#Merve ozkaynak cilgin renkli 25 mac ruj denedim

Merve Özkaynak - Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı 10:09

Merve Özkaynak - Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı

Bu videomda sizlere Başak Parlak'ın Şevkat Yerimdar dizindeki Esin karakteri makyajı yaptım. Umarım hoşunuza gider ve keyifle izlersiniz :)..

Merve Özkaynak Akmayan En İyi 10 Siyah Göz Kalemi 12:00

Merve Özkaynak Akmayan En İyi 10 Siyah Göz Kalemi

Ürünler: Essence Long Lasting http://mevy.co/2ESg0Rf Chanel Stylo Yeux Waterproof L’oreal Infaillable Gel Crayon http://mevy.co/2FlSXw0 Jane Iredale http://mevy.co/2C8kPVH Catrice 18h Colour & Contour http://mevy.co/2of2..

Merve Özkaynak Şubat Favorilerim 12:15

Merve Özkaynak Şubat Favorilerim

Şubat’ı geride bırakıp soğuk Mart ayını karşıladığımız haftanın son gününde kozmetik, aksesuar, dizi önerilerimi derlediğim Şubat Favorileri videomla karşınızdayım. Umarım keyifle izlersiniz...

Merve Özkaynak Dünyayı Değiştiren Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel 08:10

Merve Özkaynak Dünyayı Değiştiren Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bu videomda sizlere dünyayı değiştiren cesur kadınlardan bahsetmek istiyorum. Bu videoyu hepimize ilham vermesi açısından uzun zamandır hazırlamak istiyordum. Kadınlar Günü de buna vesile olmuş oldu...

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim Ekonomik Ürünlerle 11:25

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim Ekonomik Ürünlerle

Ürünler: RIMMEL LONDON Wake Me Up Foundation (100 ivory) RIMMEL LONDON Match Perfection Highlighter (230 Fair/Light) BARBARA BORT Compact Shimmer Powder (01 Light) DEBORAH MILANO 24 ORE Long Lasting Eyebrow Pencil (286) ..

Merve Özkaynak Parfüm Koleksiyonum 16:09

Merve Özkaynak Parfüm Koleksiyonum

Ürünler: JIL SANDER Sun Cerrutti 1881 DKNY Pure NINA RICCI Nina TOMMY HILFIGER Tommy Girl CALVIN KLEIN Down Town AURA by Swarovski ESCADA Signature CLINIQUE Happy For Men..

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar 06:02

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar

Isı kullanmadan ve saçlarınızı fazla yıpratmadan sadece saç bandı ile dalgalı saç yapımı. Saçlarını bukle bukle veya kıvırcık yapmak isteyenler için de fikir verebilir. Sizce nasıl olmuş?..

Merve Özkaynak Cilt Bakımı Rutini 07:04

Merve Özkaynak Cilt Bakımı Rutini

Ürünler: NIVEA Göz Makyajı Temizleyicisi GARNIER Arındırıcı Temizleme Jeli GARNIER Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu CLARINS Multi Active Day CLARINS Multi Active Night SENSAI Cellular Performance Total Lip Treatment DIRTY ..

Merve Özkaynak Topuz Süngeri ile Kolay Saç Topuzu İki Kolay Topuz 10:11

Merve Özkaynak Topuz Süngeri ile Kolay Saç Topuzu İki Kolay Topuz

5 Dakikada yapabileceğiniz iki farklı kolay topuz önerisi. Her yerde bulabileceğiniz topuz süngeri ve tokaları kullanarak uygulabilirsiniz. (Accessorize, Rossmann, Watsons) Okul, iş, toplantı öncesi aceleniz varsa saçla..

Merve Özkaynak Makyaj Temizleme Rutini 06:50

Merve Özkaynak Makyaj Temizleme Rutini

Ürünler: CALA Salatalık Özlü Makyaj Temizleme Mendili SEPHORA Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyici GARNIER Arındırıcı Temizleme Jeli GARNIER Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu CLARINS Multi Active Night SENSAI Cellular Perf..

Merve Özkaynak Uzun Ve Dolgun Kirpikler Flormar Maskara Bazı İlk İzlenim 07:15

Merve Özkaynak Uzun Ve Dolgun Kirpikler Flormar Maskara Bazı İlk İzlen

Ürünler: Flormar Crazy Look Primer Maybelline The One By One..

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı 17:31

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Ürünler: The Body Shop Chinese Ginseng and Rice Sephora White Clay Mask Inglotlab Hydrating Day Serum Shiseido Ibuki Protective Moisturiser Estee Lauder Advanced Night Repair Braun'un katkılarıyla hazırlanmıştır!..

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı 11:44

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı

Sizler için uzun süre her birini kullanarak denediğim en iyi 10 maskara bazını uygulamalı olarak gösterdim, deneyimlerimden bahsettim. Ürünler: Alterra Lash Base https://mevy.co/2D83WY4 Kiko Milano Building Base Coat M..

Merve Özkaynak Nisan Favorilerim 12:54

Merve Özkaynak Nisan Favorilerim

Her ayın olmazsa olmazı Makyaj, Kozmetik, Giyim ve Instagram hesabı önerilerimle hazırladığım Nisan Favorilerim ile karşınızdayım. Sizlerin Nisan ayındaki favori ürün, dizi ve instagram hesaplarınızı yorumlarda bekliyoru..

