#Merve Özkaynak takma kirpik etkisi için en iyi 10 maskara bazı

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var 13:39

Merve Özkaynak Tatil Çantamda Ne Var

Uzun bir aradan sonra yeni bir Çantamda Ne Var? videosu ile karşınızdayım. Bu defa sizlere 2016 yaz tatilim için hazırladığım Tatil Çantamda Neler var onları gösterdim...

Merve Özkaynak Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj 12:12

Merve Özkaynak Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj

Daha önce beni sevgili Sebi Bebi'nin beni etkiletlediği rastgele makyaj videosu için Melisa Beleli ile Rastgele Makyaj yaptık...

Merve Özkaynak Makyaj Koleksiyonum 15:00

Merve Özkaynak Makyaj Koleksiyonum

Makyaj masamdan, kozmetik ürünlerine, düzenleyicilerden, favori ürünlerime Makyaj Koleksiyonum. Yeni makyaj masamla beraber sizler için en kısa sürede bir makyaj koleksiyonu videosu hazırlamak istedim...

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj 18:15

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj

Uzun zamandır beni heyecanlandıran işbirliğim MACxMerveÖzkaynak #Summer4ever setindeki ürünlerle çok seveceğinizi düşündüğüm bir makyaj yaptım. Videoda ürünlerin pigmentasyonlarını detaylı olarak gösterdim. Her birini da..

Merve Özkaynak - Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı 10:09

Merve Özkaynak - Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı

Bu videomda sizlere Başak Parlak'ın Şevkat Yerimdar dizindeki Esin karakteri makyajı yaptım. Umarım hoşunuza gider ve keyifle izlersiniz :)..

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler 12:34

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler

Cilt lekeleri, renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı beyazlatıcı maskeleri kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Evde, elinizin altındaki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz hepsi birbirinden farklı 4 tane cilt beyaz..

Merve Özkaynak Şubat Favorilerim 12:15

Merve Özkaynak Şubat Favorilerim

Şubat’ı geride bırakıp soğuk Mart ayını karşıladığımız haftanın son gününde kozmetik, aksesuar, dizi önerilerimi derlediğim Şubat Favorileri videomla karşınızdayım. Umarım keyifle izlersiniz...

Merve Özkaynak Dünyayı Değiştiren Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel 08:10

Merve Özkaynak Dünyayı Değiştiren Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bu videomda sizlere dünyayı değiştiren cesur kadınlardan bahsetmek istiyorum. Bu videoyu hepimize ilham vermesi açısından uzun zamandır hazırlamak istiyordum. Kadınlar Günü de buna vesile olmuş oldu...

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim 11:35

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim

Kullanıp memnun kaldığım, pek fazla yararını görmediğim, sevdiğim sevmediğim ürünleri incelediğim bitenler serisinin 2017 Bahar versiyonuyla karşınızdayım. Cilt bakım ürünlerinden parfüme, şampuana kadar birçok ürünü yor..

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim 10:42

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim

Ürünler: NARS Radiance Enchancing Pro-Prime Light Optimizing Primer CLARINS Teint Haute Tenue SPF 15 Everlasting Foundation (108 Sand) SHISEIDO Transculant Pressed Powder NARS Brow Perfector (1128 Salzbourg) SHISEIDO Tra..

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim Ekonomik Ürünlerle 11:25

Merve Özkaynak Günlük Makyaj Rutinim Ekonomik Ürünlerle

Ürünler: RIMMEL LONDON Wake Me Up Foundation (100 ivory) RIMMEL LONDON Match Perfection Highlighter (230 Fair/Light) BARBARA BORT Compact Shimmer Powder (01 Light) DEBORAH MILANO 24 ORE Long Lasting Eyebrow Pencil (286) ..

Merve Özkaynak Parfüm Koleksiyonum 16:09

Merve Özkaynak Parfüm Koleksiyonum

Ürünler: JIL SANDER Sun Cerrutti 1881 DKNY Pure NINA RICCI Nina TOMMY HILFIGER Tommy Girl CALVIN KLEIN Down Town AURA by Swarovski ESCADA Signature CLINIQUE Happy For Men..

Merve Özkaynak 5 Dakikada Hızlı ve Pratik Makyaj 06:17

Merve Özkaynak 5 Dakikada Hızlı ve Pratik Makyaj

Ürünler: MAC Studio Fix Fluid SPF15 Foundation (NC25) RIMMEL Match Perfection Skin Tone Adapting Concealer (230 Light) MAC Mineralize Concealer (NW20) DEPORAH MILANO 24 ORE Long Lasting Eyebrow Pencil (286) FLORMAR Colo..

Merve Özkaynak Cilt Bakımı Rutini 07:04

Merve Özkaynak Cilt Bakımı Rutini

Ürünler: NIVEA Göz Makyajı Temizleyicisi GARNIER Arındırıcı Temizleme Jeli GARNIER Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu CLARINS Multi Active Day CLARINS Multi Active Night SENSAI Cellular Performance Total Lip Treatment DIRTY ..

Merve Özkaynak Benimle Hazırlanın 05:49

Merve Özkaynak Benimle Hazırlanın

ÜRÜNLER MAC Studio Fix Fluid SPF15 Foundation (NC25) MAC Mineralize Concealer (NW20) DEPORAH MILANO 24 ORE Long Lasting Eyebrow Pencil (286) FLORMAR Color Palette Eye Shadow (07 Nude Dudes) NYC HD Color Trio Eye Shadow ..

