#Mecliste

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu 00:49

Fransa'da Milletvekili Seçimlerinin İlk Turu

Fransa, ulusal meclisin yeni üyelerini belirliyor. Fransa’nın denizaşırı topraklarında oy verme işlemi, aradaki zaman farkından ve seçmenin Fransa’da açılan sandıklardan etkilenmemesi için bir gün öncesinden başladı. An..

Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya 02:58

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya

Akdeniz Üniversitesi Lgbti topluluğu Pembe Caretta, Onur Yürüyüşü düzenledi. Okulda, işte, mecliste, eşcinseller her yerde , Dünya yerinden oynar ibneler özgür olsa , Travestiyiz, buradayız, alışın gitmiyoruz slogan..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR 05:58

iklim kanun teklifi REDDEDİLMEDİR

MİLLETVEKİLLERİNİN BİLGİLERİNE ... Küresel işgalin planları doığrultusunda havalar ısınıyor, iklim değişiyor algısı maksatlı olarak oluşturulmaya çalışılıyor. Sahte bilgi ve yapay müdahalelerle dünya aldatılarak insanlı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 8 ay önce