#Meryem

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 26. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 26. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Savaş'ı tuzağına çekiyor! Oktay ve Savaş yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Oktay, hain planlarına devam ederken Meryem'i tuzağına çekerek kaçırmıştır. Meryem'in kaçırıldığını v..

Meryem 27. Bölüm Fragmanı 00:54

Meryem 27. Bölüm Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay'ı öldürmeye kalkıyor; Oktay son kozunu oynuyor! Oktay'ın elinden kurtulmayı başaran Meryem, ondan tamamen kurtulabilmek için silahı ona doğrultuyor. Oktay'ı öldürmemek iç..

Meryem - Oktay İle Meryemi Bekleyen Büyük Tehlike 04:29

Meryem - Oktay İle Meryemi Bekleyen Büyük Tehlike

Meryem'in kaçırıldığı dağ evinde Derin, Meryem ile Oktay'ın sevgili olduklarını öğreniyor ve hemen harekete geçiyor! Derin'in yardımıyla Savaş'ın yerini bulan Oktay, sonunda Meryem'i bulmayı başarır. Savaş'ın yara izinde..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sevgililer günü, aşk dolu geçiyor! Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenme..

Meryem 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Meryem 17. Bölüm Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın yakınlaşması, Oktay ile Derin'i çılgına döndürüyor! Yaşadıkları tüm acıları bırakıp, birbirlerine kalplerini açmaya karar veren Savaş ile Meryem, aralarındaki tüm en..

Magdalalı Meryem Altyazılı Fragmanı 02:04

Magdalalı Meryem Altyazılı Fragmanı

Birinci yüzyılda kutsal topraklarda geçen film, yeni bir hayat arayışı içinde olan, esrarengiz kadın Magdalalı Meryem’in hayatını konu ediyor. Küçük bir balıkçı kasabasında, geleneksel yapıdaki ailesiyle yaşayan Meryem, ..

Meryem - Burcu İle Güçlü Gerçeklerin Peşinde! 03:54

Meryem - Burcu İle Güçlü Gerçeklerin Peşinde!

Meryem'in kaçırılmasının ardından tutuklanan Güçlü, Burcu ile Meryem hakkındaki gerçekleri değerlendiriyorlar! Meryem ile babasının konuşmalarını duyan Savaş, Güçlü'nün yardımıyla onu kaçırır. Savaş kaçmayı başarırken, G..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 26. Bölüm Fragmanı 01:05

Meryem 26. Bölüm Fragmanı

Meryem 26. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay ile tekrardan karşılaşıyor! Meryem ve Savaş arasında samimi yakınlaşmalar gerçekleşirken karşılarına çıkan zorluklar, bu mutluluğun kalıcı olması konusunda kafalarını kar..

Meryem 29. Bölüm Fragmanı 00:50

Meryem 29. Bölüm Fragmanı

Meryem 29. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu ve Güçlü'den mutluluğa büyük adım! Meryem ve Savaş, mutlu bir hayata başlamak üzere planlarını yapmaktadır. Savaş'ın yaptığı evlilik teklifini kabul eden Meryem için artık kötü g..

Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor! 04:44

Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor!

Güçlü, Meryem'in suçlandığı kazanın peşini bırakmıyor; Burcu ile yeniden bir araya geliyorlar! Güçlü ile Savaş, Meryem'in yaşanan kazada yalnız olmadığına emindirler. Savcı Oktay ve Derin'in şüpheli hareketleri, ikiliyi ..

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 13. Bölüm Fragmanı 01:02

Meryem 13. Bölüm Fragmanı

Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklıyor! Hikaye ve Künye Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi ..

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 15. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Güçlü, intikam almak için Mahmut'un peşine düşüyor; herkesi büyük bir felaket bekliyor! Meryem ile Savaş'ın bir arada olmasını kabullenemeyen Oktay, ikiliyi ayırabilmek için Savaş'ta..

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağla..

Meryem 21. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 21. Bölüm Fragmanı

Meryem 21. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir çift göz mutlulukla seni izliyorsa, attığın her adıma bakıyorsa, bütün hareketlerini takip ediyorsa, başka hiçbir şey yapmaya gerek yoksa, o zaman mutluluk var demektir...'' Merye..

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın nikahına Oktay baskın yapıyor; silahlar patlıyor! Oktay'ın tutuklanmasından sonra rahat bir nefes alan Meryem ile Savaş, tüm engelleri arkalarında bıraktıklarını..