Merve Özkaynak Makyaj Temizleme Rutini 06:50

Merve Özkaynak Makyaj Temizleme Rutini

Ürünler: CALA Salatalık Özlü Makyaj Temizleme Mendili SEPHORA Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyici GARNIER Arındırıcı Temizleme Jeli GARNIER Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu CLARINS Multi Active Night SENSAI Cellular Perf..

Merve Özkaynak My Little Pony Maskesini Denedim Pembe Simli Soyulabilen Maske 12:26

Merve Özkaynak My Little Pony Maskesini Denedim Pembe Simli Soyulabile

Görür görmez bayıldığım ve denemek istediğim pembe simli, My Little Pony maskesini denedim ve görüşlerimden bahsettim. Eminim siz de benim gibi merak içindesiniz o yüzden bu ışıl ışıl maskeyi uygulamalı olarak gösterdiği..

Merve Özkaynak Sonbahar Makyajı (Yeşil Tonlarda) 06:33

Merve Özkaynak Sonbahar Makyajı (Yeşil Tonlarda)

Ürünler: NARS Pro-Prime Ligt Optimizing Primer CLARINS Everlasting Foundation ( Sand 108) SHISEIDO Transculent Pressed Powder MAC Mineralize NW20 RIMMEL LONDON Match Perfection (230 Fair/Light) H&M Eyebrow Liner (Light B..

Merve Özkaynak Doğal Tonlarda Makyaj Nasıl Yapılır 10:41

Merve Özkaynak Doğal Tonlarda Makyaj Nasıl Yapılır

Ürünler: MAC Studio Fix Fluid SPF15 Foundation (NC25) MAC Mineralize Concealer (NW20) RIMMEL Match Perfection Skin Tone Adapting Concealer (230 Light) H&M Eyebrow Liner (Light Brown) H&M Eyebrow Fix Gel FLORMAR Color Pal..

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı 17:31

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Ürünler: The Body Shop Chinese Ginseng and Rice Sephora White Clay Mask Inglotlab Hydrating Day Serum Shiseido Ibuki Protective Moisturiser Estee Lauder Advanced Night Repair Braun'un katkılarıyla hazırlanmıştır!..

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Merve Özkaynak Jennifer Lopez Makyaj Koleksiyonu Ürünleriyle Makyaj 15:40

Merve Özkaynak Jennifer Lopez Makyaj Koleksiyonu Ürünleriyle Makyaj

Ürünler: JLO Freedom System Eyeshadow Palette Freedom System Eyeshadow Pearl https://mevy.co/2JxVALQ Freedom System Eyeshadow Matte https://mevy.co/2HXwZ62 Freedom System Eyeshadow DS https://mevy.co/2I4mVWJ Livin’ The ..

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi 12:16

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi

Dönem dönem kendini gösteren sivilceler ve hormonal akneler bir çoğumuzun korkulu rüyası. Çözümü tabii ki bir uzman tedavisi ancak ilaç kullanma evresine gelmeden önce sivilce tedavisinin evde uygulayabileceğimiz alterna..

Merve Özkaynak Annemin Makyaj Malzemeleriyle Makyaj 16:59

Merve Özkaynak Annemin Makyaj Malzemeleriyle Makyaj

Eminim ki büyük çoğunluğumuz makyaj yapmayı annelerimizden öğrendik. Makyaj çantalarını gizli gizli karıştırıp onların malzemeleriyle makyaj denemeleri yaptık. Ben de yıllar sonra annemin makyaj çantasını tekrar karıştır..

Merve Özkaynak Dünyanın En Güzel Maskesini Denedim Simli Soyulabilen Maske 11:35

Merve Özkaynak Dünyanın En Güzel Maskesini Denedim Simli Soyulabilen M

Son aylarda peşinden koştuğum simli, soyulabilen maskenin sonunda ülkemize gelmesiyle deneyip merakımı giderdim. Eminim siz de benim gibi merak içindesiniz o yüzden bu ışıl ışıl maskeyi uygulamalı olarak gösterdiğim ve e..

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj 25:35

Merve Özkaynak Meryem Can ile Yiyeceklerle Makyaj

Bugüne kadar izlediğiniz tüm makyaj videolarını unutun. Çünkü sizin de en az benim kadar sevdiğinizi bildiğim sevgili Meryem Can ile çok ilginç bir o kadar da eğlenceli bir video çektik. Umarım keyifle izlersiniz...

Merve Özkaynak Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı 10:09

Merve Özkaynak Şevkat Yerimdar Esin Başak Parlak Makyajı

Bu videomda sizlere Başak Parlak'ın Şevkat Yerimdar dizindeki Esin karakteri makyajı yaptım. Umarım hoşunuza gider ve keyifle izlersiniz :)..

Merve Özkaynak Şaşırtıcı Moda Gerçekleri 08:53

Merve Özkaynak Şaşırtıcı Moda Gerçekleri

Günlük hayatta karşımıza çıkmayan, derin araştırmalarla çeşitli kaynaklardan edindiğimiz ve öğrendiğimizde ufkumuzu genişleten bilgiler vardır. Ben de gecmiş ve günümüz moda dünyasına dair böyle ilginç bilgileri derledim..

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki 14:23

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki

Sizlerin de sık sık mesaj yoluyla benimle paylaştığı ama benim izlemekten uzuun süredir kaçındığım makyaj yapan minik ve çocuk Youtuberlara tepki videom yayında. İzlerken inanılmaz şeker hallerine hem güldüm hem de telaş..