Merve Özkaynak Annemin Makyaj Malzemeleriyle Makyaj 16:59

Merve Özkaynak Annemin Makyaj Malzemeleriyle Makyaj

Eminim ki büyük çoğunluğumuz makyaj yapmayı annelerimizden öğrendik. Makyaj çantalarını gizli gizli karıştırıp onların malzemeleriyle makyaj denemeleri yaptık. Ben de yıllar sonra annemin makyaj çantasını tekrar karıştır..

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj 25:35

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj

Bugüne kadar izlediğiniz tüm makyaj videolarını unutun. Çünkü sizin de en az benim kadar sevdiğinizi bildiğim sevgili Meryem Can ile çok ilginç bir o kadar da eğlenceli bir video çektik. Umarım keyifle izlersiniz...

Merve Özkaynak Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı 11:44

Merve Özkaynak Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı

Sizler için uzun süre her birini kullanarak denediğim en iyi 10 maskara bazını uygulamalı olarak gösterdim, deneyimlerimden bahsettim. Takma kirpik etkisi yaratabileceğiniz hem uygun hem de yüksek fiyatlı maskara bazı al..

Merve Özkaynak Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı 10:09

Merve Özkaynak Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı

Bu videomda sizlere Başak Parlak'ın Şevkat Yerimdar dizindeki Esin karakteri makyajı yaptım. Umarım hoşunuza gider ve keyifle izlersiniz :)..

Merve Özkaynak Jennifer Lopez Makyaj Koleksiyonu Ürünleriyle Makyaj 15:40

Merve Özkaynak Jennifer Lopez Makyaj Koleksiyonu Ürünleriyle Makyaj

Ürünler: JLO Freedom System Eyeshadow Palette Freedom System Eyeshadow Pearl https://mevy.co/2JxVALQ Freedom System Eyeshadow Matte https://mevy.co/2HXwZ62 Freedom System Eyeshadow DS https://mevy.co/2I4mVWJ Livin’ The ..

Merve Özkaynak Şaşırtıcı Moda Gerçekleri 08:53

Merve Özkaynak Şaşırtıcı Moda Gerçekleri

Günlük hayatta karşımıza çıkmayan, derin araştırmalarla çeşitli kaynaklardan edindiğimiz ve öğrendiğimizde ufkumuzu genişleten bilgiler vardır. Ben de gecmiş ve günümüz moda dünyasına dair böyle ilginç bilgileri derledim..

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki 14:23

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki

Sizlerin de sık sık mesaj yoluyla benimle paylaştığı ama benim izlemekten uzuun süredir kaçındığım makyaj yapan minik ve çocuk Youtuberlara tepki videom yayında. İzlerken inanılmaz şeker hallerine hem güldüm hem de telaş..

Merve Özkaynak İlk Makyajımı Tekrar Yapıyorum 14:41

Merve Özkaynak İlk Makyajımı Tekrar Yapıyorum

Ürünler: Revlon 24h Color Stay Fondöten https://mevy.co/2f1fHIP H&M Face Brush Biota Kapatıcı https://mevy.co/2veGFSV Sleek Far Paleti- Oh So Special 658 Note Göz Kalemi https://mevy.co/2r2mrac Rival De Young Maskara Ba..

Merve Özkaynak Bitmesi Gereken Güzellik Trendleri 11:33

Merve Özkaynak Bitmesi Gereken Güzellik Trendleri

Özellikle Youtube'da ve Instagram'da karşılaştığımız kesinlikle bitmesi gerektiğini düşündüğüm güzellik ve makyaj trendlerini gösterip yorumladım. Umarım keyifle izlersiniz...

Merve Özkaynak Soyulan Siyah Nokta Maskesi Yapımı Kimyasal Yok 08:20

Merve Özkaynak Soyulan Siyah Nokta Maskesi Yapımı Kimyasal Yok

Malzemeler: Aktif Karbon: http://mevy.co/2fRQpgf Bitkisel Jelatin: http://mevy.co/2uOmRqy Su..

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı 17:31

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Bu videomda derinlemesine cilt bakımımı nasıl yaptığımdan bahsettim ve uygulamalı olarak gösterdim. Umarım keyifle izlersiniz! Bahsettiğim ürüne buradan ulaşabilirsiniz:..

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemmel Cilt Diyeti 14:58

Merve Özkaynak Mükemmel Bir Cilt İçin Tüketmeniz Gereken 10 Şey Mükemm

Bebek cildi pürüzsüzlüğünde bir cilde sahip olmak için kullandığımız ürünler, uygulanan işlemlerin dışında bildiğiniz gibi yediklerimizin de çok çok büyük önemi var. Siz isterseniz dünyanın en iyi kremlerini de kullanıyo..

Merve Özkaynak 15 Dakikada Evde Kuaför Etkisi 12:31

Merve Özkaynak 15 Dakikada Evde Kuaför Etkisi

Saçlarınızı yıpratmadan evde kendiniz, 15 dakikada uygulayabileceğiniz; vaktinizi ve saç sağlığınızı kaybetmenize son verecek ayrıca kuaför masrafından tasarruf etmenizi sağlayacak bir yöntemle kuaförden çıkmışçasına hav..

Merve Özkaynak Her Kadında Olması Gereken 10 Ayakkabı 13:38

Merve Özkaynak Her Kadında Olması Gereken 10 Ayakkabı

iz kadınların ayakkabı aşkı daha çocuk yaşlardan başlar ve asla bitmez. Hepimiz eminim çocukken aşık olarak aldığımız bir ayakkabıyı ilk gece başucumuza koyup uyumuşuzdur...