#Mahkum

Karlar Ülkesi Film İzle 1:42:13

Karlar Ülkesi Film İzle

Ülke, Karlar Kraliçesinin laneti sonrasında ömürboyu sürecek bir kış mevsimine mahkum edilmiştir. Bir inanca göre, bir krallığı sonsuza dek kar yağışına mahkum edince korkusuz ve iyimser Anna, cesur dağ adamı Kristoff ve..

  • Tv Series tarafından
  • 4.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede Dehşet Anları Kamerada 00:36

Hastanede Dehşet Anları Kamerada

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın hasta mahkum koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle yatış izni verilemediği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahla etrafa ateş eden şahsın görüntüleri ortaya çıktı. G..

Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik 26:35

Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik

Konya'da bulunan bu hapishane'de çeşitli olaylar yaşanmış. Bir çok mahkum işledikleri suçlar yüzünden buraya mahkum edilmiş.Kimi mahkumlar birbirini katletmiş, kimileri gardiyanlara saldırmış.Zamanın geçmesi, hapishaneni..

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Hayatınızı özetleyecek 10 SEZİ 02:11

Hayatınızı özetleyecek 10 SEZİ

Yavaş yavaş konuşacağım ki aklınız ve ruhunuz kavrayabilsin... Numara 1 : Siz soğuk ve ıssız bir hapishanede doğdunuz! Bu sizin ülkeniz... Numara 2 : Hapishanede kalmak için ödeme yapmanız gerekir. Hapishane kirasına ver..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 7 ay önce
Mursi'nin Cezası Onandı 00:39

Mursi'nin Cezası Onandı

Mursi'nin Cezası Onandı Darbeci Sisi yönetimi Mısır'ın meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hakkında skandal bir karar verdi. Mursi hukuksuz darbe mahkemesi tarafından 20 yıl hapse mahkum edildi..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Hande Yener - Acele Etme 04:55

Hande Yener - Acele Etme

Eğer istiyorsa Kalp sonunu kendi seçer Aşk yaşıyorsa Yasakları deler geçer Mahkûm ettiremez Kimse beni aşktan sebep Firar serbest bende İstemeyen çeker gider Belki anlarsın Hatanı ileride Sen zaten hep yanımd..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Alıen Covenant Trailer 2 (2017) Sci-Fi Horror Movie 02:34

Alıen Covenant Trailer 2 (2017) Sci-Fi Horror Movie

Alien Covenant Film Hakkında için Bound Walter içeren galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen, koloni gemisi Sözleşme'nin mürettebat, bir de keşfedilmemiş bir cennet olduğuna inandığımız bulmak, android David, mahkum..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir misin? 04:41

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir

Her biri harika mantıkçı olan 100 kişinin deli bir diktatör tarafından hapsedildiği bir ada düşünün. Tuhaf bir kural dışında adadan kaçış şansı yok. Geceleri herhangi bir mahkum gardiyandan kendilerini bırakmasını isteye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.491 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey 05:01

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey

1815'te Tambora Yanardağı'nın patlaması bazı yerleri karanlığa mahkum etti ve Yazsız Yıl olarak bilinen kasvetli dönemin başlangıcı oldu. Bu nedenle Mary ve Percy Shelly, Lord Btron'un Ceneve Gölü'ndeki evine gittiklerin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

American Gods Sezon 1 01:09

American Gods Sezon 1

Kısa süre önce piyasaya çıkan ve Shadow adında eski bir mahkum kendini Çarşamba olarak adlandıran ve ilk önce Shadow'un hayatını ve geçmişini anladığı kadarını bilen gizemli bir adamla tanışır...

RTE Okuduğu Şiir İçin Hapse Girdi 02:55

RTE Okuduğu Şiir İçin Hapse Girdi

Recep Tayyip Erdoğan'ın Okuduğu Şiir Yüzünden hapse mahkum olduğu dönemde çıkan gazete manşetleri.....

Mahkumların Gardiyanlara Ölümüne Dayak Atması 01:37

Mahkumların Gardiyanlara Ölümüne Dayak Atması

Amerika'da hapishanede görevli 2 gardiyan, mahkumların elinden canlarını zor kurtardı. Olay yerine gelen diğer gardiyanlar güvenliği zorlukla sağlarken olay an be an güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Dürüst Gazeteci 00:55

Dürüst Gazeteci

Kocası tarafından fuhuşa zorlanan Naciye (Gülşen Bubikoğlu), onu kaynar suyla haşlamaktan mahkum olur. Cezaevindeyken boşanan Naciye, çıkınca çocuklarıyla annesinin evine sığınır...

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tugba Ozerk - Bitter Cikolata 04:16

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata

Güzel, demli, yanık canım tuzlu tenine Bitter çikolatam benim gel geceme Hastayım gülüşüne ayva göbeğine Acı çikolatam benim gel geceme Aşk mı meşk mi hepsi bende Gölgem bile sahilde sevişir senle Gün olur güzelim..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Namık Kemal'i Okumak Suç Mu 01:53

Namık Kemal'i Okumak Suç Mu

Pranga Mahkumu. İşlediği bir suçtan dolayı suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan bir mahkum (Cüneyt Arkın) ile ona aşık olan bir kızın (Semiramis Pekkan) dramatik hikayesi. Filmin Adı: Pranga Mahkumu Yönetmen: Türker İnanoğl..

Baby Driver Trailer (2017) Fragmanı 02:03

Baby Driver Trailer (2017) Fragmanı

Bir suç patronu için çalışmaya zorlandıktan sonra, genç bir kaçış sürücüsü kendisini başarısızlığa mahkûm edilmiş bir soyguna katılır bulur...

Rusya’da Bitüme Saplanan Tilki Yavrusu Kurtarıldı 00:45

Rusya’da Bitüme Saplanan Tilki Yavrusu Kurtarıldı

Rusya’nın Yekaterinburg şehrinde nehir üzerinden botla seyahat eden sporcular, bitüme saplanan ve ölüme mahküm edilen bir tilki yavrusunu kurtardı. Tilki neredeyse 5 saat boyunca yıkanıp temizlendikten sonra hayvan hakla..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce