00:31

Benimsin 15.Bölüm Fragmanı

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Zain kendisine hızla çarpıp kaçan bir araba yüzünden yaralanır. Aaliya, Zain’e çarpan kişinin kim olduğunu polislere tarif ettiklerinde yaşananların Ayat ile ilgili olduğ..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Açlık grevindeki Filistinli esir 103 gün sonra ilk çorbasını kızının elinden içti 01:36

Açlık grevindeki Filistinli esir 103 gün sonra ilk çorbasını kızının e

İsrail'in serbest bırakacağını açıklamasının ardından 103 gündür sürdürdüğü açlık grevine son veren Filistinli esir Maher Al-Ahras, aylar sonra ilk çorbasını kızının elinden içti...

Benimsin 1.Bölüm Fragmanı 00:55

Benimsin 1.Bölüm Fragmanı

Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu aşk hikâyesinin anlatıldığı Benimsin (Beintehaa) dizisi 17 Temmuz Pazartesi gününden itibaren her gün saat 20:45’te Kanal 7’de...

Benimsin 12.Bölüm Fragmanı 00:43

Benimsin 12.Bölüm Fragmanı

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Aaliya’nın tüm altınlarını bozdurduğunu öğrenen Sureyya, onu bir kez daha köşeye sıkıştırmak ister ancak Zain’in beklenmedik çıkışı tüm planları suya düşer. Tefeciler Fah..

Never Kiss Your Best Friend - Lockdown Special | Trailer | A ZEE5 Original | Streaming Now on ZEE5 01:29

Never Kiss Your Best Friend - Lockdown Special | Trailer | A ZEE5 Orig

Never Kiss Your Best Friend - Lockdown Special, Streaming Now on ZEE5: https://bit.ly/2YJBuYpnnTanie is in distress after her breakup with Sumer. Her social media followers too drop drastically. To get her popularity bac..