Meryem 2. Bölüm Fragmanı 01:07

Meryem 2. Bölüm Fragmanı

Meryem 2. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, işlemediği bir suç yüzünden cezaevine gidiyor! Savaş, Meryem ile yüzleşiyor!..

Meryem - Kader Mahkumunun Hazin Sonu! 04:55

Meryem - Kader Mahkumunun Hazin Sonu!

Meryem 2. Bölüm'de Meryem, hapiste zor günler geçirirken, en yakını abla dediği kader mahkumu olur. Meryem'in öldürülme emri ise büyük bir felaketin habercisidir...

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 4. Bölüm Fragmanı 00:36

Meryem 4. Bölüm Fragmanı

Meryem 4. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, kendisini kurtaran kişiyi öğreniyor? Polislerin de olaya dahil olmasıyla Meryem-Savaş tarafları bu işe nasıl çözüm bulacak?..

Meryem 5. Bölüm Fragmanı 00:40

Meryem 5. Bölüm Fragmanı

Meryem 5. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ı karşısına alarak Meryem'in yerini öğrenmeye çalışıyor! Oktay'ın Meryem ile ilişkisi olduğunu öğrenecek mi?..

Meryem 6.Bölüm Fragmanı 00:55

Meryem 6.Bölüm Fragmanı

Meryem 6.Bölüm Fragmanı yayında! Savaş'ın sözlerinden etkilenen Meryem, Oktay'ın söylediklerine inanmıyor! Peki Meryem sonunda onu korumaktan vazgeçip her şeyi itiraf edecek mi?..

Meryem - Oktay Güçlüyü Öldüresiye Dövüyor! 04:12

Meryem - Oktay Güçlüyü Öldüresiye Dövüyor!

Meryem'in, Savaş tarafından kaçırıldığını öğrenen Oktay deliye dönüyor ve Meryem'in yerini bulmak için Güçlü'nün sorgusuna giriyor. Savaş'ın, Meryem'i kaçırmasından sonra suçlu olarak görülen Güçlü, emniyette sorguya çek..

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 7. Bölüm 2.Fragmanı 00:49

Meryem 7. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, Oktay'dan ayrılıyor! Meryem, gerçekleri Savaş'a anlatacak mı?..

Meryem 10. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 10. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem'in babası ölüyor mu? Meryem, gerçek olmayan hayallerini bırakıp nereye gidiyor?..

Meryem 12. Bölüm Fragmanı 00:47

Meryem 12. Bölüm Fragmanı

Meryem 12. Bölüm Fragmanı yayında! Büyük gerçek ortaya çıkıyor! Yurdal Sargun, cinayetten yargılanacak mı? GENEL HİKAYE Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabil..

Meryem 14. Bölüm Fragmanı 00:57

Meryem 14. Bölüm Fragmanı

Meryem 14. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Savaş, Meryem'in geçmişini öğreniyor!..

Meryem 17. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 17. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 17. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Savaş'tan Meryem'e ilk öpücük geliyor! Meryem ve Savaş ilişkisi, artık bir anlam kazanacak mı?..

Meryem Uzerli'yi Hastalandıran Soru 01:31

Meryem Uzerli'yi Hastalandıran Soru

Meryem Uzerli, “Türkiye’yi terk ediyor” haberlerine açıklık getirdi. “Ben o haberlerle ilgilenmiyorum. Ben neden Türkiye’yi terk edeyim? Kim yazıyor bunları?” Yarın yeni projeler için görüşme yapacağını söyleyen güzel ..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim 02:54

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim

İsrail askerleri 16 yaşındaki Meryem'i parça tesirli mermi ile ayağından vurdu. Türkiye'de tedavi edilen Meryem hızla iyileşiyor. Yeni Şafak'a konuşan Meryem'in bir hedefi var: Vurulurken elimde olan Filistin bayrağını K..

Meryem Uzerli Korkularıyla Yüzleşti 06:46

Meryem Uzerli Korkularıyla Yüzleşti

Meryem Uzerli’nin rol aldığı Kovan filmi Boğaziçi Film Festivali’nde gösterildi. Arı fobisi olan Meryem Uzerli korkusunu yenmek için bu rolü kabul etti! Yüzünde arı dolaştırdı!..

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce