#Mezar

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Ümit Besen - Tövbekar 04:00

Ümit Besen - Tövbekar

Ümit Besen - Tövbekar Şarkı Sözleri Genç yaşımda yıktı beni kederler Kendi kaderime sitem kar oldum Ağlayan sonunda güler dediler Ömrümce gülmedim isyankar oldum Sevgilim akıttı hep gözyaşımı Aşk diye taşlara vurdu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
National Geographic Gezgin Programından Peru'nun Toplu Mezararının Gizemi İzle 45:44

National Geographic Gezgin Programından Peru'nun Toplu Mezararının Giz

National Geographic Explorer Peru'nun Mass Grave Mystery Peru's Mass Grave Mystery..

  • Tv Series tarafından
  • 1.642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı 01:12

Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı

Güney Kore'den 2014 yılında batan ve çoğunluğu öğrenci 304 kişiye mezar olan Sewol feribotu gün yüzüne çıkartıldı. Jindo Adası açıklarındaki enkazın denizin 40 metre altından çıkartılması için mühendisler çok özel bir t..

Suavi Drama Köprüsü Müthiş Yorum 04:40

Suavi Drama Köprüsü Müthiş Yorum

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşları..

Ceylan - Mamudo 03:44

Ceylan - Mamudo

Madem dunyaya dargindin Mamudo kurban niye dogdun Hayat yolunda kuskundun Mamudo kurban niye dogdun Soyle kuzum niye dogdun Kurban gelir payin yoktur Haftan yoktur ayin yoktur Ankara da dayin yoktur Mamudo kurban niye ..

Mısır’da Tarih Canlanıyor 01:17

Mısır’da Tarih Canlanıyor

Mısır’ın Luksor Tapınağı’nda 11 metrelik II. Ramses heykeli ilk kez sergilendi. Ayrıca Mısırlı arkeologlar Draa Abul Nagaa bölgesinde 3 bin yıldan eski mezarı gün yüzüne çıkardı...

  • Umut Tv tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize'de Psikolojisi Bozuk Ayı 02:33

Rize'de Psikolojisi Bozuk Ayı

Rize'nin İkizdere ilçesinde kış uykusundan uyanan ayılar Şimşirli köyünden sonra Güneyce köyünde de mezarlara saldırmaya ve cesetleri çıkarmaya başladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koridor - Ölmem Mi 05:37

Koridor - Ölmem Mi

Bana git demiştin nereye gideyim Bukalb gömdümü nereye gömeyim Belki ağlarsın sende günün birinde İhtimal yok biliyorum artık seni görmeeye Ne kolaymış terketmek sen gibi birisine Ben sensiz ölmemmi ölmemmi bu gün ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım 04:55

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım Aşktan Ölen Tekrar Ölmez Diyorlar Kırılan Kalp Tekrar Sevmez Diyorlar O Gitti Bir Daha Gelmez Diyorlar Söylesene Söyle inanayım Mı Hayatı Tesbih Yapmışım Sallıyormuşum Adını Duy..

  • PengoTV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası 04:23

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız. Tufanları gösteren tarihlerin yâdıyız. Kanla irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti... Cehennemler kudursa, ölmez* nigehbanıyız. Yaşa var ol Harbiye, yıkılmaz satvetinle. Göklerden ge..

İskeletler Nasıl Oyun Havası Oynuyor İzle 00:43

İskeletler Nasıl Oyun Havası Oynuyor İzle

Bu iskeletler berber Mahonun oynamasını görse doğru mezara girerler demedi deme...

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

 Filiz Aker’in Kendisi İçin Hazırlattığı Mezarlık 00:37

Filiz Aker’in Kendisi İçin Hazırlattığı Mezarlık

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker’in kısa bir süre önce kendisi için yaptırdığı mezarlık görüntülendi. Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra int..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarı Yapıldı! Vatan Şaşmaz’ın Gizemli Ziyaretçileri 05:00

Mezarı Yapıldı! Vatan Şaşmaz’ın Gizemli Ziyaretçileri

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos akşamı eski manken Filiz Aker tarafından bir otel odasında silahla vurularak öldürülmüştü. Büyük acı yaşayan ailesi, merhum sanatçının mezar taşını yaptırdı. Sevenleri her hafta sonu ..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezara Girmiş Dev Yılan Bulundu 02:58

Mezara Girmiş Dev Yılan Bulundu

Mezardaki dev gibi yılan..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet 00:59

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi. Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, İşgalin katliamın lokumu olmaz Kürdistan faşizme mezar..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_ 50:42

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 73.Bölüm _Balıkesir_

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla bu hafta Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran şehri olan Balıkesir'den ekrana geliyor. Davetsiz Misafir Balıkesir'de ilk olarak dillere destan Çavuşoğl..

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu 04:43

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu Söz & Müzik: Musa Eroğlu Telli turnam selam götür sevdiğimin diyarına Üzülmesin ağlamasın belki gelirim yarına, cananıma Hasret kimseye kalmasın, sevdalılar ayrılmasın Ben yandım eller yan..

Cihan Mürtezaoğlu - Kör Dünya 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Kör Dünya

Diyar diyar gezdim Kor bir yangın bu dünya kor Eğer dönüyorsa Hasretini güneşe sor Bütün yıldızlar kıskanır ona bakarlar Bugün ihtiyar çirkin koca dev bir mezar Ah kör dünya Biz uğrunda söndük ya Ah nankör dünya Sen d..

Boş Mezara Düşen Kadın 01:02

Boş Mezara Düşen Kadın

Mermercinin önüne gelen bir kadın, telefonla konuşarak tanıtım yapılan mezarın kenarına oturmuş. O sırada mermer mezar kırılınca dengesini kaybeden kadın içine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emrah Apartmanı'nın hikayesi 01:55

Emrah Apartmanı'nın hikayesi

BAZEN EVİN KALEN OLUR. BAZEN DE ANILARINI GÖMDÜĞÜN BİR MEZARLIK... SIRADAKİ HABERDE TAM DA ÖYLE OLDU. BİR TORUNUN ADINI YAŞATMAK İÇİN YAPILAN APARTMAN BAKIN KİME MEZAR OLDU?..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Sağlam sandıkları bina yıkıldı! 02:08

Sağlam sandıkları bina yıkıldı!

İZMİR'DEKİ DEPREMDE 11 KİŞİYE MEZAR OLAN YAĞCIOĞLU APARTMANIYLA İLGİLİ KORKUNÇ BİR İDDİA ORTAYA ATILDI. MAHALLEDE OTURANLARIN SÖYLEDİĞİNE GÖRE BİNADAKİ ÇATLAKLAR GEÇEN YIL, BOYAYLA KAPATILMIŞTI. İŞTE FELAKETİN GÖZ GÖRE G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce