#Merkezli

Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları ne? 1:34:53

Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları n

Yargının İmamoğlu kararına en çok kim sevindi? Kimler üzüldü? Hemen hemen bütün partiler uluslararası sistem noktasında tam bir uyum içinde, peki paylaşamadıkları ne? Global dünya’da yerli ve milli olmak ne demek? Nasıl ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası 00:42

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası

Işid Lideri Bağdadi Böyle Vuruldu İddiası Mısır merkezli bir televizyon kanalı, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi yaralandığı sırada çekildiği öne sürülen görüntüler yayınladı...

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 00:50

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 12 Kasım 1999 Cuma günü saat 18.57’de Düzce, 7.2 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı. Yaklaşık 30 saniye süren depremde 980 insan ölmüş, yaklaşık 5 bin kişi de yaralanmıştı...

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 02:29

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Oper

(FETÖPDY) 'Kadın Ve Öğrenci Evleri' Yapılanmasına Yönelik Yapılan Operasyon 14 ilde 'FETÖ ablası' operasyonu Konya merkezli 14 ilde Fethullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanmasının (FETÖPDY) 'Kadın ve öğrenci evle..

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus 04:01

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus

İsveç merkezli Eyra isimli şirket tarafından geliştirilen Horus, çevresini iki farklı kamerası ile algılayarak görme engelli kullanıcısına işitsel olarak aktarıyor. Algıladığı görüntüyü inceleyen, analiz eden ve tanımlay..

  • Cowboy tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elçiyi Öldürmek Türkçe Dublaj Film İzle 1:51:55

Elçiyi Öldürmek Türkçe Dublaj Film İzle

San Jose Mercury muhabiri Gary Webb’in gerçek hayat öyküsünden yola çıkılan öyküde, Nikarugua’daki isyancılar ve California merkezli uyuşturucu ithalatıyla ilgili olarak CIA ile kurduğu sıkı ilişki sayesinde uyuşturucu t..

  • Film İzle tarafından
  • 10.631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giysi katlama makinesi iki ay içinde piyasada 02:27

Giysi katlama makinesi iki ay içinde piyasada

Birçok kişinin hayalindeki bir robot, 10 yıllık çalışma sonunda gerçek oldu. Japonya merkezli Seven Dreamers şirketi tarafından üretilen Laundroid , Las Vegas'taki CES teknoloji fuarında tanıtıldı. BBC'ye konuşan Seven ..

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı 00:48

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı

Avrupa Birliği (AB) Adalet Divanı'ndan başörtüsü kararı geldi. Mahkeme, işverenlerin çalışanlara başörtüsü yasağı getirebileceğine hükmetti. Lüksemburg merkezli AB Adalet Divanı, iş yerlerinde çalışanların “görünür bir..

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı 00:57

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı

FETÖ'nün emniyet teşkilatındaki mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, hakkında gözaltı kararı alınan 3 bin 224 şüpheliden bin 120'si gözaltına alındı...

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

2017'nin En Tuhaf Hırsızlığı- 30.000 Prezervatif Çalındı! 00:21

2017'nin En Tuhaf Hırsızlığı- 30.000 Prezervatif Çalındı!

Las Vegas'ta gerçekleşen soygunda, hırsızlar LELO'ya ait bir depodan 30.000 prezervatif çaldı. İsveç merkezli seks oyuncağı şirketi olan LELO güvenlik kamerası görüntülerini Twitter'dan paylaşırken, ufak da bir not düştü..

  • JET TV tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 İlde Dev Fetö Operasyonu ! 00:35

12 İlde Dev Fetö Operasyonu !

Fetullahçı Terör Örgütünün avukat yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli 12 ilde dev bir operasyon düzenlendi...

İzdivaç Damadı  Adliyeye Sevk Edildi 00:51

İzdivaç Damadı Adliyeye Sevk Edildi

Adana merkezli 14 ilde internet üzerinden site kurup 700 kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülerek gözaltına alınan 20 zanlı adliyeye sevk edildi. Zuhal Topal'ın izdivaç programında damat adayı olarak ekrana çıkan Birkan K..

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu 02:14

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu

Maliye ve Çalışma bakanlıklarının çalışanlarına yönelik yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında 133 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ yapıl..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

Bisiklet Binme Zevkini Suyun Üzerine Taşıyan Muhteşem İcat 00:21

Bisiklet Binme Zevkini Suyun Üzerine Taşıyan Muhteşem İcat

Yeni Zelanda merkezli manta5'in icadı olan hydrofoiler suyun üzerinde bisiklet kullanma imkanı sunuyor. Bisiklet ile suyun üzerinde gidebilmeniz için pedal çevirmek yeterli..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Roseanne Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı 00:15

Roseanne Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı

Amerikalı bir işçi sınıfı ailesinin gündelik hayat merkezli popüler 1990'larda sitcom Roseanne, bir canlanma ABC için 2018 yılında geri dönüyor...

Akıllı Panodaki Yaşlı Bir Kişi ile Karşılıklı Kahve İçmek 01:49

Akıllı Panodaki Yaşlı Bir Kişi ile Karşılıklı Kahve İçmek

Norveç merkezli bir sosyal sorumluluk platformu yaşlı insanlara dikkat çekmek amacıyla bir durağa akıllı pano yerleştirmiş. Panoda yer alan yaşlı bir adam duraktaki insanlara seslenerek onları kahve içmeye çağırmış...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Derin Feraset Sahibi Çiftlik Bank Yatırımcısı 01:51

Derin Feraset Sahibi Çiftlik Bank Yatırımcısı

Türkiye'de haftalardır konuşulan ve bakanlıkların incelemesi altındaki KKTC merkezli 'Çiftlikbank'ta çok önemli gelişmeler yaşanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elon Musk'a Meydan Okuyan Yurdum İnsanı 00:50

Elon Musk'a Meydan Okuyan Yurdum İnsanı

Mars'a füze ile otomobil gönderen ABD merkezli uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk'a meydan okuyan yiğit Türk'ün kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tesla'nın Uzay Yolculuğu (Animasyon) 00:15

Tesla'nın Uzay Yolculuğu (Animasyon)

ABD merkezli uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk'ın girişimiyle yapılan dünyanın en güçlü roketi Falcon Heavy, Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Üssü'nden uzaya fırlatıldı. Rekor fırlatılış..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..