#Mağusa limanı

NATO Savaş Gemileri Samsun’da 02:13

NATO Savaş Gemileri Samsun’da

Samsun Limanı'na demir atan NATO’ya ait 2 savaş gemisinin komutanları Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti...

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş 01:24

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan “Erşahinler Çetesine” yönelik operasyon kapsamında 13 kişi tutuklandı. Örgüt üyelerinin Pendik Limanı’ndan konteyner içerisinde yurda kaçak helikopter soktukları da tespit edildi. Hel..

Atatürk Havalimanı'nda Bayram Yoğunluğu 06:12

Atatürk Havalimanı'nda Bayram Yoğunluğu

Kurban Bayramı’nda tatili şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar mesai bitimiyle birlikte Atatürk Havalimanı'na akın etti. Bayram tatilinin 10 güne çıkmasının ardından havayolu şirketleri ek seferler koydu...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Bisiklet Sürerken Yemek Yiyen Sürücü 01:32

Bisiklet Sürerken Yemek Yiyen Sürücü

Süpermen bisikletçi olarak ün kazanan 24 yaşındaki Michael Guerra İtalya'nın Rimini kentindeki yat limanı boyunca bisiklet sürerken yemek yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Parkurcu Gençler Tarihi Kaleiçi Surlarında Ölümle Dans Etti 10:03

Parkurcu Gençler Tarihi Kaleiçi Surlarında Ölümle Dans Etti

Yaptığı tehlikeli macera anılarını kamerayla kaydedip sosyal medya üzerindeki aboneleriyle paylaşan Faster Andü ve Pavel Smirnova’nın, Antalya’nın tarihi Kaleiçi semti yat limanı çevresindeki kayalıklarda yaptığı birbiri..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar 02:10

Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Pendik Ro-Ro Limanı'nda bir tırın dorsesinde alüminyum folyoya sarılarak kaçırılmaya çalışılan Irak uyruklu 7 kaçak göçmenin yakalandığı bildirildi...

Bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı 04:45

Bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı

Konteyner gemisi liman vincini indiriyor 6 Nisan'da Busan Yeni Limanı'nda Port 2'ye giren 150.000 tonluk bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı. Kaza vincin iskelede çökmesine ve yakındaki liman yetkilisinin Yar..

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro 02:03

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro

Dünyanın en pahalı ve en lüks yatlarından biri olan Marshall Adaları bayraklı Bold yatı Marmaris Gümrüklü Limanı'na demir attı...

Merkel'den 'Oruç Reis' yorumu 01:48

Merkel'den 'Oruç Reis' yorumu

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Antalya Limanı'na dönmesinin Avrupa Birliği (AB) zirvesi öncesi iyi bir işaret olduğunu söyledi...

Kanuni Sondaj Gemisinin Kule Dikimi Yapıldı 01:15

Kanuni Sondaj Gemisinin Kule Dikimi Yapıldı

14 Kasım'da Zonguldak Filyos Limanı'na ulaşan Kanuni sondaj gemisinin kule dikimi gerçekleştirildi. Kanuni, Karadeniz'de sondaj faaliyetleri gerçekleştirecek...

15 Türk Denizci Korsanların Elinde 02:18

15 Türk Denizci Korsanların Elinde

Türk konteyner gemisi, Gine Körfezi'nde korsanların saldırısına uğradı. Saldırıda Azerbaycanlı mühendis öldürüldü. 15 Türk gemici kaçırıldı... Türk gemisi, Gabon'un Gentil Limanı’na demirledi. Türk denizcilerin kurtarılm..

Mersin’e gelen gemiden ayçiçeği yağı sevkiyatı başladı 03:19

Mersin’e gelen gemiden ayçiçeği yağı sevkiyatı başladı

Rusya'nın Yisk Limanı'ndan 9 Mart'ta çıkış yapan ve bu sabah Mersin'e ulaşan Lilac isimli gemiden ayçiçeği yağının sevkiyatı başladı...

Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi vatandaşları duygulandırdı 06:11

Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi vatandaşları duygulandırdı

Türkiye'nin filosuna kattığı 4'üncü sondaj gemisi, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanı'na yanaştı. Geminin yanaşmasını sahilden izleyen vatandaşlar, duygulandı. Gözleri dolarak konuşan Arif Tokmakçı, Bu gemi ..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı 02:48

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı

Söz & Müzik : Deniz Çakıroğlu Aranje : Utku Çılgın Gitarlar : Burak Erdoğan Şimdi Tam Zamanı şarkı sözleri ile Zaman çok kısa Ömür hızla bitiyor Aynalara inanma sen Onlar yalan söylüyor Günler tükeniyor Geç kalanı a..